forum.gif
canon speedlite 430ex
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / canon speedlite 430ex
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.08.07 17:30
 citēt
tilde nav uzinstaleeta, taadeelj jautaajums jums:

430ex un 430ex external????? kaada atskjiriiba šiem iznjemot nosaukumu un cenu????

Publicēts: 12.08.07 20:10
 citēt
Publicēts: 12.08.07 20:40
 citēt
http://dictionary.tilde.lv/default2.htm

nuuu ok, bet kaada atskjiriiba "parastajai" no "'aareejaas" ???
Publicēts: 12.08.07 20:51
 citēt
nu ja vienā veikalā būs "Nikon D50" un otrajā būs "Nikon D50 DSLR spoguļkamera", tad tu arī meklēsi, kāpēc otrais ir spoguļkamera, bet pirmais nav?
Publicēts: 12.08.07 20:59
 citēt
jopcik, zinu! tikai kas gribu zinaat vai man naakotnee taads external k-kur vajadziigs un tas ir vienaa un tajaa pashaa saita!!! :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

beidz fantazeet un saki, ja nezini tad paklusee! nikonists.... :twisted:
Publicēts: 12.08.07 23:38
 citēt
Tu esi galvu saspiedis jeb kaa? Pmeegjini gudriniek atrast canon maajaslapaa abus shos modeljus - NEATRADIISI!! jo ir tikai viens 430ex , un taa ir aareejaa (external) zibspuldze, vienaa un tajaa pashaa lapaa meedz likt arii vienu un to pashu modeli ar dazhaadaam cenaam lai nojauktu galvu cilveekiem un raadaas ar vienu tas joks veiksmiigi sanaacis :twisted:
Publicēts: 13.08.07 07:45
 citēt
Tu esi galvu saspiedis jeb kaa? Pmeegjini gudriniek atrast canon maajaslapaa abus shos modeljus - NEATRADIISI!! jo ir tikai viens 430ex , un taa ir aareejaa (external) zibspuldze, vienaa un tajaa pashaa lapaa meedz likt arii vienu un to pashu modeli ar dazhaadaam cenaam lai nojauktu galvu cilveekiem un raadaas ar vienu tas joks veiksmiigi sanaacis :twisted:

147 - 165Ls :D

tas ka divas canon lapaa nav jau esmu redzeejis...

labs i, DISKUSIJA SLĒGTA!
Publicēts: 13.08.07 09:20
 citēt
pesik, tu fotografee arii?
Publicēts: 13.08.07 12:25
 citēt

nee, a kas ir? 8)
Publicēts: 13.08.07 12:55
 citēt

nee, a kas ir? 8)