forum.gif
Sony DSC-H7
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Sony DSC-H7
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.08.07 19:19
 citēt
Vai kādam ir bijusi saskare vai vienkārši ir zināmi šī aparātiņa "+ "un " - "? :?:
Publicēts: 15.08.07 22:03
 citēt
oi, šitāds zinu, ka ir vairākiem, piemēram, baardai, sanchai, uzprasi šamiem
Publicēts: 16.08.07 00:41
 citēt
ja nu gadijuma tev neviens neko nepasaka tad vismaz pateishu savus divus santiimus: soni ka jau soni, bildes labas, cena 10-20% augstaka par citiem bet eerts maita tas soni kaut gan pie visa, pat pie canon var pierast. nu a citadi ziepis kaa ziepis :)
Publicēts: 16.08.07 13:53
 citēt
Paldies par ieteikumu apskatīt konkrētus autorus, man pašai neizdevās atrast nevienu. Man patīk Sony krāsas, bet vairāk intersē kā uzvedas pie kustības un nepietiekama apgaismojuma utt. Parametrus un aparātu esmu apskatījusi, taču kā tas praksē darbojas, tā jau ir cita lieta. Tādēļ jau arī gribēju dzirdēt kaut ko "iz dzīves". Zinu, ka tas ir ziepis, tomēr ceru, ka labāks par manu patreizējo.
Publicēts: 16.08.07 14:00
 citēt
kustiba un nepietiekams apgaismojums ir saistiitas lietas. un labumu/sliktumu raksturo sausi cipari. f cipari.

parejais viss ir pakaartots (ISO juutiiba, tur, sledzha atrumu pieejamiba utt), un visiem ziepishiem principaa vienaads.
Publicēts: 16.08.07 14:08
 citēt
autorus var atrast šeit: www.fotoblog.lv...

.. kaut gan pie visa, pat pie canon var pierast..

nu abidzil!
Publicēts: 16.08.07 19:40
 citēt

nu abidzil!

Paldies, es jau atradu un apskatīju-jāsaka, ka esmu nedaudz vīlusies. Gribētos lielāku atšķirību bilžu kvalitātē. :(
Publicēts: 16.08.07 23:45
 citēt

nu abidzil!

Paldies, es jau atradu un apskatīju-jāsaka, ka esmu nedaudz vīlusies. Gribētos lielāku atšķirību bilžu kvalitātē. :(

juutama atshkiriba bilzhu kvalitate sakas no 800ls --> vai ari ja galva ar acim labi kopaa strada
Publicēts: 17.08.07 09:06
 citēt
piekriitu :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):