forum.gif
Ps
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Ps
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 17.08.07 01:07
 citēt
Velos lai shis topiks nebutu taadi kaa citi un neizvertu vinju ciet peec paris postiem , bet gan lai noder ar citiem

Taakaa es nodarbojos ar PS - photoshop apstraadi cs2 , tad es ci kvaru esmu pats kautko zimejis ko macijies lai attistitu savas prasmes ieksh PS , tapec ludzu iedodat man linkus , vai video apmacibu realu nnevis google vai meklee utt , ja nezini neraksti lbabaak , piemeram links kuru es varu ieteikt u ntieshaam ir labs un parpilns ar visvisadiem normaliem tutorialiem ir

www.good-tutorials.com

Un ko tu vari ieteikt ? ...... :wink:
Publicēts: 17.08.07 01:08
 citēt
Bez jokiem - youtube. Ieraksti tikai, kas tieši no šopa tevi interesē un visai liela garantija, ka to tur atradīsi.
Publicēts: 21.08.07 18:41
 citēt
+sasar
tagad youtubā var atrast gan kā pareizi sagatavot pirms lietošanas kreku, gan kā pareizi medīt vientuļas meitenes parkos un avēnijās. Tas portāls ir ļoti perspektīvs...
Publicēts: 24.11.07 19:19
 citēt
Publicēts: 24.11.07 20:17
 citēt
offtopic, bet tu meitene vai dzeks? (nelasot tavu postu) peec avatara uz meiteni velk, bet kruutis par mazu
Publicēts: 24.11.07 20:48
 citēt
offtopic, bet tu meitene vai dzeks? peec avatara uz meiteni velk, bet kruutis par mazu

ei, tu, NOST! :D :D
Publicēts: 24.11.07 21:16
 citēt
rofl xD

Bet par tēmu - tie paši good-tutorials un pixel2life ir tie labākie, jo tur ir apkopoti daudzi tuti no daudzām adresēm. Citās lapās ir labi ja daži desmiti. Vēl var pamēģināt kko atrast deviantart un jau minētajā youtube. Lai gan man video-tuti ne pārāk.
Publicēts: 24.11.07 22:31
 citēt
čista traki :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):