forum.gif
Kapēc neliekam vieniniekus???
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kapēc neliekam vieniniekus???
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.08.07 15:23
 citēt
Lūk to es šeit nespēju saprast: pirmajā lapā 3 izteikti s..u bildes (dāmas, atvainojiet par rupjībām). Daži pat iekomentē ka nekā nav, mēsls, kas nepareizi - nu bet tad liekiet tos 1niniekus lai tas cilvēks taad saprot!
Kas? Bailes aizvainot, apbižot??? Tas taču ir tikai vērtējums. Citādi dzīvojam pēc principa - liekam 5 vai paturam savu pē pie sevis! Manuprāt tas šeit neder!
Publicēts: 17.08.07 15:25
 citēt
Bieži vien ir tā, ka zemu atzīmi gribas likt arī bildēm virs 6 :) parasti atturos - mazums mana domāšana nav pareiza :P
Sliktām bildēm parasti ierakstu komentāru, ja ir laiks - atzīme tāpat neko nepaskaidros
Publicēts: 17.08.07 15:26
 citēt
+ kLOWN
Publicēts: 17.08.07 15:29
 citēt
Bieži vien ir tā, ka zemu atzīmi gribas likt arī bildēm virs 6 :) parasti atturos - mazums mana domāšana nav pareiza :P
Sliktām bildēm parasti ierakstu komentāru, ja ir laiks - atzīme tāpat neko nepaskaidros

Lūk tas blogu ir ievilcis otrajā grāvī! Kāds ieliek 5cīšus, cits tikai nokomentē, nākamais tad jau ar liks 5, aiznākamais paklusēs (kaut arī ir viedoklis). Un autoram rodas neobjektīva vēlme tūlīt likt atkal nākamo krapu! :(
________
sircpilna jejbogu
Publicēts: 17.08.07 15:36
 citēt
Bergmani, saprotu Tavu domugajienu. Agrak taa ari dariju - liku, cik pec manam domam bilde pelnijusi. Tagad censhos attureties, jo dazi individi to njem parak personiski un tad saak kalt visadus atriebibas planus.

Ja man bilde nepatik, es ta ari pasaku, ka tur neka nav (vai ko lidzigu), ljaujot autoram noprast, ka taa iespejams jaizdzesh.
Publicēts: 17.08.07 15:38
 citēt
eu džeki, a mož jūs paši zivi necērtat??
Publicēts: 17.08.07 15:53
 citēt
dzeshams
Publicēts: 17.08.07 16:03
 citēt
Piemeram autors Alloxa.
Nozeloju to dienu, kad noverteju vinja bildi un izteicu kritiku. Kopsh tas dienas katrai otrai manai bildei ir veltiti trinieki no vinja puses.
It ka pieaudzis cilveks, bet spele bernu spelites. :roll:

arī esi to pašu pamanījis!!
man vispār bija pilnīgi jocīgi! skatos, saliek tos vērtējumus, man kaut kā pilnīgi pofig, tāpat ielieku ļoti maz bildes iekšā, šim, protams, vērtējums zemāks nekā citiem, bez paskaidrojumiem utt, bet kad es ieraudzīju viņa 2 reportāžas par kāzu bilžu pēcapstrādi, aš apkritu, jo nevarēju saprast - es kaut ko nesaprotu vai arī viņš pats..tās bildes tak bija briesmīgas - gribējās kādu sulīgu komentu pierakstīt, bet tā arī nepierakstīju! par citiem personāžiem man dažreiz uzmetas nelabi, jo nez ko tēlo un bāž tik vieniniekus vienkārši pašu stulbuma pēc! domāju, ka bloga administrācijai būtu jāveic neliela bilžu vērtēšanas izmaiņa - ļaut anonīmi ielikt bildes un vainu pēc laika vai pēc paša vēlmes uzlikt atkal bildes autoru atpakaļ, ceru, ka saprotat ko domāju.
Publicēts: 17.08.07 16:44
 citēt
Rembrant, ne jau par to iet runa. Vienkarshi necieshu neobjektivitati vertejumos.
Publicēts: 17.08.07 17:17
 citēt
Rembrant, ne jau par to iet runa. Vienkarshi necieshu neobjektivitati vertejumos.

vertejumi vispar ir subjektiva lieta pec definicijas.
Publicēts: 17.08.07 17:29
 citēt

objektiivu verteejumu nekad neveersi ieguut jo to katrs pats izdara, kas jau peec definiicjas ir "subjektiivs" :)
Publicēts: 17.08.07 17:32
 citēt
Es runaju par objektivitati attieciba uz blogeriem. Divas vienadas bildes - vienam 3 otram 5.
Publicēts: 17.08.07 17:53
 citēt
vot ieliec kadam te 111 un paskatiisiemies kas notiks ar tavaam bildem! ;) bet istenbiba bloga ir gruuti vertet objektiivi. tapec labaak ja nezini vismaz daleeji autoru labaak nelikt vispaar neko ja zemaaks pa 544
Publicēts: 17.08.07 17:55
 citēt
che ta es 2as vienadas bildes blogaa vel neesmu redzejis.
vienu un to pashu koku var nobildet dazhadi - var stavet ar stativu, lidzinat horizontu, kadret, bildet.
var noknipset garamejot.
un tad bljaut, ka pirmajai labakas atzimes liek - a bet redzams ta tas pats.
sasar, biju domajis, ka Tu shis atshkjiribas saproti.
ar sho threadū sabojajie iespaidu par sevi. sorry.
Publicēts: 17.08.07 18:18
 citēt
nu, diezgan daudzām ne sliktām, bet ne 555 vērtām bildēm vieglu roku salikts 555. a ko tad likt no tiesas labai? bet man gan arī reti ceļas roka ielikt 3 vai 2, īpaši, ja ne 535, bet 333 sanāk.
Publicēts: 17.08.07 18:26
 citēt
es parasti vispirms novērtēju bildi un tad tik paskatos uz autoru, lai tas neietekmētu manu vērtējumu.
Publicēts: 17.08.07 18:28
 citēt
es parasti vispirms novērtēju bildi un tad tik paskatos uz autoru, lai tas neietekmētu manu vērtējumu.
es ne tā tīšam un apzināti tā, bet arī.
Publicēts: 17.08.07 18:30
 citēt
te bieži var novērot kā autora vārds ietekmē vērtējumu... that`s sucks! :oops:
Publicēts: 17.08.07 18:39
 citēt
Versatile - jūtu Tev līdzi, ja esi tik viegli iespaidojams.

Gan jau, ka domu manu saprati.
Publicēts: 17.08.07 18:42
 citēt
jā, neceļas roka aplauzt kaifu, ja kādam visi 555 vien salikti. izņemot varbūt gadījumu, ja nepārprotami pārvērtēts. un šā kā tā.
Publicēts: 17.08.07 18:54
 citēt
Neredzu ideju kapec man butu jasasprinxst par kautkadam vajam bildem NEVERTEJU tadas , vai ja iskats ka individs kautko naf sapratis izsaku svas domas bez kada vertejuma. MAN pasjam ar pilnigi pie D kautkadi bezsakarigai cipari MAN DOMAS intrese ne kautkas pilnigi bezpersonisks un APSTRAKTS.
Publicēts: 17.08.07 19:29
 citēt

jap. jo iipashi kad gariigais nav... :)
Publicēts: 17.08.07 19:59
 citēt
uzskatu,ka 1 jaaliek, bet ne pliki 1, bet gan ar komentaaru, kaapec 1,nevis 2 vai 3... deretu ari ieteikumi attistiibai, lai no vieninieka nakamreiz uzlektu vismaz uz 3...
Publicēts: 17.08.07 20:33
 citēt
uzskatu,ka jaaliek ne pliki 1, bet gan ar komentaaru, kaapec ... deretu ari ieteikumi attistiibai...

Nuka! un būtu labi nenolaisties līdz personāliem apvainojumiem.
Publicēts: 17.08.07 20:55
 citēt

jap. jo iipashi kad gariigais nav... :)

ēēēē tauta!!! tas takš nav jūsu darbs vērtēt. darat kās gribat :idea: :idea:
Publicēts: 17.08.07 20:58
 citēt
ēēēē tauta!!! tas takš nav jūsu darbs vērtēt. darIEt kā gribat :idea: :idea:
nav jau, īpaši maizes darbs nav. bet tak pa reizei gribas attieksmi uzrādīt.
Publicēts: 17.08.07 22:12
 citēt
Ja jau tie vieninieki mainitu kaut ko... jo vairums bilzu tiek vertetas pec personigajam simpatijam... tiesma ir daudz bilzu ar vertejumu virs 6, bet gribas likt 333, tacu, labak lai personigais viedoklis paliek pie manis :)
Ja ta paskatas pec fotobloga vertesanas skalas, tad 1=bilde nekam neder... bet pilniba bilzu ar tiru vieninieku nemaz tik daudz nav...2jau var izspiest :D
Publicēts: 17.08.07 22:16
 citēt
Tā vērtēšana daudziem sapiš galvu, ka ieliek zemāku atzīmi tā brēc par saviem sūdiem, kā tāda laibai bildei var ielikt tik sudigu atzimi - tāpēc labāk atturos no vērtēšanas kā tādas... Lai cīnās par savām vietām topā un dzīvo laimīgi - lielie fotogrāfi...
Publicēts: 17.08.07 22:17
 citēt
ēēēē tauta!!! tas takš nav jūsu darbs vērtēt. darIEt kā gribat :idea: :idea:
nav jau, īpaši maizes darbs nav. bet tak pa reizei gribas attieksmi uzrādīt.

:shock: :shock: domāju, ka esi pārraksti(ī?)jis tekstu un kļūdi(ī?)jies pats. tagad tik ieķēru, ka izlabojis kļūdas :lol: :lol:
Publicēts: 18.08.07 00:14
 citēt
es parasti bildes, kuras pa gabalu jau izskatās vieninieku vērtas vnk laižu gar ausīm un nemaz nevērtēju, jo lielākoties, ja es ielieku 3 (mazākas nav gadījies likt), tad man arī pēc tam ir pie pāris bildēm 3 vai ieraksti, ka nav nemaz vērtēšanas vērta bilde! :lol: :?

bēēēt visvairāk man besī, ka tie, kam ir labi ja 5 bildes, kurām nav vairāk par 4,..., iebelž 333 un vispār nepaskaidro :D
Publicēts: 18.08.07 00:20
 citēt
baigais + dzhii par iepriekseejo komentaru! ;)
Publicēts: 18.08.07 01:05
 citēt
kādēl nepastāv iespēja aizliegt vērtēt?
Publicēts: 18.08.07 01:11
 citēt
VB, kādā veidā tad tu domā aizliegt vērtēt? :lol:
Publicēts: 18.08.07 01:13
 citēt
kādēl nepastāv iespēja aizliegt vērtēt?

kas to noveertees?
lai gan dazhs daliibnieks tiek vienkaarshi blokjeets :)
Publicēts: 18.08.07 01:45
 citēt
es runāju par to, ka kamdēļ man nepastāv iespēja šeit ievietot bildi un aizliegt to vērtēt...
Publicēts: 18.08.07 02:02
 citēt
es runāju par to, ka kamdēļ man nepastāv iespēja šeit ievietot bildi un aizliegt to vērtēt...

un mērķis tam, ka te liec bildi?
Publicēts: 18.08.07 07:35
 citēt

un mērķis tam, ka te liec bildi?

Lai kāds nokomentē, kas ir slikti un kas labi nevis saliek 333 un nekāda komentāra... Kāds labums no 3 un 4 ja tu nezini par ko tie ir ielikti?
Publicēts: 18.08.07 11:27
 citēt
ienāca prātā stulbs teikums - tev vajag, tu liec
es arī lieku! un nekautrējos par to
Publicēts: 18.08.07 11:31
 citēt
IEROSINU - bildes kurām vērtejums zem piem. 4 pēc 3 dienām izmest, kurām 3 - tās izmest jau pēc dienas! gan jēga vērtēšanai būs, gan bilžu mazāk!
Publicēts: 18.08.07 20:23
 citēt
> Bergmanis
Tādu, kam "4", būs stipri maz, jo pa draugam viens ieliek 555 un še tev "4". Parasti galīgi vājas bildes pat savāc kādus 4.5 (dažu draugu sindroms). Pamatproblēma ir, ka netiek lietota visa vērtēšanas skala un nav pat ideju, kā to atrisināt (jau neskaitāmi diskutēts). To centās lauzt Vismants, bet pietrūka "dukas" (žēl).
No otras puses - par tām dienām. Tad vajadzētu paturēt kādu nedēļu, jo dažkārt, kad bilde "neiet", vismaz es cenšos ar kādiem aprunāties par problēmu un bildi izmantoju uzskatei.
Vēl - ir interesanti pavērot fotobloga pirmās bildes - pamatā bildes ir nekvalitatīvākas, bet vērtējumi ir patiešām interesanti, kas ataino, kā šī sabiedrība ir attīstījusies..
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):