Lūk to es šeit nespēju saprast: pirmajā lapā 3 izteikti s..u bildes (dāmas, atvainojiet par rupjībām). Daži pat iekomentē ka nekā nav, mēsls, kas nepareizi - nu bet tad liekiet tos 1niniekus lai tas cilvēks taad saprot! Kas? Bailes aizvainot, apbižot??? Tas taču ir tikai vērtējums. Citādi dzīvojam pēc principa - liekam 5 vai paturam savu pē pie sevis! Manuprāt tas šeit neder!
Bergmani, vai tad kungiem naf jaatvainojas- dzimumdiskriminācija. Katrā vietā ir savas tradicijas un vienmēr kādam gribēsies ko lauzst...pret masu esi bezspēcigs. Es to esmu pieņēmis un man rādītājs ir cik cilvēku ir vispār vērtējuši, un tas ir ļoti objektīvi. Šājā saitā ir ļoti raiba publika- modeles, fotogrāfi visāda ranga, un interesenti par saitu un lai tusētos visiem ir vismaz divi bilžuki... Nu nevar visi izvērtēt bilžuku...un te sākās- ja patīk iet un balso (+ par drauga bildi)... ...bet ir otra vēl sliktāka kategorija, kura nebalso, jo tā var konkurents aizziet priekšā reitingā...un viens no spices ir super izteikts kadrs, pēc reitinga kārs. ...ko dos tavi tukši saliktie vieninieki ar komentāru - sūds...neko, tikai autoru apvainos, bet pasaki , kas slikts un ko darīt, lai bilžuku uzlabotu, un tevi sāks cienīt, pat ja atzīmes neliksi... ...un ADMINI būs ar mani (cerams) vienis prātis, ka saits ir laps, un tieši tāpēc tik apmeklēts.
Kad man uznāk vēlēšanās vērtēt tad arī vērtēju, īpaši nežēloju nevienu... ir gan pāris izņēmumi, bet tas tā... esmu licis 3, 2 un pat 1 ... bet nekādu atriebību neesmu jutis :roll: ... drīzāk jau atriebība nāk pēc 555 :lol:
nu veel kas bailes nesanjemt neadvekaati to pashu pretii, es te vienam 333 ieliku kur shis savu Bumeri no pakaljas bija nofocheejis shis peec tam mani gan uz WC aizsuutiija gan 111 iekraameeja pretii, domaaju daudzi baidaas, kuriem veel nav tik liels respekts te PS. gribeeju ielikt linku ar tiem maniem vieniniekiem bet izskataas greekaazis jau izmest un no vinja veerteejuma un komentaara ne minjas
piedodiet, liidz galam taa ar neizlasiiju, bet izsteigties veelos !
es piemeeram skatos tikai taas mazaas bildiites kuras manai acij liek pietureeties pie taas ilgaak par 3 sekundeem atveeru un ieklabinu savas izjuutas tas kuras neveru taas arii nekomenteeju / nebalsoju ...
Juus ko druumi te cauraam dienaam brauseejat visu galeriiju ?
Vienkārši bērnam uzdāvina fotoaparātu, šis cenšās un bildē visu kas pagadās, tai skaitā kaķus. Ko gan tajos agrajos padsmit (kas te ir liela daļa) var daudz zināt par foto?
Cilvēki nevis stulbi, bet vienkārši ne pietiekami izgllītoti. :roll:
Vienkārši bērnam uzdāvina fotoaparātu, šis cenšās un bildē visu kas pagadās, tai skaitā kaķus. Ko gan tajos agrajos padsmit (kas te ir liela daļa) var daudz zināt par foto?
Cilvēki nevis stulbi, bet vienkārši ne pietiekami izgllītoti. :roll:
Nu re ar to mees vareetu arii sviniigi beigt sho teemu ! skaidrs mums ir viens ka sheit ir pilns ar beerniem kuri nemaak citu likt kaa tikai 555, tad nu neprasiisim no vinjiem 111, un dziivosim laimiigi
košaki tak mīlīgi lopiņi, bet jā, ja tik vien i kā mīlīgs lopiņš, tad jau vajag ārkārt piemīlīgu, lai bilde attaisnotu savu eksistenci /nu, ka košaks kokā un ar ķepu putnu būrī, man nelaimējās noķert/.
Par vērtejumu parasti abižojas un priecājas berni...
un tie, kas bērnībā nav dabūjuši par vērtejumu izpriecāties.
Šodien jau blogā ieliktas pār pa 180 bildēm. Ja katrai bildei likt atzīmes un kautkādu komentāru tad cik uz to stundas aizies? Reģistrēti blogā 7364 autori, kāds ir redzējis zem kādas bildes vismaz 1000 balsojumus? Haiduks vienmēr atkārto taču ka kvalitāti nosaka ne tik piecīši bet arī cik to piecīšu ir salikts un cik autori ir nobalsojuši.
doonalds, ja gribās lai par katru darbu ieraksta atsauksmi ar norādi uz visām kļūdām vai ne klūdām tad Lunis jau ieteica iet kursos! Tur par naudu būs objektīvs vērtējums ar subjektīvām atzīmēm! Bet šeit pieprasīt lai kāds dara tā un šitā es nosauktu par savas reliģijas uzbāšanu citiem brīvi domājošiem autoriem kuri savā brīvā laikā šeit tusē.
Šodien jau blogā ieliktas pār pa 180 bildēm. Ja katrai bildei likt atzīmes un kautkādu komentāru tad cik uz to stundas aizies? Reģistrēti blogā 7364 autori, kāds ir redzējis zem kādas bildes vismaz 1000 balsojumus? Haiduks vienmēr atkārto taču ka kvalitāti nosaka ne tik piecīši bet arī cik to piecīšu ir salikts un cik autori ir nobalsojuši.
doonalds, ja gribās lai par katru darbu ieraksta atsauksmi ar norādi uz visām kļūdām vai ne klūdām tad Lunis jau ieteica iet kursos! Tur par naudu būs objektīvs vērtējums ar subjektīvām atzīmēm! Bet šeit pieprasīt lai kāds dara tā un šitā es nosauktu par savas reliģijas uzbāšanu citiem brīvi domājošiem autoriem kuri savā brīvā laikā šeit tusē.
Gluži manas domas. Un es nemaz netaisos te kā KATORGĀ (!) sēdēt katru dienu Dievs vien zina cik stundu un katram darbam ko ieliek maukt reālās atzīmes, pamotojumu un vēl ieteikumu kā un ko uzlabot! . Tās kas mani uzrunā arī atzīmēju - vienalga ar vērtējumu, vai komentu, vai arī abiem kopā. Darbus, kuri ir zem mana subjektīvā 555 nevērtēju, jo tie mani neinteresē, ir gan arī reti izņēmumi. Un ar šeit pastāvošo kārtību esmu apmierināts. Satrauktajiem iesaku paskriet kārtīgu vakara krosu bet ja vēl nav miera - pacilāt dzelžus, tas labi sakārto domas un atslābina PS bet ja nu kādam dikti gribās, lai izsaka bildes recenzijas garāmgājēji, tad tā arī vajag rakstīt ! Gadījumā, ja kādam te kas nepatīk - vienmēr var pārslēgt citu kanālu un dzīvoties čilā citur....... PPS patiesībā šī ir tīri jauka vietiņa ar gana daudziem sakarīgi/atkarīgiem ļaužiem, tikai nevajag visu lieki sarežģīt
arī esi to pašu pamanījis!! man vispār bija pilnīgi jocīgi! skatos, saliek tos vērtējumus, man kaut kā pilnīgi pofig, tāpat ielieku ļoti maz bildes iekšā, šim, protams, vērtējums zemāks nekā citiem, bez paskaidrojumiem utt, bet kad es ieraudzīju viņa 2 reportāžas par kāzu bilžu pēcapstrādi, aš apkritu, jo nevarēju saprast - es kaut ko nesaprotu vai arī viņš pats..tās bildes tak bija briesmīgas - gribējās kādu sulīgu komentu pierakstīt, bet tā arī nepierakstīju! par citiem personāžiem man dažreiz uzmetas nelabi, jo nez ko tēlo un bāž tik vieniniekus vienkārši pašu stulbuma pēc! domāju, ka bloga administrācijai būtu jāveic neliela bilžu vērtēšanas izmaiņa - ļaut anonīmi ielikt bildes un vainu pēc laika vai pēc paša vēlmes uzlikt atkal bildes autoru atpakaļ, ceru, ka saprotat ko domāju.
Njā ...... tās kāzu bildes un pēcapstrāde izskatās pēc viesu "ziepnieka" bildēm , un tas no fotogrāfa ar tādām ambīcijām. hmmmm ...
ai visi cepaas un cepaas, bet pimeeers es pats: kad saaku likt atzimes un rakstit komentarus par to kas un ka man nepatik tad redz vishi ir sasutushi par lietaam un detaljaam kur piesienas unkas veel nepatiik un taa joprojaam..
koks ar 2 galiem! Ja gribam 111 333 un 444, labu kritki tad ir jamaak arii pasham to uztvert!