Nju ko beidzot buushu sagaidiijis aizvietotāju savam 20D ... Patīkami ka derēs BG-E2 grips (tas pats kas 20D) Vispār izskatās ka iekšā būs daudz labumu
40D specenē ir Live View, kur tās līnijas var redzēt. Ir tie fokusēšanās ekrāni laba lieta, bet ne ikdienā reti kuram lietojama. Visādā ziņā jaunais 40D izskatās ļot laba kamera.
Da nu tas kratitajs tac 100% marketings Citiem jau tur ir gan magneti gan strava kautkas vel eupatnejs Canon jau taa ar "BUTAFORIJU" aizraujas
Canons vispar slavens ar pusjeliem un jeliem produktiem , tas MARK III ko es Francija padrazu STRADAJ PERFEKTI tacju LV aptaustiju vienu kuram bija AF problema ko visas malas aprakstija
Nav ko cerēt ka tŗīšana atrisinās visas problēmas. Ir labāk kā bez, bet ar visu tīrīšanu marks jau ir pabijis servisā putekļus tīrīt no matricas. Gan jau, ka 40D nebūs labāk
Bet es ar sāku skatīties vai nenomainīt 20D uz to jauno brīnumu
Man vienīgais kas nepatīk salīdzinot Mark II un jauno Mark III ir pikseļa lielums... Otrajam markam bija tāds, ka pārspēja pat Medium formātu, bet tagad atkritiens atpakaļ, nedaudz lielāks par 20D... nu ko dod tie 21.2 Mpix, ja ēnās un apgaismotās vietās pazūd info...
Da nu tas kratitajs tac 100% marketings Citiem jau tur ir gan magneti gan strava kautkas vel eupatnejs Canon jau taa ar "BUTAFORIJU" aizraujas
Canons vispar slavens ar pusjeliem un jeliem produktiem , tas MARK III ko es Francija padrazu STRADAJ PERFEKTI tacju LV aptaustiju vienu kuram bija AF problema ko visas malas aprakstija
Tā AF problēma ir diezgan mistiska -- cik testētāju, tik viedokļu. Kā izpaudās AF gļuks vietējam Markam III?
Bekfokusus vinam var KALIBRET PATS manuali Setingos ta nav problema! Tur problema bija tada ka CANON ir ficja kas rekina AF bridi no spogula pacelsjanas lidz sledzja atvesanos REKINA cik jatasa AF korekcija UZ TO NIRKLI tad tei kas bija LV acim redzet AGRAKI varaiti neka FRANCIJA ta ficja PIEKLIBOJA Par cik biju dzirdejis par SJITO problemu speciali karteja modes skate un sacenes padragaju to MARK uz pilnu klapi DAZJADIS AF rezimos VISS EKSELNTI. Savukart tai kamerai kas bija te zdekam AF ieteikti glucija burtiski uz katru otro ATRAKO kadru seviskji maksliga gaismas
Bekfokusus vinam var KALIBRET PATS manuali Setingos ta nav problema! Tur problema bija tada ka CANON ir ficja kas rekina AF bridi no spogula pacelsjanas lidz sledzja atvesanos REKINA cik jatasa AF korekcija UZ TO NIRKLI tad tei kas bija LV acim redzet AGRAKI varaiti neka FRANCIJA ta ficja PIEKLIBOJA Par cik biju dzirdejis par SJITO problemu speciali karteja modes skate un sacenes padragaju to MARK uz pilnu klapi DAZJADIS AF rezimos VISS EKSELNTI. Savukart tai kamerai kas bija te zdekam AF ieteikti glucija burtiski uz katru otro ATRAKO kadru seviskji maksliga gaismas
Tur cik cilvēku tik viedokļu, bet nu izskatās, ka dāzas kameras strādā labāk, citas sliktāk. Savukārt daļa testētāju uzskata, ka visas ir sliktas.
Vietējais pārdevējs samainīja to aparātu vai nabaga īpašnieks gaida, kad Canons sapratīs, kur tā problēma slēpjas?
3 markam jau iznaca jauna firmware kadas paris nedeļas atpakaļ liekas tur bija k-kas minets par AF bugu, tikai neesmu lietpratejs un nespesu pateikt vai tas par ko jus runajat ir tas vai nav, un vai tas gljuks ir softiks vai dzelžos, ja dzelžos tad štruntīgāk, ja softa, tad iespējams jauna firmware palīdzēs...
Ot kad būšu reāli rokās paturējis padrāzis reāli ar dažādiem stikliem TAD arī domāšu vaig man tādu vai nēe. SAVĀDĀK būs kā ar 400.D vai 5.D kas pēc PARAMETRIEM samērā normāli verķi bet REĀLI pilnīgi štrunti.
Ta jau manis ka uztaisīs kāds kādu nopietnāku salīdzinājumu - vienādos apstākļos paņems, piem. dpreview... un domājams, ka jau nāks septembris un kad parādīsīes pārdošānā tad jau cilvēki arī sāks rakstīt aprakstus un salidzinājumus ar citām kamerām... ta ari redzēs, tagad liekas paragri runāt par to cik lieli ir trokšņi un cik nav... :roll:
ka paradīsies, bus janoperk paprovet ka izskatas, cenu šamajam demokrātisku sola.
Štatos body 1300$, UK pa 900Ls - cenas no amazon.com un co.uk Tas nozīmē, ka Latvijā arī lētāk pa 900Ls nebūs vismaz sākumā noteikti, bet tiem, kas ilgāku laiku ir siekalojušies par 30D, tagad tas būs pieejams pa jedzigakam naudām, bet LV, tas varētu notikt ap ZS tā liekas :roll:
neredzu gan ko par trokshnjiem sajuusminaties? kaa raadaas, tad trokshnji pat uz iso 100 nav neko mainiijushies ..bet varbuut ka taa arii jaabuut, jo ko var gribeet no maarketinga uzspiestaas tendences sabaazt peec iespeejas vairaak MPix viena izmeera matricaa
Canon nav Gluks! Tu pats esi GLUKS!!! :evil: par attieciigaam summam no piedaavaatajam precem var arii sagaidit +/- adekvaatu kvalitaati par samaksaato naudu! I Nikonam i Canonam ir savas ipatnibas kuras katram lietotajam individuaali patiik vai nepatiik!
Ja saaksi Poll par to vai izveleeties strap Canon vai Nikon tad izreekinaasimies ar tevi!!!
P.s Eu man liekas ka kaadam vajadzeetu uzraxtiit labu raxtinju par to Ka izveleties brandu un utt... un tad to ielikt FAQ
a tu nelasi manu tekstu taa itka es trakotu! :wink: lasi taa itkaa es tev stastiitu takaa choms kursh ir nedaudz iereibis! Tici man kluus labaak... :lol:
P.s Eu man liekas ka kaadam vajadzeetu uzraxtiit labu raxtinju par to Ka izveleties brandu un utt... un tad to ielikt FAQ
eu vecīt tas tak sen ir skaidrs, ka tā ir gaumes lieta izvēlēties starp canon un nikon, katram ir savi plusi savi minusi...
ir dzirdēts par 400D gļuku, kas ir lietotājiem ar bilēm, ka atspīd uz spoguļa un nepareizi reķina... Taja paša laika D80 ir tieši tāds pats joks - pat brilles nevajag lietotajam tas vienkarši abstulbst spilgtā gaisā, mana 350D tādu joku nav!
Tad kā zināms nikon ir jutīgāki pret gaismu un cik dzirdēts lielaki trokšņi pie lielākiem iso tiem arī piemīt, bet tiesa, kas tiesa par attiecigu samaksu ir attiecīga kvalitāte...
es esmu par canon, mans pirmais ziepis bija canon un arī spogulene un man patīk šis brands, tāpat kā esmu lietojis 3 dažadus portativo pc brandus un esmu nolemis palikt pie HP, protams, kamēr netikšu līdz MAC :roll:
esmu nolemis palikt pie HP, protams, kamēr netikšu līdz MAC :roll:
pie hp gan nepaliec peeteriit! diez kas tev tur tik ļoti piesaistīja.. bet nu labi, offtopiks!
Nu man ir [url=www.cdw.ca... HP datoriņš, kas man ļoti veiksmīgi kalpo jau gadu, neskatoties uz to, ka tam ir 17" ekrāns tas baču tur lietojot Wi-Fi apmeram 4h, bez Wi-Fi mazliet ilgāk - un tāds datora darbības laiks mani ļoti apmierina - gļuku arī nekādu lielo nav. Dators patīkams - ergonomisks - riebjas portativie, kam priekšā ir austiņu spraudņi... manejam viss ir pa saniem + diezgan laba skaņa, cik nu laba ta var but portativajiem un vispar gandriz viss nepieciešamais ko var gribēt kāds portatīvā datora lietotājs
Man arī bija HP, kas gadu nokalpoja bez probl. Bet pēc 2 gadiem vairs neturēja brūķi tīri mehāniski. Sākās problēmas, ka netur displeju, atslēdzas no elektrības, bača vairs neturēja necik utt. Skaņa gan HP ir ļoti laba - droši var radio klausīties bez atšķirības vai uz port. vai kādām tumbām (hamman/cardon) vai kā tamlīdzigi bij tie skaļruņi. Bet tagad kautkā galīgi nevelk izvēlēties HP, nu galīgi ne...