forum.gif
Canon EOS 40D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Canon EOS 40D
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 28.08.07 09:10
 citēt
man pilnīgi nevelk HP pēc dizaina, tāpat kā IBM...vot nu nekā.. :D
lietoju compal, bet pirmstam FJ un asusu
Publicēts: 28.08.07 09:28
 citēt
man pilnīgi nevelk HP pēc dizaina, tāpat kā IBM...vot nu nekā.. :D
lietoju compal, bet pirmstam FJ un asusu

HP Pavilioni, no tas serijas, kas man ir - liekas ir smuki, tie kas izskatās veci man arī nepatīk, un jaunie pavilioni ari kropligi, tikai neskatoties uz to pretīgo izskatu to ergonomika ir perfekti atstrādāta... :)

un vispār ja grib dizaina datoru, tad MAC ir pefekts pēc sava dizaiina, vismaz manos uzskatos notekti, ne velti tos izstādā profesionāli dizaineri...
Publicēts: 28.08.07 09:37
 citēt
Tu gribi teikt, ka HP, Asus, Acer utt izstrādā noprofesionāli dizaineri? :D
Publicēts: 28.08.07 09:40
 citēt
Tu gribi teikt, ka HP, Asus, Acer utt izstrādā noprofesionāli dizaineri? :D

izteicos nepareizi... nu vienk. apples datori ir kā makslas darbs nevis ka vienkaršs pelekais dators...
Publicēts: 28.08.07 09:58
 citēt
... Skaņa gan HP ir ļoti laba - droši var radio klausīties bez atšķirības vai uz port. vai kādām tumbām (hamman/cardon) vai kā tamlīdzigi bij tie skaļruņi. Bet tagad kautkā galīgi nevelk izvēlēties HP, nu galīgi ne... :)

nu gan sasmiidinaaji - laikam gan tu neko vairaak par integreeto skanju neesi dzirdeejis, un pats droshi vien "Muziku" klausies mob. telefonaa :D :D
..paklausies kaadreiz kaut ko labaaku kaut vai no leetaa gala skanju karteem (piem. E-MU 1616M ), un nevis uz Harmanja kardona, bet uz labaam ausiim (AKG, Sennheiser utt) vai studiju monitoriem, redzeesi kaa mp3 ausis griezh aaraa, un tavi CD ierakst liksies kaa pasaka, ja vien tie nebuus ierakstiiti konverteejot MP3. bet protams ka vairums neko vairaak par sho leeto shirpotrebu nav pat dzirdeejis un pat nevar iedomaaties, ka var buut ariikaut kas labaaks, un par 24-bit/192kHz vispaar acis bola :roll:
..nu jaa ir veel taa dalja cilveeku kuriem vienalga - ka tik skaljums max un troksnis lielaaks .. he he.. tas arii uz krutajiem auto audio faniem attiecas,kur troksnis liels, bet no kvalitatiivas skanjas tik taalu kaa no meeness... :D
..sorry offftopics ;)
Publicēts: 28.08.07 10:12
 citēt
Onkuli! Izlsai vēlreiz! Es teicu RADIO, RADIO var klausīties tā, ka nav atšķirības! Jo visi kam uz iepriekšējā kompja uzliku audio bolīja acis, ka labi skan, pat tādi, kas uz mūzikas tehniku ir pat vairāk nekā uz tu. Tas ir salīdzinoši ar citiem portatīvajiem, jā HP liek vienā maisā bet nejau atskaņotājs kā tāds vispār!
Publicēts: 28.08.07 10:53
 citēt
Laptopam Sound Blaster Audigy 2 ZS ir smeeraa pienjemama, ja nav baigi augstaas prasiibas. Ir jau shaadi taadi gljuki un nedaudz cietaaka/asaaka skanja, bet par to cenu ir labi

bla, bla bla... nujaa bet ja par 40D , tad gan jau redzees kad buus kas reaali taustaams.. ;)
Publicēts: 29.08.07 13:50
 citēt

..nu jaa ir veel taa dalja cilveeku kuriem vienalga - ka tik skaljums max un troksnis lielaaks .. he he.. tas arii uz krutajiem auto audio faniem attiecas,kur troksnis liels, bet no kvalitatiivas skanjas tik taalu kaa no meeness... :D
..sorry offftopics ;)

www.mobileaudio.lv

..sorry offftopics :D
Publicēts: 03.09.07 03:29
 citēt
Kāds Latvijā jau tirgo interesnti vai līdz Latvijai kamēr atnāks vēl kāds laiks? :roll:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):