forum.gif
Pārdodu Rolleri
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu Rolleri
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.08.07 14:30
 citēt
Pārdodu savu SMC PAF, 2006 gads, Ļoti labā stāvoklī, 50cc, nobraukums 3500km, ar bagāžas nodalījumu aizmugurē, 2ām ķiverēm un drošības slēdzeni. Pārdodu jo paši kautkā vairāk nelietojam un nav īsti kur glabāt. Par cenu vienosimies.
Publicēts: 20.08.07 14:35
 citēt
Lai admini nepiekasitos vajadzeja vel piedomat kadu saistibu ar focesanu- piem., lai brauktu zalumos focet un tamlidzigi :D
Publicēts: 20.08.07 14:39
 citēt
a kur teikts ka te tikai foto lietas var paardot?
Publicēts: 20.08.07 14:40
 citēt
Nuja, kam ta citam... un kravas kastee var iebaazt visu iespeejamo prieksh focheshanas... + ar rolleriem var iebraukt vecriigaa un nav jaadomaa par staavietaam...:) super eerti fotografeeshanai... un visur var paspeet pat neskatoties uz sastreegumiem...
Publicēts: 20.08.07 15:12
 citēt
Ojaaa Bloxa sitadi cienja! Elikam bij lidzigss pat uz Kandavu lidzi:):)
Publicēts: 20.08.07 15:40
 citēt
Nuja, kam ta citam... un kravas kastee var iebaazt visu iespeejamo prieksh focheshanas... + ar rolleriem var iebraukt vecriigaa un nav jaadomaa par staavietaam...:) super eerti fotografeeshanai... un visur var paspeet pat neskatoties uz sastreegumiem...

Vienigais minuss, ka vajag tiesibas. Plus vel autovaditajiem un mentiem ir ipasa nemilestiba uz rolleriem. :D Protams, ja vien Tu neesi kurjers. :D
Publicēts: 20.08.07 16:07
 citēt
Jap, par aatrumu arii kjer :)
Publicēts: 20.08.07 16:11
 citēt
Nezinu, par autovadiitaajiem neshaubos... bet par mentiem... vinjiem man liekas ir galiigs p...js uz rolleriem jo tiem atvieglotie noteikumi... var braukt paalii (1prom) var braukt pa kjiegjeli (ja vien tur driikst braukt velosipeediem) nekad nav menti staadinaajushi un nekad neesmu redzeejis ne dzirdeejis ka staadina, arii visiem draugiem kam rolleri tas pats... nekad nav staadinaajushi un nekad nav dzirdeets... ja nu vieniigi pagaajushogad zinjaas par to gadiijumu kur vienu paarbaudiija un bija 3prom paalis... :)
Publicēts: 20.08.07 16:12
 citēt
aa un par tiesiibaam.... 20 jautaajumu CSDD eksaamens iespeejamas 2kljuudas, jaaliek tikai teorija, tiesiibas rollerim ir 1 dienas jautaajums. tiem kam ir B kategorija - var braukt ar mociem liidz 125cc
Publicēts: 20.08.07 20:04
 citēt
Vismaz vienu ķiveri pārdod? atsevišķi? :D
Publicēts: 20.08.07 23:32
 citēt
SaDDoG - ??? nesapratu tevi.
Publicēts: 21.08.07 03:51
 citēt
Nu teici , ka ķiveres tev ir motorollerim, es prasu vai vienu ķiveri atsevišķi nepārdod :D
Publicēts: 21.08.07 10:46
 citēt
aa un par tiesiibaam.... 20 jautaajumu CSDD eksaamens iespeejamas 2kljuudas, jaaliek tikai teorija, tiesiibas rollerim ir 1 dienas jautaajums. tiem kam ir B kategorija - var braukt ar mociem liidz 125cc

nifiga... tas ir tikai lidz 50 kubiem, ja grib uz augsu tad vajag A1 tiesibas- teorija ta ka uz B kategoriju+ vadisanas eksamens. kopa 35 ls...
A par mentiem- nez, nez... vini pedeja laika co ta uzedusies- vienam kurjeram tikko nonema rolleri, jo bija bez tiesibam.
Publicēts: 21.08.07 11:02
 citēt
Taisniba gan , man pedejas peris nedeljas nacies paris reizes pust trubinja Vienreiz pie LB ekas Tilta galaa otreiz izbraucot no vecrigas pie no Vecrigas pie Operas!
Publicēts: 21.08.07 13:04
 citēt
Nu es jau runaaju par 50cc, un tiem kam ir B kategorija vispaar nav jaauztraucaas liidz 125cc
Publicēts: 21.08.07 13:04
 citēt
Par kjivereem, atsevishkji nepaardoshu... lai tiek visas divas tam kas pirks rolleri, tachu jaadomaa ari par pasazhieri...
Publicēts: 21.08.07 18:00
 citēt
Nezinu, par autovadiitaajiem neshaubos... bet par mentiem... vinjiem man liekas ir galiigs p...js uz rolleriem jo tiem atvieglotie noteikumi... var braukt paalii (1prom) var braukt pa kjiegjeli (ja vien tur driikst braukt velosipeediem) nekad nav menti staadinaajushi un nekad neesmu redzeejis ne dzirdeejis ka staadina, arii visiem draugiem kam rolleri tas pats... nekad nav staadinaajushi un nekad nav dzirdeets... ja nu vieniigi pagaajushogad zinjaas par to gadiijumu kur vienu paarbaudiija un bija 3prom paalis... :)

Polīsmeniem uz manu draugu kurš pa vantinieku stiepa ar 120km/h gan nebija poh :D apstādināja, menti norēcās kādā rakā ar 50cc var izspiest tik daudz un palaida mājas ar soda kvīti :D
Publicēts: 21.08.07 18:21
 citēt
nu sho gadiijumu es pieskaitiitu tam pasham 3 promilju gadiijumam... nebriinos ka apstaadinaaja...briiniitos ja neapstaadinaatu...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):