forum.gif
labaa ideja
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / labaa ideja
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.08.07 18:24
 citēt
Publicēts: 21.08.07 18:30
 citēt
Mēs kā ziemeļnieki esam gausi un nepietiekami atraisīti, lai spēlētu šito te. Bet ideja laba, tiesa jau ar savu vecumu.
Publicēts: 21.08.07 18:32
 citēt
atbalstu
Publicēts: 21.08.07 21:06
 citēt
nu dafaj! taisam!
Publicēts: 21.08.07 22:22
 citēt
izklausaas aizraujoshi...
Publicēts: 21.08.07 22:24
 citēt
jāņem platleņķis un tik "jāšauj" - būs kā granāta - ķers visus :D
Publicēts: 21.08.07 22:29
 citēt
Domāju, ka jums ir vērts pamēģināt!
Publicēts: 21.08.07 23:22
 citēt
Domāju, ka jums ir vērts pamēģināt!

Neuztraucies - līdz Tevīm arī aizlidos... :D
Publicēts: 21.08.07 23:45
 citēt
A Duelis var sanākt? Vispār jau būtu interesanti - bet kā lai es zinu, ka es esmu nošauts un citus nevaru bliezt? laikam vajag uz krekliem sarakstīt id nummurus un izdalīt sakarstu ar id un tel. nr lī dzko nofočē un attēlā var precīzi noteikt Nr, tad uzzvana un pasaka you are dead! :)
Publicēts: 21.08.07 23:46
 citēt
A Duelis var sanākt? Vispār jau būtu interesanti - bet kā lai es zinu, ka es esmu nošauts un citus nevaru bliezt? laikam vajag uz krekliem sarakstīt id nummurus un izdalīt sakarstu ar id un tel. nr lī dzko nofočē un attēlā var precīzi noteikt Nr, tad uzzvana un pasaka you are dead! :)

piesūta lodi - "MMS" tieši uz nr.
Publicēts: 21.08.07 23:50
 citēt
Nu bet kā lai no spoguļa iedabū uzreiz iekšā telefonā? Portatīvai slīdzi jāstaipa? :roll: Man liekas, ka ar call arī būtu labs.

bet vispār esmu gatavs piedalīties 'izklaidē'
Publicēts: 22.08.07 08:44
 citēt
bet tad tas jātaisa kādā mazākā pilsētā.... Kā Valdemārpils... :D es domāju ja Rīgā kautko šitādu uztaisītu vajadzētu nosprauzt kādas robežas! bet ideja laba! Vienīgais interesantāk būtu ja labākā kamera būtu ziepis, bez spogulenēm, nu... vienīgais ar analogo spoguleni :D:D:D:D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):