Vēlējos pajautāt vai kāds ir iepircies internetā un tieši NEOSTORE.LV. Kādas atsauksmes? Vai varbūt ir kāds interneta veikals, kuru varētu man ieteikt. 220.lv izvēlētā lieta ir jāgaida 3 nedēļas. Liekas, ka par daudz..
Nelaime jau tā, ka praktiski visas preces, ko piedāvā interneta veikali, viņiem uz vietas nav. Viss tiek pasūtīts no vairumtirgotājiem, kurus var saskaitīt uz vienas rokas pirkstiem, ar kuriem sadarbojas lielākā daļa i-veikalu. Respektīvi, ja uz vietas nav vienam i-veikalam, tad visticamāk nebūs arī pārējiem.
Esmu iepircies NEOSTORE lv. Tā kā pa dienu atrodos dažādās vietās pilsētā, tad saņemšānu norādu viņu ofisu Asītes ielā. Dienās laikā sanāk garām braukt un preci saņemu. Izdevīgi un ērti. Pakārtoju savam ritma. Pirku 400D ar kitu un sigma 70-300 objektīvu. Pagaidām problēmu nav.
Nelaime jau tā, ka praktiski visas preces, ko piedāvā interneta veikali, viņiem uz vietas nav. Viss tiek pasūtīts no vairumtirgotājiem, kurus var saskaitīt uz vienas rokas pirkstiem, ar kuriem sadarbojas lielākā daļa i-veikalu. Respektīvi, ja uz vietas nav vienam i-veikalam, tad visticamāk nebūs arī pārējiem.
Esmu iepricies abos saitos. Pirktas dazas lietas, gan lielas gan mazas. Bet vienmer skatos vai ir uz vietas noliktava. Ja nav jamekle citur. Piegade ari laba, vienigi vienreiz noglukoja
neostoree savus 2k Ls esmu atstaajis, viss baigi labi.. nekaadu apchakareejienu no vinju puses nav bijis. nu tikai tas ka meedz nebuut prece uz vietas, un paaris dienas jaapagaida.