> [url=www.fotokudra.lt]www.fotokudra.lt[/url] arī tādi ir, paskaties topu
Ng_blog Man negribas lai musu fotObloga butu tadas bildes. Fotoblog.lv tas nav fotoSpam.lv
Kas ir „laba fotogrāfija” fotoblog.lv sabiedrības izpratnē Shadow@213.199.128.152 | 14.2.2006 13:23 CIENIJAMAIS LIETOTĀJ! Ja tu redzi kādu, kurš liek galerijā bildes, kas līdzīgas šai lekcijai pievienotajām, lūdzu, norādi šim autoram linku uz so rakstu (pirms klaji izteikt savas domas par viņa profesionālo līmeni). Paldies!
Par kadu profesionalo... ups... vispar limeni mes varam seit runat? :?
Patikt jau nepatik, bet paskatities interesanti. :roll:
bet jebkurs var taadu uzkjeepaat, varbuut ja es to uzziimeeshu neviens nedomaas ka taa ir maksla, bet ja uzziimeetu piem Picaso, tad visi uzreiz teiktu taa ir maksla ar dzilju domu, probleema ir galvaa, kas saska aciim ko redzeet
Jo vairāk komentāru pie viņa bildēm būs - jo ilgāk viņš tās turpinās likt. Kamēr ir pieprasījums, būs arī piedāvājums. Nepatīk - ignorē. Formāli, domāju, ka nevar piesieties, jo tas ir foto, domājams, ka viņa zīmējumu viņa foto. Galīgi gar'ma, sucks utml? Tie ir tikai subjektīvi spriedelējumi
...+ armandsK... spriežot pēc autora komentāra- pēc muļķa neizklausās... iespējams,- taisa arī labas bildes....??????? ( bet tad jābūt ļoti labām... lai attaisnotu šīs.......), bet šis "action",es domāju, jau sevi ir atražojis...divi - par maz... trīs- par daudz.. p.s. būtu interesanti beigās dzirdēt autora funktieri
rozhas darbi man šķiet interesanti. Bet neatbilst foto definīcijai. Ja viņš zīmētu uz fotogrāfiju fona, būtu citādi. Mani viņš netraucē, bet ja sarastos vairāk tādu zīmētāju, tad gan būtu jāmet ārā...
Admini ir ieņēmuši novērošanas pozīciju. Mēs neesam pret citādākiem un roža savā ziņā ir citādāks... Var būt kādam viņa darbi ļaus paskatīties uz pasauli bišku no neierastā skatpunkta - var arī tā... Subjektīvi - viņa darbi un komentāri izraisa smaidu un nekā negatīva nevar pateikt. Objektīvi - strīdīgs un diskutabls jautājums... varbūt vienu tādu vajag blogā, lai neistāvās asinis
ja parādīsies vēl viens tāds roža, tad gan bez ierunām...