forum.gif
Laix paardomaam un riiciibai!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Laix paardomaam un riiciibai!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.06.06 12:54
 citēt
Man ienaacaas informaacija, kuraa negribeeju skopoties ar Jums! Viss info par sho festivaalu teitan:

www.photoschool.lv

taatad, laiks paardomaam un riiciibai ir maz!!!

p.s. ja nu kaadam ir veel kaads info par sho projektu, dalaties luudzu?!
Publicēts: 22.06.06 13:17
 citēt
sen atpakaļ lasīju kkur presē rakstu par jaunieti, kas Bulgārijā [vai kkur citur Eiropā] piedalījās šajā skolā. neko daudz neatceros, tik to, ka esot bijis baigi stingri - mājasdarbiem jābūt ļoti labiem..
Publicēts: 22.06.06 13:18
 citēt
Augusta sakums, Ludza. Interesanti.
Publicēts: 22.06.06 13:20
 citēt
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: nu kāpēc tieši tgd man nav par vienu gadu vairāk?? :evil:
Publicēts: 26.06.06 03:20
 citēt
Ta izskatās kad Michael Buehler pasniegs inukogrāfijas un visada veida nekvalitatīvas bildešanas kursu :lol: :lol: :lol:

Tas tiesa, kad cilveki baidaas no nezinaamaa! ..un Tev nu gan ir izkopta cienjas izraadiishana?! Domaaju, shaa projekta klaatesoshajiem buus gana liela interese, kapeec vinjsh tapina shaada veida savaa stila un izkoptaa snieguma ietureeshanu, kas ir izsmalcinaats ar nianseem! plus, ievadraxts darbnicas koncepcijaa ir pietiekami izsmeljoshs, lai nepienjemtu pasha lektora uzstaajiibu, bet gan lai ieklausitos piedavaatajaa pashpilnveides celja pamatbuuvee!! Lai ari mums(lielakai vai mazakai personu daljai) pirmajaa skatijumaa skitiis vinja sniegums inukografisks jeb nekvalitativs, mums nenaktos skalji izpaust savas gaumes un prioritaashu izkliegshanu!!!
Publicēts: 10.06.07 16:01
 citēt
Fotoskola 2007 - ko jūs sakat par šito?

Kāds bija pagājušo gadu?

www.photoschool.lv
Publicēts: 10.06.07 18:14
 citēt
Arī aizsūtiju. Teica, ka brauvējus nosauks Jūlija sākumā :wink:
Publicēts: 10.06.07 18:49
 citēt
pāris mēneši pietrūkst un 100ls :D
Publicēts: 10.06.07 18:52
 citēt
Par nožēlu es labāk ieguldi 100Ls k-kur citur, labāk pat kādā pričendālī priekš fočuka nekā šajā pasākumā...

1. Tas ka manis visdrizak nebus Latvija
2. Kas principa ir svarigak paskatoties pagajuša gada darbus nelikas, ka butu k-kas tads par ko ir vērts maksāt 100 ;)
Publicēts: 10.06.07 19:34
 citēt
Paskatījos to pirmā autora linku - atvainojiet, izskatās pēc slima cilvēka... (www.ivarsgravlejs.com)

Ja iepriekš domāju, ka būtu forši tādu nometni apmeklēt, bet nu vairs tā nedomāju...
Publicēts: 10.06.07 21:37
 citēt
Jorsh - nu nez, man jau patika, kārtīgs frīks... maxliniekiem tādiem jābūt, jo lielāks mākslinieks, jo vairāk normālo viņu uzskata par slimu.. . :D
Publicēts: 10.06.07 21:45
 citēt
Interesants pasākums, kurā noteiktu būtu noderīgi pabūt, bet tajā laikā ieplānots kas cits.
Publicēts: 10.06.07 21:47
 citēt
Paskatījos to pirmā autora linku - atvainojiet, izskatās pēc slima cilvēka... (www.ivarsgravlejs.com)

Ja iepriekš domāju, ka būtu forši tādu nometni apmeklēt, bet nu vairs tā nedomāju...

japiekriit vien ir, ja nu vienigi tas nav kads stulbs joks...
Publicēts: 10.06.07 22:34
 citēt
ERfoto bij paris dzeki kas atzinigi izteicas par EXSPERMAENTALO focjeni. Tuss un kompasjka esot bijusi neslikta visadi "Depresiva un formala" foto fani esot bijusji laba kvalitatate un normala kompanija. Pecak aizsutiju kolegjus uz viena no pasneizdeju jenkaja Lekciju Andrejsala kops ta laika LIELA DALJA no viniem jebkadus Jenkjus/ Francjus uztvera ka TRULUS MIZKASTU bildetajus kas mums uzbazjas ar savam "PAREIZAJAM IDEJAM":):)
Publicēts: 10.06.07 22:44
 citēt
Jorsh - nu nez, man jau patika, kārtīgs frīks... maxliniekiem tādiem jābūt, jo lielāks mākslinieks, jo vairāk normālo viņu uzskata par slimu.. . :D

Nesaprotu es to mākslu. Nepatiks man tas nekad...
Publicēts: 10.06.07 23:22
 citēt
Lai ni kas bet Ivars Gravlejs ir gudrs un foto joma ar auxstako izglitibu apgadats Fruxts. Vins ir viens no "Mazajiem Grantiņiem" bet pietiekami advancets dzeks lai nebutu "Meistara atrauga". Sjim safss funktiesrs labi parzin klasku un modernu focjeni. Kadus gadus sanceja par reportieri avize BAIG LABAS BILDES tasija atskiriba no vairuma patreizejo jauno "avizju stulbenju" Taka tas ko redzat ir vinja FUNKTIERS bet ka SPEC vins ir pieteiekami vispusigi izglitots Foto joma. Ja isteniba vinja pamata biznes ir "Bildredaktors" ta vins naudinju pelna no maklslas brivajos brizjos:)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):