forum.gif
Feini fotokursi - KUR?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Feini fotokursi - KUR?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.08.07 10:47
 citēt
Labdien, dārgie draugi!

Ir tāds domiņš rudenī paiet kādos fotokursos. Dikti gribas izprast bildēšanas TEHNISKO pusi (sākot no pašiem pamatiem) - gaismas, tumsas, atvērumus, aizvērumus utt. :D

Kur jūs ieteiktu doties?
Varbūt paši esat apmeklējuši kādas nodarbības? Kā bija?

P.S. Neesmu no tiem ļaužiem, kam derētu pašmācība.
Publicēts: 23.08.07 10:47
 citēt
www.fotoskola.lv
www.fotoakademija.lv
Publicēts: 23.08.07 11:00
 citēt
www.fotokursi.lv
Raimo Lielbriedis.
Kandavas fotoblogaa vinjsh bija un forshi visu pastaastiija un izstaastiija.
Es pats noteikti ieshu un zinu veel kaadus 2 cilveekus, kas vinju dzirdeejushi un arii ies.
Publicēts: 23.08.07 11:07
 citēt
punchart kaut ko mineeja pa septembra kursiem andrejsalaa...
Publicēts: 23.08.07 11:14
 citēt
Kas vainas pašmācībai?! Kas dzīvē ir tā joma, kurā pašam nekas nav jādara un jāmēģina caur mēģinājumiem un kļūdām iegūt rezultātus?
Kursi, tas ir labi, bet tas neatbrīvo no pienākuma pašam domāt. Sevišķi jau radošajās jomās.

Vainas jau nav nekādas. Pagaidām to vien daru, kā pašmācos. Bet APNICIS ir vienai. Gribas bariņā ar citiem līdzīgajiem. Un gribas kādā guru paklausīties - lekciju veidā. Tas arī viss.

Vai tad es saku, ka nevēlos domāt???
Publicēts: 23.08.07 18:01
 citēt
Ari es iesaku fotokursus.lv ! It sevishkji cien. Lielbriezha vadiitos!
Un...labakaa maaciiba peldeet, ir pasham lekt upee un kaarpiities! ghg

He, atcereejos vienu optimistu: "Ja dzert, tad dzert!", teica kakjeens, kad to nesa sliicinaat!
Publicēts: 23.08.07 18:29
 citēt
Pamatkursi ir vajadzīgi. Apgūtās zināšanas palīdzēs sistematizēt pieejamo informāciju internetā. Protams, ja būs vēlme ;)
Publicēts: 23.08.07 18:34
 citēt
A feinus dizaina kursus kāds var ieteikt?
Publicēts: 23.08.07 18:38
 citēt
A feinus dizaina kursus kāds var ieteikt?

nah tev dizains :D
Publicēts: 23.08.07 21:48
 citēt
es uzskatu ka viens no lielākajiem plusiem šādos kursos ircilvēki t.i. jauni kontakti utt...
Publicēts: 23.08.07 22:49
 citēt
pati arī domāju šoruden saņemties un painteresēties par vietām/ iespējām pie Raimo Lielbrieža. domāju paļauties uz šo izvēli ne tikai citu studentu atsauksmju dēļ, bet arī viens no krutajiem lv fotogrāfiem ieteica Lielbriedi kā cilvēku, kurš sistemātiski un normāli spēs paskaidrot lietas, tiešām iemācīt...

protams, ja interesē fotografēšana filosofiskā aspektā, droši var doties pie M. Kundziņa :) bet... zinu divus cilvēkus, kas tur ir gājuši - viens arī pēc 2. līmeņa kursu iziešanas bildē zaļā kvadrātiņa režīmā, otrs - neizturēja filosofiju, jo vēlējās reālu darbību...
Publicēts: 23.08.07 22:59
 citēt
daudziem Lielbrieža kursi varētu būt par smagu, bet Kadndavas pasākumā bija arī Uldis Muzikants, viņš atšķirībā no Lielbrieža stāstīja nevis par mākslas foto, bet par praktisku fotogrāfēšanu, man patika!
Publicēts: 24.08.07 10:51
 citēt
Ko sakat par šitādu fruktu? www.fotoakademija.lv...

Ir vērts pie viņa iet mācīties? www.fotoakademija.lv...

Izklausās gana sakarīgs.
Publicēts: 24.08.07 13:27
 citēt
Ko sakat par šitādu fruktu? www.fotoakademija.lv...

Ir vērts pie viņa iet mācīties? www.fotoakademija.lv...

Izklausās gana sakarīgs.

tie ir pashi pamati - ja nezini, tad jebkuraa gadiijumaa vajadziigi un noderiigi ..
..bet par sho bljaustiishanos ka nafig kursi, ja visu var atrast internetaa... nu kaut kaa neizdodas tas visiem. labi ja 1 no 10 peec taadas pashmaaciibas tiek skaidriibaa par to ko izlasiijis. Man to visu jau sen zinot veel tagad ir interesanti reizeem paklausiities dazhaadu pasniedzeeju lekcijas, jo katrs savaadaak interpretee radosho pielietojumu dazhaadaam tehniskaam lietaam, kaa rezultaataa gandriiz katru reizi guustu kaadas jaunas atzinjas vai idejas, kas man ir noderiigas
Publicēts: 25.08.07 12:38
 citēt
es septembrii ieshu uz kursiem re ku .... K.Ulmaņa gatvē 2A, 2.stāvā, VSMP Aģentūra mācību centrā (2.liimenis un arii M.Kundzinjsh) .. pirmo liimeni izlaidu, bet cilveeks, kursh gaaja - ir apmierinaats un tagad kopaa iesim uz otro liimeni
Publicēts: 25.08.07 16:16
 citēt
daudziem Lielbrieža kursi varētu būt par smagu, bet Kadndavas pasākumā bija arī Uldis Muzikants, viņš atšķirībā no Lielbrieža stāstīja nevis par mākslas foto, bet par praktisku fotogrāfēšanu, man patika!

man tieshi otradi. lielbriezha piegajiens teoretiskajai pusei viena otra bridi diezgan labi ieblieza pa pieri - eu, bet tochna.
Pie Muzikanta biju uz pedejo dalju, bet tur datoristu un tehnikas **seeju diskusija izvertas. vienigais, kas bija kaut nedaudz vertigi, bija par krasu telpam, kas gan man nav aktuali, jo ziepis bilde srgb, labakaja gadijuma, bet analogais bilde uz filmas :p
No rita, iespejams, bija sakarigak un noderigak, bet biju agrajaa pleneraa (5os) un uz Lielbriezha lekciju, par to konkreeto vinjam baigais respect.
Publicēts: 25.08.07 18:48
 citēt
imka, nu pag pag - uz 1.liimeni es nemaz negaaju! Es pieteicos uz otro liimeni! - tur gan programma nekas nav rakstiits, ka staastiis kas ir diafragma!
Publicēts: 27.08.07 16:32
 citēt
Labi , miers !!!
Es rakstīju tikai savu subjektīvo viedokli, gan jau daudzi palika apmierināti .
man vienkārši nav laika , lai šeit sīki pa punktiem izstāstītu visus šo VSMP kursu trūkumus.
Tīri aiz ētiskiem apsvērumiem, šeit arī negribētos publiski daudz kritizēt !!! Sorry !

a varbuut Tu vienkaarshi nepareizos kursus izveeleejies priesh sava zinaashanu liimenja?
Publicēts: 27.08.07 17:29
 citēt
A musdienas Foto kursus uztasit ir visai problematiski jo LIMENIS un ZINASJANAS ir aarkartigi dazjadas:) Paiemram es savulaik partraucu so nodarbi jo "Profi"ka snaca tipa pie manis saka palikt JOKAINI , labi zinaja KRUTAS lietas un PILNIGI neorentejas ELEMENTARAS lietas. Piemeram daudz bij tadu kas IEMACAS FOTOSJOPU un Formatus un KRUTAIS VECIS bet nav vinjam ne mazakas jausmas kas ir DIAFRAGMA un kass asuma dziljums BET lepni sit pie krutim VINS VIJU ZIN vinam neko sis psakums nedoss:):) Piereibas un nolemu ka NAFIG NAFIG. Cilvjiem tomer ir vajadzigas SIETEMATISKAS zinasjanas no Apaksjas uz Auxsju jo OTRADI iemacities ir tikpat ka neiespejami.
Publicēts: 27.08.07 20:56
 citēt
Hi, dansiga - tad jau tiksimies ! Bez savējiem blogeriem - nekur ! :)
Publicēts: 29.08.07 10:00
 citēt
ng_blog rakstīja : Man šķiet, ka pirmais jau tomēr ir vēlme/prasme saskatīt ...
lūk tieši to arī šajos kursos nemāca !

imka7, jautaajums ir vai tu gribi buut fotograafs vai maakslinieks?
Par "maakslinieku" nevar iemaaciit - to vai nu Dievs ir devis vai nee.
Par fotograafu var iemaaciit, tachu tikai retais fotograafs ir maakslinieks.
Publicēts: 29.08.07 18:08
 citēt
A musdienas Foto kursus uztasit ir visai problematiski jo LIMENIS un ZINASJANAS ir aarkartigi dazjadas:) Paiemram es savulaik partraucu so nodarbi jo "Profi"ka snaca tipa pie manis saka palikt JOKAINI , labi zinaja KRUTAS lietas un PILNIGI neorentejas ELEMENTARAS lietas. Piemeram daudz bij tadu kas IEMACAS FOTOSJOPU un Formatus un KRUTAIS VECIS bet nav vinjam ne mazakas jausmas kas ir DIAFRAGMA un kass asuma dziljums BET lepni sit pie krutim VINS VIJU ZIN vinam neko sis psakums nedoss:):) Piereibas un nolemu ka NAFIG NAFIG. Cilvjiem tomer ir vajadzigas SIETEMATISKAS zinasjanas no Apaksjas uz Auxsju jo OTRADI iemacities ir tikpat ka neiespejami.

Šoreiz :0 piekrītu Lunim. un ja kādam šķiet, ka viņš jau to zina, lai paklusē un paklausās, jo "atkārtošana ir zināšanu māte", tāpat - kādreiz sanāk, kad pēkšņi it kā zināmu lietu- ieraugi mazliet svādāk un no citas puses... vai pēkšņi saproti, ka līdz šim kaut kas nav saprasts tā īsti pareizi līdz galam....
ēs kaut kā izvēlējos Kundziņa kursus, ja vēl ar filozofiju- tad tie ir mani!!! :))
Publicēts: 29.08.07 22:13
 citēt
ieviesīs sev vēl piecus jūzerneimus un pašapmierināsies publicējot sava pumpainā jorkšīras terjera portretus.

/me labi nosmējās :D:D:D/
Publicēts: 29.08.07 23:58
 citēt
iisos kursus vajag jemt, iisos
Publicēts: 30.08.07 09:48
 citēt
Beigu beigās paņēmu 2,5 mēnešu īskursus Fotoakadēmijā pie tā Daiņa Matisona - pēdējā brīdī. Kaut kā pievilka viņš ar savu feino kursa aprakstu...
Publicēts: 30.08.07 09:57
 citēt
bingo!

:)

eh škrobe, ka neatradi īsākus

bet šitā ar nav slikti
Publicēts: 30.08.07 10:13
 citēt
Fotokursiem būtu jābūt obligātiem. Un tikai uzrādot pārdevējam fotokursu noklausīšanos apstiprinošu apliecību ir iespējams iegādāties fotokameru. Pateiks cilvim Muzikants vai Lielbriedis kautvai caur puķēm ka bilde ir mēsls un skuju sīkais vēl ar muti ko pretī brauks - norīs to krupi nevis ņerkstēs pretī vai ieviesīs sev vēl piecus jūzerneimus un pašapmierināsies publicējot sava pumpainā jorkšīras terjera portretus.

Kur tādas muļķibas var sarakstīt....
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):