forum.gif
Nikons nebeidz iepriecēt :) (D300)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Nikons nebeidz iepriecēt :) (D300)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.08.07 14:06
 citēt
Publicēts: 23.08.07 14:12
 citēt
šodien ražīga diena :)
Publicēts: 23.08.07 14:13
 citēt
martink ko tu lidostā teici par to, ka varētu paņemt Nikon D300? Ilgi nebija jāgaida :D:D:D
Publicēts: 23.08.07 14:14
 citēt
Cerams šo:
www.dpreview.com...
un šo
www.dpreview.com...

arī pamanījāt.
Publicēts: 23.08.07 14:19
 citēt
martink ko tu lidostā teici par to, ka varētu paņemt Nikon D300? Ilgi nebija jāgaida :D:D:D

:)

Līdz novembrim hārdā jārukā un tad atkarībā no rezultātiem, D3 vai D300 :)
Publicēts: 23.08.07 14:20
 citēt
Cena jau tajiem Nikona stikliem ar buus noteikti tāda ka maz neliekas. Savulaik man vienubrīdi ar uznaaca mandrāža, ka vajag nikonu, bet tad pareekjinaaju cik varu dabuut paardodot savu Canonu ar visiem stikliem un ko pēc tam varu nopirkt... paliku beediigs... jo labie stikli nikonam ir krietni dārgāki par Canon labajiem stikliem... A lētie ir sliktāki par Canon lētajiem... tad nu paliku pie Canon :)
Tie kas jau no laika gala sākuši ar Nikon tiem vienkaarshaak :)
Publicēts: 23.08.07 14:20
 citēt
Uij Crex, es tagad to vien daru, kā buros cauri gan D3, D300 relīzēm, gan 14-24, 24-70 un tiem 3 telefoto! :)

Njā...
Publicēts: 23.08.07 14:22
 citēt
Uij Crex, es tagad to vien daru, kā buros cauri gan D3, D300 relīzēm, gan 14-24, 24-70 un tiem 3 telefoto! :)

Njā...

jaastraadaa nav?
Publicēts: 23.08.07 14:24
 citēt
Varētu pārkrāsot mašīnu melnu un lielus dzeltenus uzrakstus Nikon salikt visās vietās, ja vien Nikons ko no tā man uzdāvinātu :)
Publicēts: 23.08.07 14:25
 citēt
jaastraadaa nav?

Datoriķiem tas ir darbs! :) Sēdi pie kompja un lasies pa netu! :) man jau pašam arī patīk :twisted:
Publicēts: 23.08.07 14:38
 citēt
:mrgreen:
Publicēts: 23.08.07 17:22
 citēt
... A lētie ir sliktāki par Canon lētajiem...

tagad nav sanācis salīdzināt. kopš filmu laikiem dzīvoju pārliecībā, ka pilnīgi un galīgi otrādi, īpaši, kamēr bazārs par 1,8 pamatniekiem. tādus piedzīvoju gan Nikonā, gan Canonā. 50 mm/1,4 Nikkors gan arī nebija izcils, bet tas arī bija krietni vecāks.
Publicēts: 23.08.07 17:26
 citēt
Ha ha nikons jau jaunu izlaidis:):)
www.dpreview.com...
Publicēts: 23.08.07 17:27
 citēt
Ja ta papeta to verkji IELIEK MARK III vienos vartos IZNEMOT cenu:):)
Publicēts: 23.08.07 17:34
 citēt
Es ar to ievēroju, ka Mark III ir tāds pabērns, bet nu maksā kādus 1,5k usd mazāk tomēr. Bet jebkurā gadījumā sistēmu jau dēļ tā nemainīsi, ja ir savākti normāli objektīv. Turklāt, kā jau rakstīju iepriekš, Canonam garajā galā objektīvu piedāvājums ir daudz pievilcīgaks kā Nikonam. Vismaz tas ir tas, kas mani interesē
Publicēts: 24.08.07 12:21
 citēt
Nikons ...Canons... vot tuliit atnaaks sony : www.engadget.com...
Publicēts: 24.08.07 12:59
 citēt
Nikons ...Canons... vot tuliit atnaaks sony :
jā, kašķi kļuvuši mazāk interesanti, kā filmu laikos - Minolta bija, 9000 vienīgā ar motoru un arī ar uzvelkamo osiņu, Pentax - LX vienīgā profesionālā kamera ar dinamisko mērīšanu, Olimps arī nebija zemē metams un Leica un Contax tikai tādēļ reti tika pieminētas, ka nepieklājīgi dārgas. Un Ricoh pirmais sāka ar vairākām programmām kameras taisīt. a tagd tik Nikons un Canon.
Publicēts: 24.08.07 13:19
 citēt
a tagd tik Nikons un Canon.

tirgus nostabilizejies 8)
Publicēts: 24.08.07 13:33
 citēt
tirgus nostabilizejies 8)
tā varētu būt. bet ka tikai 2 firmas pa abām kopā lauvas tiesu kameru pieražo - nu, var jau būt. bet Canon man domāt pasaulē vairāk pērk arī tādēļ, ka "Nikon" izklausās pēc kanonizēta krievu pareizticīgā, savukārt "Canon" angliski saprotošie saprot un gan jau 1/2 amīšu domā, ka tā amīšu firma, savukārt krievi domā, ā, re kāda kamera - "Sapop"!
Publicēts: 24.08.07 14:01
 citēt
haralds, ja viņi visus vārdus tā lasītu, tad tur nez kāda jauna ābece būtu! :)
bet ja tā paskatās, es pārsvarā visiem ārzemniekiem, kam ir spogulenes - redzu nikonus, tad jau ārzemēs nikons labāks tirgojas
Publicēts: 24.08.07 14:37
 citēt
bet ja tā paskatās, es pārsvarā visiem ārzemniekiem, kam ir spogulenes - redzu nikonus, tad jau ārzemēs nikons labāks tirgojas

vai ari tu redzi ljoti nelielu dalju no arzemniekiem :wink:
Publicēts: 24.08.07 17:34
 citēt

Prāgā tieši to pašu ievēroju - kādi 80% ar Nikon kamerām.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):