forum.gif
Pardodas Canon komplekts
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pardodas Canon komplekts
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.08.07 21:23
 citēt
nesaprotu......visi pīkst nav naudas un tā...a skat, katru dienu kāds grib kaut ko nogrūst/iepirkt pa nenormālo kāpostu. dīvaini :?
Publicēts: 23.08.07 21:25
 citēt
Zjeel ,ka man nav 3200 latvijas rublju.
BEt nu... Man jau liekas, ka to visu varees tikai izkomplekteejot paardot...
Publicēts: 23.08.07 22:24
 citēt
komplekts afigetj-der visiem dzīves brīžiem :)

cenu līdz 500ls nokaulēt nav reāli, vai ne? :D:D
Publicēts: 23.08.07 23:06
 citēt
tas tik bija tāds nevainīgs jocinš ;)
Publicēts: 24.08.07 00:23
 citēt
hmm
es te cenas apmeeram piemetu (+/- ineta veikalu, jauniem):
Canon 30D 8meneši lieyots , izbildets ap 8000 kadriem. 630Ls
F 24-105mm F4 L IS USM 600Ls
EF 70-200mm F4 L IS USM 800 Ls
EF 50mm F1.4 USM 210 Ls
Sigma 10-20mm 315 Ls
CPL filtri visiem stikliem, gradienta filtri. hvz, nu 30 Ls
Zibspuldze 430ex 165 Ls
otrs akumlators kamerai, 2 akumlatoru komplekti zibspuldzei 20Ls
Soma Lowpro Nowa5 20Ls
Kopaa sanaak 2790 Ls, nu ok mazliet (+5%) piemetam sanaak 2930 par visu JAUNU. Laikam mees ar sho paardeveeju dziivojam dazhaadaas pasaulees, ar dahzaadu lietu cenu(veertiibu). Vai vinjam jau Ls ir citi, devalveetie, kameer man veel parastie 0,7 pret EUR.
Publicēts: 24.08.07 00:34
 citēt
Nu OK, no filtriem es maz ko jeedzu, bet tik un taa pa + 300 Ls pieliekot ......
Vispaar jau intreseetu taa sigma 10-20, bet tikai par izmisuma/sviestmaizes cenu :) . Pagaidiisim, nebuus shoreiz, buus citreiz ....
Publicēts: 24.08.07 00:48
 citēt
Vecīt, tā ir laža! Komplektā tu viņu nepārdosi!
Nu kur ir tie cilvēki ar 3200 Ls liekiem kabatā? būs stipri daudz vairāk cilvēku ar pārsimts latiem kabatā, kuriem labrāt interesētu atsevišķas lietas no šī komplekta.
Tā ka vēlu veiksmi komplektu tirgojot.

+
Publicēts: 24.08.07 01:35
 citēt
buutu izkomplekteets tev vinju izgraabtu.. vismaz objektiivus filtrus un zipeni aatri tev panjemtu, jo 430ex deficiits + tie akjiishi 430ex

bet taas tik manas domas :roll:
Publicēts: 24.08.07 01:46
 citēt
nemaz tik daudz cilvēku, kas pirktu B+W filtrus nav, jo tie ir visumā dārgi LV, pārsvarā ir amatieri, un tāpēc nevienam nav vēlmes izgrūzt naudu par filtru kurš maksā pusi vai 1/3 no obj. cenas :)

Bet protams, ka parejos - objektīvus, zibeni un body pa normalu cenu nopirktu cilvēki...
Publicēts: 24.08.07 02:01
 citēt
...un ta labi ja pa nullem iziešu cauri, kada jega ta man butu ņemt uz realizāciju un tirgot.

Lietota prece ir lietota - tā vairs nav jauna, un tikko kā prece iziet no veikala tā tās vertība jau zūd... Ja gribi k-ko pardot, kas nav jauns tu jau zaudē naudu no sākuma cenas ar to jareķinās... :)
Publicēts: 24.08.07 03:08
 citēt
Par to atšķirību kādreiz gribētos salidzināt - bez/ar Hoya high-end/ar hoya-mid/B+W...

Varbūt kāds to ir darījis - ir kādi paraudziņi/komentāri šai sakarā?
Publicēts: 24.08.07 08:35
 citēt
Nu viennozīmīgi jocīga pieeja, jo komplektā katraim atsevišķai lietiņai ir noteikti mazāka cena kā sadalot pa reizinātājiem, un "tautas klases" kameras komplektu pa 3200, pat neiedziļinoties atsevišķu daļu cenās (te piekrītot verx ka tā nu nekādi nevar neko notirgot ja atsevišķi visu var salasīt pa lētākām naudām jaunu!) neviens neņems, jo ja gatavs ņemt pa šito cenu , tad gan jau ko niknāku(protams doma par FF-un objektīvus pēc savas izvēles nevis komplekts -kas tajā ir ,tas ir) paņemt, un ja mēs vēl atceramies ka drīzumā līdz mums nonāks 40D kurā tomēr ir realizētas daudzas nesliktas idejas....Grūti....Nē, nevis grūti, bet man šķiet neiespējami. Bet lai veicās.
Publicēts: 24.08.07 10:19
 citēt
3200Ls ietvaros ir ļoti lielas iespējas izvēlēties vidēja līmeņa fototehniku un katrs var sakombinēt sev tīkamāko komplektu.
Publicēts: 24.08.07 11:18
 citēt
Par to atšķirību kādreiz gribētos salidzināt - bez/ar Hoya high-end/ar hoya-mid/B+W...

Varbūt kāds to ir darījis - ir kādi paraudziņi/komentāri šai sakarā?

esmu salīdzinajis, Cocin, Hoyu, Praktiku un B+W. Diemžēl paraugu nav neesmu atstajis.
Cocin- zilāks un tumšāks par citiem, bet dzidruma ziņa ari švakāks, un tumšajas vietās uz debesim dod troksni.
Hoya- ļoti tuvs Cocinam tikai nedaudz lillīgāks un ari patumš.
Praktika- lillīgs, bet gaišāks un dzidrāks par augstāk minētajiem.
B+W- pateicoties daudzslāņainajai polarizācijai labi nostrādā pat ļoti sarežģītos gaismas apstākļos.Ka piemērs nedaudz apmākušās dienas bildēs bez CPL vai ar parastajiem CPL mākoņi neizzīmējās, bet ar B+W izzīmējās.

šadi tu rakstītu arī ja gribētu notirgot cocin? :mrgreen:
Publicēts: 25.08.07 19:22
 citēt

šadi tu rakstītu arī ja gribētu notirgot cocin? :mrgreen:

Cocin cena atsver visu, pie labiem gaismas apstākļiem nemaz nav tik slikti, zilā krāsa ko dod cocins ir raksturīga tikai cocinam, citiem t;adas nav, bet jareķinās ari ar mīnusiem. Ta ka Cocin filtri maksā pat lielajiem izmēriem lidz 50ls, nerunājot par kaut kādu 62mm kurš maksa 15-18ls ja nemaldos, Tada pati Praktika vai Hoya maksā 32ls , bet B+W ap 60ls,ta te cena tomer dara savu.

Es pirms gada pirku B+W polarizacijas filtru 58mm, pirku Flera, cena bija ja nekludos 70 ar kaut ko Ls... bet visa visuma man patik, citus neesu salidiznajis, jo paslaik nav ne mazko velmju, un tik cik atlauj si pieredze, varu teikt, ka B+W ir labi filtri... :)
Publicēts: 26.08.07 03:07
 citēt
pff nemaz nezināju ka B+W tik dārgi filtri :) man kā reiz viens nāca komplektā :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):