Sveiki tautieši. Tiem, kam nav Nikon var tālāk nelasīt.
Lieta tāda, ka nākamnedēļ iespējams tiks no Vācijas gādāta šurp pults D80tajam, (MC-DC1) jo LV lētāk par 50 LS reāli dabūt nevar. Ja kādam ir interese samazināt piegādes izmaksas un tādejādi katra itema cenu, tad lūdzu privāto ziņu. Neviens ss tirgonis arī nepiedāvā.
nenesu cauri, neesmu sastapis, tā pults ar vadu vai bez, ja ar, tad ar ko no elektriskās "trosītes" atšķiras? un joprojām vai tikai slēdzi var palaist vai vēl ko. tad uz "B" ja paliek zem krēsla kājas, stāv šīberis vaļā, kamēr neizvelk?
Sasar - es gan biju domājis Nikon, nevēlos lai kāds šāds aizmigušā ķīnieša ražojums salaiž kko uz īso. Ja kādam ir atsauksmes par šo, lūdzams ziņot.
Harald, es neesmu izplatītājs, nezinu neko par produktu, paskaties grāmatiņā kas nāca līdzi. Tipa jau laikam tu arī pats to uzlodētu, bet es kā tizls mārketinga upuris skrienu pēc smuki iesaiņotas mantas.
Sasar - es gan biju domājis Nikon, nevēlos lai kāds šāds aizmigušā ķīnieša ražojums salaiž kko uz īso. Ja kādam ir atsauksmes par šo, lūdzams ziņot.
Harald, es neesmu izplatītājs, nezinu neko par produktu, paskaties grāmatiņā kas nāca līdzi. Tipa jau laikam tu arī pats to uzlodētu, bet es kā tizls mārketinga upuris skrienu pēc smuki iesaiņotas mantas.
crex: kā pats minēji, mērķis - uz garām exp. ja padomā, tad šādā gadījumā vari šaut tāpatās, JO tas nav tik īss mirklis, lai tajā brīdī kamera saņemtu pietiekoši gaismu. varbūt vienīgi psiholoģiska trauma, redz, ja nu izgrūstās :wink:
bro-tip, a ja smukas gaismas bildē uz lieliem mm tad pietiek ar mazu piesitienu, lai iezīmētu lecienu. Anyway te jau iet offtopic. Cenšos kādam pie reizes arī sev izpalīdzēt.
Es uzskatu, ka es nopirku ļoti dārgi, bet negribēju krāmēties. Pirku [url=pasuti.lv...
p.s. Elkorā šito pulti ne tikai pārdod pa 57 Ls, bet arī apgalvo, ka viņa neder priekš D80 (patiesībā viņa der tikai D80/D70s un neder priekš D200/D2Xs). Nu es teiktu, ka pareizā cena ir 15 EURO, kur 10 ir par uzrakstu Nikon.
es reiz uz šitādu Feedback: 98.9% Positive riktīgi iekritu uz naudiņām, tagad zemāk par 99.1% neko nesūtu!
Es parasti skatos uz ne tikai uz pozitīvo feedback bet arī uz darījumu skaitu, jo parasti lielie tirgoņi nemēdz piekrāpt - ir bijusi problēma, ka neatsūta 3-jas nedeļas aizrakstu mail un atmaksā naudu, jo viņiem notikusi kļūda, parasti visu atrisinajis ir e-pasts
Liels paldies martink par jaukā linka iedošanu un ir jau iekš pasuti.lv pasūtīts. Cerams, ka piegāde būs ātra. Diemžēl caur viņu pašu meklētāju nevarēja atrast produktu un caur googli kkā arī neatradu, tāpēc nodomāju, ka LV tikai pa ~50 ls var dabūt, bet ja ir pa 18, tad jau tas ir lētāk nekā no Vāčiem, pļus vēl čakars ar pastiem piegādēm, pārskaitījumu, u.c. štruntiem...
Jauki, ka blogā šādā veidā apmainās ar info viens otram izpalīdzot! Blogs rullē!!!
Es jau ap 40 darījumu esmu veicis - zaudējis vēl neesmu, bet ieguvis gan ) Zibspuldze par brīvu (kaut kāda Yingh Yangh) un 4gb atmiņas karte par 10 bezmaksas. :twisted: