forum.gif
D80 pults
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / D80 pults
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.08.07 16:27
 citēt
Sveiki tautieši.
Tiem, kam nav Nikon var tālāk nelasīt.

Lieta tāda, ka nākamnedēļ iespējams tiks no Vācijas gādāta šurp pults D80tajam, (MC-DC1) jo LV lētāk par 50 LS reāli dabūt nevar. Ja kādam ir interese samazināt piegādes izmaksas un tādejādi katra itema cenu, tad lūdzu privāto ziņu. Neviens ss tirgonis arī nepiedāvā.
Publicēts: 24.08.07 16:31
 citēt
Sorry, ka es shita, bet kapec nesutat no ebay?
zem 10 eiro ar visu piegadi. :roll:
Publicēts: 24.08.07 16:32
 citēt
ko tā pults palīdz dzīvē - bezdrāts trosīte + kas? kautko vēl regulēt arī var no tās pults?
Publicēts: 24.08.07 16:35
 citēt
ko tā pults palīdz dzīvē - bezdrāts trosīte + kas? kautko vēl regulēt arī var no tās pults?

pats sevi var nofotografeet :D
Publicēts: 24.08.07 16:37
 citēt
pats sevi var nofotografeet :D
to var arī ar autonapsi. pa gabalu var, saprotu, bet vai tikai palaist kameru, vai arī ko pamainīt no parametriem. interesē jau, bet ne par 50 Ls.
Publicēts: 24.08.07 16:41
 citēt
Ahhh spameri :twisted: :D

Pa vienam:

sasar, atrodi man lūdzu ebayā orģ. Nikon par 10 Ls piegādi uz LV un nākamreiz kad būsi LV uzsaukšu kasti alus! ;)

Dzīvē palīdz, ka kamera netrīc, ja ar roku spiež naktī uz garajām exp. harald - tu tāc gudrs puika, mani cauri nes, vai? :)

Edzjus, lai sevi fočētu jāpērk bezvada pults, kas starp citu lv ir pa 20 ls dobonama, bet man vajag arī no aizmugures bildēt, taka neder.
24.lv...
Publicēts: 24.08.07 16:42
 citēt
Tur jau tā lieta, harald, ka no Vāčiem varētu ~25 Ls dabūt. Balvenais, kam man vajag - lai normāli varētu izmantot Bulb.
Publicēts: 24.08.07 16:45
 citēt
harals-puika :lol:

sorry par spamu.
Publicēts: 24.08.07 16:47
 citēt
Crex - neesmu gan isti parliecintas, vai uz LV nav cita piegades cena, bet te:
cgi.ebay.ie...
viss kopa izmaksa 6.98 GBP

Ja kadam ir interese varu pasutit pirms nakama atvalinajuma un jums atvest. :roll:
Publicēts: 24.08.07 16:47
 citēt
nenesu cauri, neesmu sastapis, tā pults ar vadu vai bez, ja ar, tad ar ko no elektriskās "trosītes" atšķiras? un joprojām vai tikai slēdzi var palaist vai vēl ko. tad uz "B" ja paliek zem krēsla kājas, stāv šīberis vaļā, kamēr neizvelk?
Publicēts: 24.08.07 16:57
 citēt
Sasar - es gan biju domājis Nikon, nevēlos lai kāds šāds aizmigušā ķīnieša ražojums salaiž kko uz īso. :) Ja kādam ir atsauksmes par šo, lūdzams ziņot.

Harald, es neesmu izplatītājs, nezinu neko par produktu, paskaties grāmatiņā kas nāca līdzi. Tipa jau laikam tu arī pats to uzlodētu, bet es kā tizls mārketinga upuris skrienu pēc smuki iesaiņotas mantas.
Publicēts: 24.08.07 17:04
 citēt
grāmatiņa man nenāca līdz, ne bez grūtībām PDF dabūju. kad meklēju manuāli tīklā, pārsvarā atradu žēlabas, ka nevar dabūt.
Publicēts: 24.08.07 17:48
 citēt
Sasar - es gan biju domājis Nikon, nevēlos lai kāds šāds aizmigušā ķīnieša ražojums salaiž kko uz īso. :) Ja kādam ir atsauksmes par šo, lūdzams ziņot.

Harald, es neesmu izplatītājs, nezinu neko par produktu, paskaties grāmatiņā kas nāca līdzi. Tipa jau laikam tu arī pats to uzlodētu, bet es kā tizls mārketinga upuris skrienu pēc smuki iesaiņotas mantas.

Man ir šāda un esmu apmierināts

cgi.ebay.ie...

Bulb strādā ideāli.... vari turēt cik ilgi gribi nospiestu vai nofiksē :)
Publicēts: 24.08.07 17:48
 citēt
crex: kā pats minēji, mērķis - uz garām exp. ja padomā, tad šādā gadījumā vari šaut tāpatās, JO tas nav tik īss mirklis, lai tajā brīdī kamera saņemtu pietiekoši gaismu. varbūt vienīgi psiholoģiska trauma, redz, ja nu izgrūstās :wink:
Publicēts: 24.08.07 17:59
 citēt
bro-tip, a ja smukas gaismas bildē uz lieliem mm tad pietiek ar mazu piesitienu, lai iezīmētu lecienu. Anyway te jau iet offtopic. Cenšos kādam pie reizes arī sev izpalīdzēt.
Publicēts: 25.08.07 00:36
 citēt
Es uzskatu, ka es nopirku ļoti dārgi, bet negribēju krāmēties. Pirku [url=pasuti.lv...

p.s. Elkorā šito pulti ne tikai pārdod pa 57 Ls, bet arī apgalvo, ka viņa neder priekš D80 (patiesībā viņa der tikai D80/D70s un neder priekš D200/D2Xs). Nu es teiktu, ka pareizā cena ir 15 EURO, kur 10 ir par uzrakstu Nikon.

p.p.s. Anyway, highly recommended & must have !

Publicēts: 25.08.07 00:47
 citēt
ASV ap 25$, UK ap 15 mārciņām.
17,44 tad jau laba cena:)
Publicēts: 25.08.07 00:51
 citēt
Crex - neesmu gan isti parliecintas, vai uz LV nav cita piegades cena, bet te:
cgi.ebay.ie...
viss kopa izmaksa 6.98 GBP

Ja kadam ir interese varu pasutit pirms nakama atvalinajuma un jums atvest. :roll:

es reiz uz šitādu Feedback: 98.9% Positive riktīgi iekritu uz naudiņām, tagad zemāk par 99.1% neko nesūtu!
Publicēts: 25.08.07 00:56
 citēt
ASV ap 25$, UK ap 15 mārciņām.
17,44 tad jau laba cena:)

Tā sanāk, jā.

Forša lietiņa, "bulb" bez viņas nav iedomājams.
Publicēts: 25.08.07 04:03
 citēt
es reiz uz šitādu Feedback: 98.9% Positive riktīgi iekritu uz naudiņām, tagad zemāk par 99.1% neko nesūtu!

Es parasti skatos uz ne tikai uz pozitīvo feedback bet arī uz darījumu skaitu, jo parasti lielie tirgoņi nemēdz piekrāpt - ir bijusi problēma, ka neatsūta 3-jas nedeļas aizrakstu mail un atmaksā naudu, jo viņiem notikusi kļūda, parasti visu atrisinajis ir e-pasts :)
Publicēts: 25.08.07 17:18
 citēt
Liels paldies martink par jaukā linka iedošanu un ir jau iekš pasuti.lv pasūtīts. Cerams, ka piegāde būs ātra. Diemžēl caur viņu pašu meklētāju nevarēja atrast produktu un caur googli kkā arī neatradu, tāpēc nodomāju, ka LV tikai pa ~50 ls var dabūt, bet ja ir pa 18, tad jau tas ir lētāk nekā no Vāčiem, pļus vēl čakars ar pastiem piegādēm, pārskaitījumu, u.c. štruntiem...

Jauki, ka blogā šādā veidā apmainās ar info viens otram izpalīdzot! Blogs rullē!!!

Topic closed.
Publicēts: 25.08.07 19:45
 citēt
ArmandsK, gadās...

Es jau ap 40 darījumu esmu veicis - zaudējis vēl neesmu, bet ieguvis gan :))
Zibspuldze par brīvu (kaut kāda Yingh Yangh) un 4gb atmiņas karte par 10 bezmaksas. :twisted:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):