forum.gif
1 bilde 2 fotostudijas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / 1 bilde 2 fotostudijas
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 26.08.07 16:26
 citēt

Kur ta nu padargi, 9000 nav tik dargs nemaz 370ls maksa, nu 9500 tas gan ap 500ls. bet lētāk jav ne ko nevar gribēt, par kvalitāti jamaksa.

Nu jā tā ir... es tagad pētu vai tiešām vajaga A3 un kāda ir cenas starpība ar A4

Ir zināms kāds labs A4 modelis?
Publicēts: 26.08.07 16:43
 citēt
Bet es negribu braukaat, gribu uzreiz un uzvietas visu printeet aaraa!
Vienu printeri ko maajaas tureet un dziit un dziit, otru.. vot taa jau vuus extra.. ;)

AK34, bet man no Kauguriem liidz JVK ir taalu jaabrauc, utt.. Un protams ka neviens salons neiesprings uz dazjiem fotograafiem kuriem visu vajag kaartiigi un smuki.
Visa varka tak iet uz stulbo tautu kuri par peleeku un shkjiibu 10x15 dranjkfoto ir sajuusmaa.

Tam Kauguru salonam ir jābūt izscili sliktam, ja ar krāsaino lāzerprinteri sanāk labākas bildes.
Publicēts: 26.08.07 16:48
 citēt

Tam Kauguru salonam ir jābūt izscili sliktam, ja ar krāsaino lāzerprinteri sanāk labākas bildes.

Man arī uzreiz radās tāds iespaids... Jo nu šāda tipa lazernieks parasti nedod ārā neko krutu.

ak34 Tu drukā bildes tikai salonos? Ja, jā, tad kuros? Jeb pats arī esi iegādājies printeri?
Publicēts: 26.08.07 16:55
 citēt

Ja pro klases printeris ta nebūs tikai lidz A4, vis maz canonam visi kuri drukā lidz A4 tie nav ar tādu krāsu izšķirtspēju ka pro printeri.

A kādu izmēru bildei vajaga, lai dabūt tiešām kvalitatīvu A3 izdruku?

Protams, daudzkas atkarīgs no pašas bildes, bet pieņemsim ar tiem pašiem 8 vai 10 mpix var dabūt ārā ko tiešām baudāmu tādā izmērā?

Ja kamerai ir 10mpix tad kautko izkadrējot parasti attēls paliek mazāks :( Tādēļ tāds jautājums
Publicēts: 26.08.07 17:05
 citēt
Es drukāju salonos. Pamatā JVK. Nav man tik daudz bilžu jādrukā lai būtu izdevīgi pirkt printeri.
Publicēts: 26.08.07 17:08
 citēt
Ja atver vaļā bildi 10mpix 240dpi tad nu nedaudz (2cm) pietrūkst, lai tieši būtu A3 izmērs. Tad tā nedaudz jocīgi, ka pietiek ar 7 vai 8 mpix.
Publicēts: 26.08.07 17:23
 citēt
Esmu uz A3 drukājis nedaudz pakropotas bildes no 20D, kas bildētas ar 100-400 un lētu telekonvertoru -- nekāda vaina. Turklāt parasti tādas bildes neskatās ar lupu bet no attāluma, kad tās pie sienas piekārtas. Līdz ar to prasības pret izšķirtspēju ir mazākas kā 10x15
Publicēts: 26.08.07 17:45
 citēt
Vai kāds kam ir sakarīgs A3 printeris nevar izdrukāt priekš manis vienu A4 bildi? Protams, par atlīdzību. Gribu pastīties kā tas dzīvē izskatās un kāda ir kvalitāte.
Publicēts: 26.08.07 18:53
 citēt
forshas lilla aberacijas gar malaam! ;) bet istenibaa tas laikam nemaz neskatitas objektiivs, kkada uzmava vai konverters! ieliec kaadu bildi no saana kur pashu leecu var redzeet...
Publicēts: 26.08.07 19:48
 citēt
..bet kāda jēga? :) kokā karājoties zemeslodi nobildēt tikai :D
Publicēts: 26.08.07 20:00
 citēt
K'avar būt kārtīgs mākslinieks bez zivsacs? :)
Publicēts: 26.08.07 21:18
 citēt
whee, kaut ko saputrojos, bet nu labi...
Publicēts: 26.08.07 22:05
 citēt
Bet toties lenjkjis taads ka pat objektiiva iekshpusi parauj kadraa! :D

ok zivacij var atrast pielietojumu forshu, bet kaada jeega no liekaam melnaam kadra malaam... ja gribi normaalu bildi visi kadri jaakropo?
Publicēts: 26.08.07 23:21
 citēt
Toties raamiiti nav jaaliek, tas jau uzreiz ir. :D

nu tu varbuut vari ar taadu samierinaateis, bet manupraat izskataas diezgan negaumiigi un leeti ka ja tu shitaadu drukaa araa vai dod kaadam!
Publicēts: 26.08.07 23:24
 citēt
tavi standarti... nu jaaa.. 8) :twisted: nopietni!
Publicēts: 27.08.07 01:35
 citēt
Padomaa logjiski - ja laiztu lazju tad jau sen vairs ar fotografeeshanu maiziiti nepelniitu.

Lai nu kas BET šitais mani sasmīdināja kārtīgi...

Tākā tas būtu kāds rādītājs - Latvijā tagad visapārkt ir maksimāliie FOTOGRAFI, kas pelna ar to naudu - bliež kāzas, k-kādām avīzēlēm, daži augstāk, daži zemāk - bet rada jebkurā gadījumā sūdus taisa visu laiku... Dažiem par ir laba tehnika, bet kā jau visiem zināms tehnika pati nebildē...

Taka vari nestāstīt par to, ka maizes pelnīšana būtu k-kads noteicošais faktors tam cik labi tu bildē - garām...

Ir zināmi arī varinati, kas bildē nu ne īpaši labi, pelna savu naudiņu un ir laimīgi un viņi nerubī un negrib rubīt to, ka ražo sūdus - viņiem ir labi kā ir! Viņi nezin to, ka viņi nezin...
Publicēts: 28.08.07 12:45
 citēt

un veel visu ainu kas atrodas otrpuss stikla :D
Publicēts: 28.08.07 13:14
 citēt

neticesi bet gaidiju spamu no tevis edzjus :D
Publicēts: 28.08.07 13:42
 citēt
Šķība ne vienmēr ir kalibrācija. Vai tad ir viens universāls fotopapīrs? :shock:

Parasti jau kalibrē printeri konkrētam papīram. Ja ir vairāki papīri, tad ir arī vairāki profili konkrētam printerim ar katru no papīriem.
Publicēts: 28.08.07 15:08
 citēt

neticesi bet gaidiju spamu no tevis edzjus :D
:roll:
Publicēts: 28.08.07 15:30
 citēt
nu istenibaa kad nesu drukaat uz Sudarbu Edzhus jelgavaa Kodak "Aura" , ja ir kaadi lielaaki darbi vai atbildigakas bildes ,tad parasti pajautaaju vai varu pastaveet blakus kad vinsh veic korekcijas! Un tad paluudzu lai vinsh vairak vadaas pec maniem ieskatiem. Paraak daudz nav sanaacies iet un drukaat, bet ne vienu reizi veel neviens man nav atteicis.. Uz manu moni 100% nevar palauties tapeec sanaak ka piereguleeju turpat uz kalibreeta monja! ;) I man labi i vinjiem neviens nesuudzaas pec tam! :)
Publicēts: 28.08.07 16:09
 citēt
pa kreisi Fuji - Muji, pa labi Agfa?
vismaz zaķis, kurš pieņem, necērt zivtiņu, bet ne tik slikti man pa reizei uzkopē Agfā Tērbatas 20.
shitais objektiivs man patiik. :)

man arī. apaļu filmas /FF kamerā zīmē, vai uz kropētās matricas?
Letas jaunie fototalanti ir tiiraakaa shausma - neciena nedz sevi, nedz cilveekus kurus fotografee...
sapirkušies zivacis un bāž citiem pakaļas kadrā.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas