Bet es negribu braukaat, gribu uzreiz un uzvietas visu printeet aaraa! Vienu printeri ko maajaas tureet un dziit un dziit, otru.. vot taa jau vuus extra..
AK34, bet man no Kauguriem liidz JVK ir taalu jaabrauc, utt.. Un protams ka neviens salons neiesprings uz dazjiem fotograafiem kuriem visu vajag kaartiigi un smuki. Visa varka tak iet uz stulbo tautu kuri par peleeku un shkjiibu 10x15 dranjkfoto ir sajuusmaa.
Tam Kauguru salonam ir jābūt izscili sliktam, ja ar krāsaino lāzerprinteri sanāk labākas bildes.
Esmu uz A3 drukājis nedaudz pakropotas bildes no 20D, kas bildētas ar 100-400 un lētu telekonvertoru -- nekāda vaina. Turklāt parasti tādas bildes neskatās ar lupu bet no attāluma, kad tās pie sienas piekārtas. Līdz ar to prasības pret izšķirtspēju ir mazākas kā 10x15
Vai kāds kam ir sakarīgs A3 printeris nevar izdrukāt priekš manis vienu A4 bildi? Protams, par atlīdzību. Gribu pastīties kā tas dzīvē izskatās un kāda ir kvalitāte.
forshas lilla aberacijas gar malaam! bet istenibaa tas laikam nemaz neskatitas objektiivs, kkada uzmava vai konverters! ieliec kaadu bildi no saana kur pashu leecu var redzeet...
Padomaa logjiski - ja laiztu lazju tad jau sen vairs ar fotografeeshanu maiziiti nepelniitu.
Lai nu kas BET šitais mani sasmīdināja kārtīgi...
Tākā tas būtu kāds rādītājs - Latvijā tagad visapārkt ir maksimāliie FOTOGRAFI, kas pelna ar to naudu - bliež kāzas, k-kādām avīzēlēm, daži augstāk, daži zemāk - bet rada jebkurā gadījumā sūdus taisa visu laiku... Dažiem par ir laba tehnika, bet kā jau visiem zināms tehnika pati nebildē...
Taka vari nestāstīt par to, ka maizes pelnīšana būtu k-kads noteicošais faktors tam cik labi tu bildē - garām...
Ir zināmi arī varinati, kas bildē nu ne īpaši labi, pelna savu naudiņu un ir laimīgi un viņi nerubī un negrib rubīt to, ka ražo sūdus - viņiem ir labi kā ir! Viņi nezin to, ka viņi nezin...
nu istenibaa kad nesu drukaat uz Sudarbu Edzhus jelgavaa Kodak "Aura" , ja ir kaadi lielaaki darbi vai atbildigakas bildes ,tad parasti pajautaaju vai varu pastaveet blakus kad vinsh veic korekcijas! Un tad paluudzu lai vinsh vairak vadaas pec maniem ieskatiem. Paraak daudz nav sanaacies iet un drukaat, bet ne vienu reizi veel neviens man nav atteicis.. Uz manu moni 100% nevar palauties tapeec sanaak ka piereguleeju turpat uz kalibreeta monja! I man labi i vinjiem neviens nesuudzaas pec tam!