tas kitiigais objektiivs pasham ir un liekas galiigi nelietojams. Bet tas minoltas Minolta 28/2.8 (Full freim) nepatiik. PAlasiijos forumos un nepaarliecinaaja. Gribaas kaut ko labaaku...
nu tad tev ir jāperk tikai G serijas objektīvi, kurus var nopirkt tikai veikalos. P.s.: Tu esi pirmais cilvēks (no kādiem 50), kurš saka, ka Sony kits ir nelietojams
Nu, nez.... Tas sony kitiigais liekas leens un taads nekaads. Un gaisma vinjam arii chaabiiga. Ir veeleeshanaas to aizstaat ar Sigma 18-50/2.8 Probleema ir tajaa, ka piegaadaataaji jau kaadu meenesi nevar piegaadaat. VEel patiktos kaads jauks fikseetais. Ar labu gaismu. Piemeeram 1.4
Un kaapeec tad Tu Hameleon paarod kitiigo objektiivu??? Ja jau tas ir labs
es neteicu, ka viņš ir labs... bet, salīdzinot ar citu brendu kitiem - viņs ir labāks, vēl Nikons ir tajā pašā līmenī, ja ne labāks. Caur manām rokām ir izgājuši daudz objektīvu, tāpēc man ir ar ko salīdzinat. Ja pārzināt objektīva tehniskus raksturojumus, tad 70% gadījumos ir visai grūti piesieties gala rezultātam. Savu pārdodu, tāpēc, ka man ir vairākās reizēs dārgāks un labāks objektīvs, kurš ir vairāk paredzēts ainavām. Bet portretiem, man sen jau ir citi fiksfokāli...
P.s.: objektīvs ir tikai stiklu salikums, fotogrāfija rodas galvā. Kamēr neiegādājos objektīvu ar caurumu 2.8 šaurajā galā, man nekad nebija problēmas ar fokusu, kaut kur tas vienmēr ir bijis. Tagad ir vairak stresa un mazāk slēdža resursa, bet labāks rezultāts!
P.s.s.: jauns objektīvs ir tikai kādu mēnesi, visas bildes šaurajā galā, kas ir galerijās un mājaslapā fotografētas ar 28/2.8 un kitu!