radio trigger (ieriice zibspuldzhu sinhronizeeshanai bez vadiem), darbiibas attaalums liidz 30m 16 kanaali baterijas uztveereejam 2xAAA raidiitaajam - litija 123A, pietiek apm. 20000 shaavieniem, sinhronizaacija liidz 1/1000, papildus sinhrokontakti.
Lietojot ar parastajaam fochuka zibspuldzeem tikai manuaalais rezhiims, taapat kaa studiju bliceem. Eerti lietot raidiitaaju kopaa ar flashmetru, ja tam nav iebuuveetais raidiitaajs. Paardoshanaa 1 komplekts + 1 papildus uztveereejs. Jauni. Cena par visu 35 Ls t 29574513
Ka viņš draudzejas ar Canoniskajam zibenem???ja liek Slave???
vinjam nav "jaadraudzeejas", jo darbiiba notiek manuaalajaa rezhiimaa un vinjsh vienkaarshi palaizh zibspuldzi. Ir pilniigi vienalga vai slave vai master rezhiimaa.
Hmmm SJITIE ir RADIO , zibenji kas CANON strada INFRA , taka sjitam prasta funkcija KA KONTAKTINJUS savieno ne kaa Pilna funkcija Man sjitadi ir 2 gab gan ar autonomo gan tikla barosjanu kopa ar studijas blici Isteniba labi strada ar visadam letam blicem kuram pasjam sensori un parasts vadins iesprausjanai sinhronkontakta ,saperk kadas 4 sakabina pie uztverejiem un viss notiek pietam blices var vadit atsledzot raiditajam kanalus
To es saprotu, bet man interese vai raidītājs iedarbinās piemeram 430 zibeni, jo ir redzēti raidītāji kuri to nedara, neatbilst radiokanāla frekvences kanoniskajām frekvencēm. Ja viņš darbina canoniskās zibenes ta es šo verķi lkaut šodien ņemtu.
Nav nekaadu "kanonisko" frekvenchu. Raidiitaajs uz fochuka, uztveereejs pie zibenja, iestaadi abiem vienu kanaalu un tik bliez. 430-to neesmu lietojis, bet ar 580-to tas notiek caur "karsto peedu" kurai ir sinhrokontakts. Domaaju kaa 430-tai ir taapat. Citiem zibenjiem ir jau iebuuveets sinhrokontakts, tad peeda nav vajadziiga.
ir vēl iespēja kādu, šitādu uz priekšdienām dabūt? vai kur iespējams iegādāties šitādus te?
tie bija peedeejie liekie ko atdevu dabuut var eBay, ar visu suutiishanu un apdroshinaashanu izmaksaa ap 15 - 20 Ls. .. vai arii tepat Riigaa, tik vienkaarshaaks modelis un lielaaka cena - www.mdfoto.lv...