forum.gif
fotosomas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / fotosomas
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.08.07 11:56
 citēt
Sveiki,
gribās nopirkt apkārtstaigajamo ikdienas somu visam stafam..nu kaut kadu messenger tipa, bet nu tagad nesaprotu, ko ņemt, ko LV vispār var dabūt. Skatos it kā uz Crumpler. Vai kāds nelieto CRUMPLER? varētu izteiktes kā un kas. Piemēram - Pretty Boy - ir ar speciālo fototehnikas polsterejumu, bet vai ir vietas arī kam citam. Līdz īstenība vajadzēs nēsāt tikai spogulenu ar vienu objektīvu - nu ikdienai lai būtu pa ķērienam. Kā ir ar pieredzi nēsāt spoguleni parastās pleca somās? nebojā viņas? pašlaik man ir DOMKE F2, bet ta pa lielu priekš ikdienas - laikam jāpārdod.
Publicēts: 27.08.07 12:54
 citēt
jautājums gan vairak bija par pieredzi nēsājot tehniku nespeciālajās foto somās - ir crumpler'am tādi messendžeri. Arī citiem ražotājiem.
Publicēts: 27.08.07 13:41
 citēt
Es pasuutiiju no pasuti.lv
1 x Crumpler "The That" "Nikon Edition" (139069) = 27.14Ls
Baigaa labaa. No malas nepateiksi, ka taa ir fotosoma, kas man arii ljoti patiik. Iekashaa mieriigi var salikt body ar kitu un veel Sigma 70-300mm F4-5.6 APO DG MACRO. Un viss ljoti kompakti un forshi. Un cena laba :)
Taa pati soma elkoraa bija pa 40 latvijas rubljiem. BEt tagad vairs neesmu elkoraa redzeejis, ja gribaas dziivee apskatiit.
Publicēts: 10.09.10 05:22
 citēt
man arii crumpler "nikon edition". patiik, bet mugursoma ne vienmer ir tik parociigi, ka gribetos.
Publicēts: 10.09.10 07:27
 citēt
www.tamrac.com...

Labas ! noskati modeli un iepērc ebay.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):