forum.gif
PIEDALIES FOTOKONKURSĀ!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PIEDALIES FOTOKONKURSĀ!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.08.07 16:36
 citēt
Bērnu un ģimenes lietu ministrija rīko fotogrāfiju konkursu ''Bildē savas iespējas!'', kurā var piedalīties ikviens pusaudzis vai jaunietis, kas nav sasniedzis 26 gadu vecumu. Fotogrāfijām jāataino jauniešu interese par brīvprātīgo darbu un neformālo izglītību. Katrs dalībnieks konkursā var iesniegt 1 – 12 fotogrāfijas, kas kopā ar pieteikuma anketu jānosūta elektroniski uz e-pasta adresi konkurss@bm.gov.lv līdz 12. septembrim ar norādi ''Fotogrāfiju konkursam''.

NOLIKUMS, PIETEIKŠANĀS ANKETA, VĒRTĒŠANAS SKALA:
www.bm.gov.lv...
Publicēts: 27.08.07 17:17
 citēt
Un taga sikie uzlādejam savus Mobilos un dodam pa pederi!!
Publicēts: 27.08.07 17:48
 citēt
diezgan sveistains nolikums! :D
Publicēts: 27.08.07 20:38
 citēt
Es kaut kur nesen noķēru infu, ka pasaulē sarīkota pirmā fotoizstāde ar mobilo telefonu bildēm ! Un kāpēc gas ne ?! :))
Publicēts: 28.08.07 13:49
 citēt
Mobilo konkursi ir DAUDZ un dikti jau vismaz pedejos paris gadus. Pirms paris gadiem Maskava pat notika kautkas lidzigs "Gada balvai " sai jomaa:):) Esot bijusjas sakopetas bildes A.1 Formata liela centra galerija pie sienas MAKSLA:):)
Publicēts: 28.08.07 16:01
 citēt
art is everywhere
Publicēts: 28.08.07 16:55
 citēt
Luni, a tu pats nemaz, nemaz nefočē ar telefonu? Vispār jaunākie modeļi ne ar ko neatšķiras no parasta ziepīša (ne tā, kas 400D), un... tas vienmēr ir līdzi! :)
Publicēts: 28.08.07 16:58
 citēt
ATSHKIRAS!!! jaunajaa samsung ziepiitii ir mp3, touchscreens un var notepad.exe failus atveeeert!!!!!
:lol:
Publicēts: 28.08.07 17:02
 citēt
A, jā, un runā vēl, ka varot arī piezvanīt, ja ļoti vajag... :lol:
Publicēts: 28.08.07 17:36
 citēt
Foceju foceju , manuprat pjankam neko citu nemaz nevaig kaa Mob. tel. :):)
Kur man te bija no pedeja dzerstinja ar vacmeistariem ot saknipsejam viens otru par sausmas zalajiem studentinjiem kas bij nokarusjies arkal ar vsiadam sogulenem un acim ka skivjiem belnza ka mes ar telefoniem viens otru skiljam RECIGI:):)
Publicēts: 29.08.07 02:41
 citēt
fuck.. esmu par vecu :(
Publicēts: 29.08.07 16:07
 citēt
Skatos, patiik jums spamot :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas