forum.gif
Kur viegli un ātri iebāzt ~400 kadriem(2,5gb).. ? :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kur viegli un ātri iebāzt ~400 kadriem(2,5gb).. ? :)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.08.07 09:54
 citēt
varbuut samazini vinjus, nu teiksim 1000px platumaa, jpgaa, sazipo un ieliec yy.lv :)
Publicēts: 28.08.07 10:07
 citēt
Fotošopā pie File- Automate - Batch to var izdarīt vienā rāvienā, bet kā uztaisīt skriptu, lai samazina līdz konkrētajiem pixeļiem gan nepateikšu, jo pats strādāju ar Paint Shop Pro..
Publicēts: 28.08.07 10:07
 citēt
Kur viegli un ātri iebāzt ~400 kadriem publiskai apskatei (2,5gb).. ? :)
Jau sen esmu vēlējies kkur ievietot bildes no Kandas Fotoplenēra.. Tiešām ir kvantums pasakainu kadru.. par kvalitāti un toņiem var vispār nesūdzēties.. Pentax k10d tiešām pasakini zīmē.. un vakaros ar 1.4F 400d Canon, kad citi jau ar zibspuldzītēm staigāja, tāpēc arī ir kolosālas bildes..
Ārā dzēst viņus ir tiešām žēl, ticu, ka kādam pa kādam kadram arī varētu noderēt.. Veikt kkādu apstrādi un taisīt Te reportāžu tiešām ir pamatīgs slinkums.. Šo sakarīgo kadru ir ap 800, no kuriem labprāt atlasītu kādus 200-400.. Vēlējos uzzināt, kā pēc iespējas ātrāk iespējams visus šos kadrus samazināt, ievietot kkur masu apskatei.. Diez vai, ka man būtu pacietība 4.2gb kkur likt..
Zinu, ka daži liek inbox-foto.. bla bla bla.. Bet svarīgākais, kas mani interesē ir, kā to izdarīt ātri un bez piepūles..
Turklāt daudzi pēdējā laikā jautā, kāds ir K10D, tā būtu iespēja parādīt bildes.. labprāt ieliktu kkur kādus 100 neapstrādātus kadrus, lai vienmēr ir ko parādīt.. Atbilde vienmēr būs, ka nav nekā labāka(radīta cilvēkiem) par k10d.. Kolosāls aparāts.. Patīkamām ar k10d nekā ar 5d.. nemaz nerunājot par mazajiem 400d canoniem, kuri cenas ziņā maksā tikpat.. :)

Ceru, ka ieteiksiet ko patiešām vieglu, jo esmu slinks foto publicēšanas jomā.. :)

silti iesaku atlasiit 10 - 15 kadrus ko ielikt apskatei, jo diez vai buuss pat kaads liels Maakslinieks, kuram izdosies vienaa piegaajienaa uzbildeet tik daudz kadru, kas buutu interesanti arii citiem :roll: Citaadi te jau taa peec atkritumu izgaaztuves reizeem izskataas... :(
Bilde 150 - 200Kb izmeeraa ir tas kas vajadziigs WEBam, nevis pilns formaats !
Publicēts: 28.08.07 10:08
 citēt
nu domaajas buutu labaak ja vareetu skatiities uz kompja, taa atraak, jo ja skaties netaa, taapat ivnjas tiek nokachaatas, tikai TEMP folderii :)

proga: IrfanView

meklee File->Batch Conversion/Rename
Publicēts: 28.08.07 10:34
 citēt
es kachaashu :D

reaali, ja samazini uz 800px kvlatitaate 85, tad bilde nesveers vairaak par 200kb.. 80 Mb no taa yy.lv servera ir nieks, ja pasham aatrums ok...
Publicēts: 28.08.07 10:45
 citēt
Ieliec Kvant Picassa fotoalbumā. Tur ir daudz vietas - 1Gb un uplodojot uzreiz piedāvā dažādas kompresijas pakāpes. Pamēģini, labs! picasaweb.google.com
Publicēts: 28.08.07 10:50
 citēt
Piekrītu SM. Uploads elementārs caur programmu, tik izvēlies attiecīgās bildes un hops gatavs.
Publicēts: 28.08.07 11:00
 citēt
Samazini ar IrfanView, izvietot var foto.inbox.lv - tur var līdz gigabaitam salikt.
Publicēts: 28.08.07 11:05
 citēt
es paskatiishos kaa vinjsh kaut 1gb augshupielaadees aarzemju serverii.. nu tad piekaapshu naakamnedeelj...
Publicēts: 28.08.07 11:47
 citēt
www.fotoblog.lv... izmantoju shito nekaadas vainas, saspiezh vienu bildi liidz kaadi 70-80KB ja ir uz 800x600pix vai arii 1024x756
Publicēts: 28.08.07 17:10
 citēt
Ieliec Kvant Picassa fotoalbumā. Tur ir daudz vietas - 1Gb un uplodojot uzreiz piedāvā dažādas kompresijas pakāpes. Pamēģini, labs! [url=http://picasaweb.google.com

Bet]http://picasaweb.google.com

Bet[/url] tāpat jau sākumā ieteicams samazināt uz datora līdz tiem pašiem 100-200kb ? pats jau nemazinās ? man kkā vajag, lai ir ātri.. man pat viņas apskatīt visas un padzēst bija slinkums..

Nav nekas pašam jāsamazina. Programma pati pie uploada visu samazina, tikai norādi vajadzīgo lielumu ;)
Publicēts: 28.08.07 17:13
 citēt
samazini ar xnview, vai irfanview, uztaisi inbox.lv kontu un saliec - es vai katram pasakumam, kur bildes jaliek publiski, taisu citu kontu :D
Publicēts: 28.08.07 17:34
 citēt
pokemonisks nosaukums, bet vari nokačāt FastImageResizer. Qaulity ,tiesa, norok, taču publiskai apskatei neskādēs.
Publicēts: 28.08.07 17:35
 citēt
nah kaut kadus resaizerus? xnview, uzliec batch actions resize, pie save options 90% quality, un dragaa.
Publicēts: 28.08.07 17:43
 citēt
nah kaut kadus resaizerus? xnview, uzliec batch actions resize, pie save options 90% quality, un dragaa.

nebiju par to zinājis...
Publicēts: 28.08.07 17:51
 citēt
uz foto.inbox.lv var caur ftp uzlikt - vienkarhsi.
Publicēts: 28.08.07 21:49
 citēt
... bez kopijām uz diskiem, es bildes glabāju uz Apollo servera !... tur 0,35 LVL 1Gb ! Un ja ir vēlēšanās - nošārēju interesantiem ! Vienīgā problēma - neta ātrums tur viņas nolikt ! Bet es uzlieku pa nakti ... :))
Publicēts: 28.08.07 23:10
 citēt
Uz kādu laiku varu pie sevis bildes paturēt... gan jau arī kāda galerija atrastos. Ja, kas sūti PM

PS. man vajadzēs tikai ZIP un viss
Publicēts: 02.09.07 00:43
 citēt
[url=www.poga.lv

Limits]www.poga.lv

Limits[/url] laikam ap 5mb bij, un 10k bildes ļauj likt iekšā
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas