es teiktu - gudrs maksā vienreiz, muļķis divreiz, lohs visu mūžu...
no tā izriet, ka varbūt labāk investēt par 50 - 100Ls vairāk lētā gala digispoguli, kā canon eos 350d (esmu canon fans), nekā pirkt Panasonic vai ko tādu, kas ir ziepis un pēc tam kad pēc pusgada paliks pa isu, meklet kam to nogrust, spoguleni tomer var atjaunināt un davinaāt tai visādas davaniņas kā objektīvus zipenes utt, kas padara bildīti smukāku - labāks zīmējums...
es teiktu - gudrs maksā vienreiz, muļķis divreiz, lohs visu mūžu...
no tā izriet, ka varbūt labāk investēt par 50 - 100Ls vairāk lētā gala digispoguli, kā canon eos 350d (esmu canon fans), nekā pirkt Panasonic vai ko tādu, kas ir ziepis un pēc tam kad pēc pusgada paliks pa isu, meklet kam to nogrust, spoguleni tomer var atjaunināt un davinaāt tai visādas davaniņas kā objektīvus zipenes utt, kas padara bildīti smukāku - labāks zīmējums...
Pa 50-100 latiem vairak neko daudz labāku nopirkt nevar. IMHO lētā gala spogulene ar lētajiem un tumšajiem objektīviem nav daudz labāka par šādiem ziepjiem. Savukārt pārnaksāšana ir relatīva lieta: 1) ziepis ir mazāks un vieglāks par spoguleni un var noderēt vēlāk pat ja ir izlemts iepirkt ko labāku 2) tā ziepja vai lētā gala spogulene maksā diezgan maz, ja to salīdzina ar labu objektīvu cenām, līdz ar to pārmaksāšana ir visai nosacīta.
Parasti šitiem Hyperzūmiem optika ir puslīdz ok un domāju ka 85% gadījumu konkrēto cilvi šī kamera apmierinās nu a tos 15% procentus var pieciest...
A pērkot lēto spoguleni iesākumā dabūsi ar kita stiklu tad vajadzēs piepirkt vismaz divus stiklus tad normālu zibenu un grozies kā gribi pat ar lēto spoguleni mazāk kā 1KLS nebūs....