forum.gif
atbrīvošanās no logotipiem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / atbrīvošanās no logotipiem
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.08.07 17:48
 citēt
Sveiki! Vēlos uzzināt ar kādu funkciju Adobes vai citos fotošopos atbrīvoties no web-lapu logotipiem?
Publicēts: 29.08.07 17:50
 citēt
Zagt bildes ir slikti!
Publicēts: 29.08.07 17:53
 citēt
Zagt bildes ir slikti!

Nē, tāds nav mans nolūks.
Man vienkārši ir nepieciešamas bildes izdrukai no radinieku pasākuma, bet tās man pieejamas tikai fotki.lv. Domāju, ka ir visai labi saprotams, kāpēc es ģimenes albūmā nevēlos redzēt fotogrāfijas ar fotki.lv logotipiem.
Publicēts: 29.08.07 17:57
 citēt
martink - zagt bildes ir slikti, bet zagt fotošopu - tas ir labi !? :twisted:
Publicēts: 29.08.07 18:17
 citēt
Par fotošopu nezinu, par Microsoft gan zinu, ka šie saka, ka ja lieto pirātisko programmatūru, tad labāk Microsoft. :P

Bet ar softu ir tāpat kā ar pateicībām!
Publicēts: 29.08.07 18:35
 citēt
Zagt bildes ir slikti!

Man vienkārši ir nepieciešamas bildes izdrukai no radinieku pasākuma, bet tās man pieejamas tikai fotki.lv. Domāju, ka ir visai labi saprotams, kāpēc es ģimenes albūmā nevēlos redzēt fotogrāfijas ar fotki.lv logotipiem.

Tad sarunā ar radiniekiem (ja reiz esat radinieki, tad tas būs vienkārši), lai viņi Tev iedod pieeju viņu fotki.lv kontam, no kura Tu šīs bildes vari pasūtīt caur internetu bez logotipiem.

Kur problēma?
Publicēts: 29.08.07 21:34
 citēt
Zagt bildes ir slikti!

Tad sarunā ar radiniekiem (ja reiz esat radinieki, tad tas būs vienkārši), lai viņi Tev iedod pieeju viņu fotki.lv kontam, no kura Tu šīs bildes vari pasūtīt caur internetu bez logotipiem.

Kur problēma?

Pareizs padoms :)
Publicēts: 29.08.07 22:03
 citēt
Protams FOTKAS tacju lietotajiem nekadu logo nav:) Gan jau gribas "Aiznemties" pa kluso:) A jaa mums ar sadu jautajumu "Naivie" griezjas visai regulari uz ko redaktoram jau stabils texsts "Ieskaitiet musju konta reķinā norādīto naudiņu un LOGO tūdaļ pazudīs ka nebijis" :):)
Publicēts: 29.08.07 22:54
 citēt
Tie vienmēr pazūd, kad naudiņas nav žēl:)...
Publicēts: 30.08.07 01:03
 citēt
photošopam - STOPM TOOLS

ups. :twisted:
Publicēts: 30.08.07 13:53
 citēt
Zagt bildes ir slikti!

Kur problēma?

Problēma tāda, ka nevēlos pasūtīt bildes fotki.lv.
Publicēts: 30.08.07 14:28
 citēt
lamdumdam.... :)

1) Fotki.lv bildītēm logotips vispār neietekmē bildi, bet ir melna maliņa ārpus attēla, uz kura ir neliels fotki.lv logotips;
2) Tev nemaz nebūtu jāpasūta bildes no fotki.lv, bet gan jāpaņem no accounta

takšto, ko tur liegties, nav vērc... clone/healing brush tooļi rullē :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):