man kaa reiz taads uz 58 vajag :wink: nu nezinu cik doshu, ja man ko gribas zhmiegties iipashi neesmu radis un ar naudu svaidiities ar ne.. nav ne jausmas cik taads vareetu maksaat-tieshaam nezinu saki ciparu un tad redzeesim :roll:
kaukaa dumi sanaak man tieshaam gribas to filtru tikko izskreeju pa googli cena IR 720nm ir no 9$ - 200... kaa lai zinu kaads Tev ir? :roll: sasar nelauzies saki ciparu lai pats nebuutu apbizhots un es ar :wink:
klau sasar vienojamies vai Tu gribi paardot vai ne? kood 62mm IR maksaa 14 maarcinjas, varu dot pat tikpat, pa cik nopirki ja vien cipars ir sapraata robezhaas njemot veeraa produkta patieso veertiibu.
Nopirku par kaut kādiem 18 Eiro, ja nemaldos. Pārdot jau varu, jo pasūtīju 2 ar domu, ka kādam savajadzēsies. Tikai lieta tāda, ka nedzīvoju Latvijā. Ja esi gatavs gaidīt līdz manam atvaļinājumam, tad Tavs.
jauki doshu 15 Ls derees? :wink: ja ir iespeeja atsuutiit vareetu arii apmaksaat suutiishanu ja vien Tev atvaljinaajums nav peec ~meenesha jeb diviem :roll:
Visdrīzāk uz ZSV paņemšu, bet arī neesmu īsti pārliecināts. Neesmu gan no tejienes neko sūtījis, bet šķiet, ka kādi 8 eiro maksā. Ja stipri gribi, varu rīt nosūtīt.
ok atsuuti pm konta nr kur naudu paardziit, ja nav gruuti tad apskaties cik maksaa taa suutiishana, saskaiti kopaa un es varu ieprieksh ja veelies paarskaitiit.
Biju jau izskatījis kuru ņemšu un tā un šitā, arī ar sievu viss saskaņot s :P , bet tad es tā padomāju, vai man to vajag? Nu par ļaunu jau nenāks, bet nav tā, ka navaru bez tās iztikt. Turklāt naudu es ar bildēm netaisu a priekš hobija bik žēl to naudu tērēt. Ja uznāks melnie, paņemšu. Nauda jau ir, bet šobrīd vēl mašīnai krāju. Nu nez, laiks rādīs.
Biju jau izskatījis kuru ņemšu un tā un šitā, arī ar sievu viss saskaņot s :P , bet tad es tā padomāju, vai man to vajag? Nu par ļaunu jau nenāks, bet nav tā, ka navaru bez tās iztikt. Turklāt naudu es ar bildēm netaisu a priekš hobija bik žēl to naudu tērēt. Ja uznāks melnie, paņemšu. Nauda jau ir, bet šobrīd vēl mašīnai krāju. Nu nez, laiks rādīs.
no sievas saprotams jaashkiraas (tur pat bez stiklu iegaades argumenti naak klaat ar katru dienu)
bet tik platiem stikliem starpiiba starp 2,8 un 4 nav tik traka kaa teiksim uz 200mm kur taa ir dramatiska
(fiziski protams shkjirba ir TIESHI TAADA PATI, bet praktiski var no rokas bildeet ar tik daudz garaakiem laikiem, ka lietoshanaa neertiibas ir daudz mazaak
peec konstrukcijas tad labaak njemt pastaaviigas diafragmas stiklu nekaa 3,5-4,5
un fisheye ir pilniigi citas noziimes stikls tiesa