Nu labāk ieslēgtam kompim neko citu kā USB bez izslēgšanas raustī ārā un spraust iekšā nav vēlams .... es jau nu neeksperimentēšu ... :lol:
Nu OK, printeri, klavieri un peli vēl varētu pofigā spraudelēt ....
sata tpc ir dizaineeta taa, ka cieto var noraut ari no ejosha servera. produkcijas vides dzelzi dienas vidu tu neslegsi aaraa - a ja to izdariisi, tad reekjinies ar represijaam no management un biznesa nodaljas puisiem
es iesaku veco izmest vai kaadam iesmeereet un njemt jaunu. Un nav ko aizdomiigaas bodees visu pirkt. Un veel normaalus CD vajag pirkt, jo no taa jau arii taa rakstiishanaas atkariiga. Un lai vispaar nekas nebuutu. NEvajag rakstiit matricaas infu....
vadus jāizvelk /izslēgtam PC/, jāaplaiza un jāiebāž atpakaļ. par ko man padomju varas žēl - dēļ aerosola "Kontakt-M". gan jau ir analogi, nieka 5X dārgāki.
Man bija lidzigi gljuki ar zemakajam nero versijam tipa 5, 6-to, k-kadi buferi vai fig zin kas tam sudam parpildais un aida disks pa pieskari...
Tagad lietoju 7-to un viss baigi normali darbinas pa neiestrēgst kompis, kad sāk rakstīt disku, kas agrākajās versijās bija visumā raksturīgi nero...
Vari vēl mēģināt k-ko no [url=www.roxio.com... softiem viņiem bija tiri parocigi un stabili softi, savā laikā tiesa neesmu lietojis tos jau paris gadus, bet es nosliecos uz to ka tie palikuši tikai labāki...
nezinu kā jūs varat to nero lietot..ok, es vēl atceros, kad lietoju express, bet kā ar to sūda parasto nero bija jāstrādā, nečakarējos un meklēju ko citu un atradu - deepburner, nezinu neko vienkāršāku! ir pat portable versija - nekas nav jāinstalē un nereizi nav nokāries.viss strādājis vienmēr perfekti bez gļukiem. ir arī bezmaksas instalējamā versija deepburner.com...
Neraujiet nost SATA disku ja vien mātes plate un pats disks neatbalsta HOT SWAP vai kautkā tā tas viss saucās. Savādāk nosvils viss, ka nokūpes vien...