forum.gif
CD rakstīšanas programma
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / CD rakstīšanas programma
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 30.08.07 16:37
 citēt
Varat kādu labu ieteikt? Nero man sāk kārties :)
Publicēts: 30.08.07 16:39
 citēt
Nu Nero ir imho viens no labaakajiem! ;) veel jau ir taa kas iestradaata XP! :D Drag&Drop! :D
Publicēts: 30.08.07 16:44
 citēt
Nu Nero ir imho viens no labaakajiem! ;) veel jau ir taa kas iestradaata XP! :D Drag&Drop! :D

Nero man pie 100% nokarās, izmet eroru, un nedod vairs disku ārā nekādīgi.. laikam jāpārinstalē moš...

vispār viss sāk iet uz galu, nesen ieliku SATA HDD 250gigas, ik pa laikam neparādās, restarteeju paaris reizes, tad BIOSā varbūt parādās :)
Publicēts: 30.08.07 16:45
 citēt
Es zinu, kur ir problema.
Publicēts: 30.08.07 16:45
 citēt
Es zinu, kur ir problema.

m? cd vai hdd?
Publicēts: 30.08.07 16:46
 citēt
Nee.
Publicēts: 30.08.07 16:47
 citēt
Nu tak pasaki, lūdzu :)
Publicēts: 30.08.07 16:48
 citēt
Man šķiet kaut kas sačakarējas! :twisted:
Publicēts: 30.08.07 16:49
 citēt

HA HA :D
Publicēts: 30.08.07 16:50
 citēt
Bet ja godigi, izklausas, ka varetu but problema ar sata kabeljiem, savienojumiem. Pabaksti, parausti, vari vel pameginat kadu citu kabeli notestet.
Publicēts: 30.08.07 16:53
 citēt
Bet ja godigi, izklausas, ka varetu but problema ar sata kabeljiem, savienojumiem. Pabaksti, parausti, vari vel pameginat kadu citu kabeli notestet.

Tad man tagad ir jautaajums - ja es pabasku, paraustu, izraustu, vai to hdd veel atpaziis kompis? (tas ir slave) datu chupa jau uzlkta uz vinja...
Publicēts: 30.08.07 16:54
 citēt
Vispar jau sata ar to ir labs, ka kompim stradajot var slegt klat un njemt nost, par datu zudumu nevajadzetu uztraukties.
Publicēts: 30.08.07 17:08
 citēt

nu sasar :lol:
Publicēts: 30.08.07 17:27
 citēt
Nu labāk ieslēgtam kompim neko citu kā USB bez izslēgšanas raustī ārā un spraust iekšā nav vēlams .... es jau nu neeksperimentēšu ... :lol:

Nu OK, printeri, klavieri un peli vēl varētu pofigā spraudelēt ....
Publicēts: 30.08.07 17:29
 citēt
Nu labāk ieslēgtam kompim neko citu kā USB bez izslēgšanas raustī ārā un spraust iekšā nav vēlams .... es jau nu neeksperimentēšu ... :lol:

Nu es jau arī ne, un nav vajadzības tāpat..

Eh, pārinstalēšu nero, uz 7o...
Publicēts: 30.08.07 17:31
 citēt

sata tpc ir dizaineeta taa, ka cieto var noraut ari no ejosha servera. produkcijas vides dzelzi dienas vidu tu neslegsi aaraa - a ja to izdariisi, tad reekjinies ar represijaam no management un biznesa nodaljas puisiem
Publicēts: 30.08.07 17:31
 citēt
Mellais - par sata jau tiesham nav ko uztraukties, var raustit uz nebedu pie ieslegta pc, nav jau ata.
Publicēts: 30.08.07 18:32
 citēt
es iesaku veco izmest vai kaadam iesmeereet un njemt jaunu.
Un nav ko aizdomiigaas bodees visu pirkt.
Un veel normaalus CD vajag pirkt, jo no taa jau arii taa rakstiishanaas atkariiga.
Un lai vispaar nekas nebuutu. NEvajag rakstiit matricaas infu.... :)
Publicēts: 30.08.07 19:06
 citēt
vadus jāizvelk /izslēgtam PC/, jāaplaiza un jāiebāž atpakaļ. par ko man padomju varas žēl - dēļ aerosola "Kontakt-M". gan jau ir analogi, nieka 5X dārgāki.
Publicēts: 31.08.07 04:21
 citēt
Man bija lidzigi gljuki ar zemakajam nero versijam tipa 5, 6-to, k-kadi buferi vai fig zin kas tam sudam parpildais un aida disks pa pieskari...

Tagad lietoju 7-to un viss baigi normali darbinas pa neiestrēgst kompis, kad sāk rakstīt disku, kas agrākajās versijās bija visumā raksturīgi nero...

Vari vēl mēģināt k-ko no [url=www.roxio.com... softiem viņiem bija tiri parocigi un stabili softi, savā laikā tiesa neesmu lietojis tos jau paris gadus, bet es nosliecos uz to ka tie palikuši tikai labāki...
Publicēts: 31.08.07 09:11
 citēt
nezinu kā jūs varat to nero lietot..ok, es vēl atceros, kad lietoju express, bet kā ar to sūda parasto nero bija jāstrādā, nečakarējos un meklēju ko citu un atradu - deepburner, nezinu neko vienkāršāku! ir pat portable versija - nekas nav jāinstalē un nereizi nav nokāries.viss strādājis vienmēr perfekti bez gļukiem. ir arī bezmaksas instalējamā versija
deepburner.com...
Publicēts: 31.08.07 09:15
 citēt
man vnk kaud kāds ērrors - cdfs_file_system tas visu kar.
Publicēts: 31.08.07 10:44
 citēt
ITunes gadijuma nelieto?
Publicēts: 31.08.07 10:45
 citēt
ITunes gadijuma nelieto?

es jau sagoogleeju :) nee, nelietoju gan.

Pofig, tagad rakstu ar to DeepBurner - labs. Paldies tam kas ieteica. GLjuku nekaadu.
Publicēts: 31.08.07 10:48
 citēt
Neraujiet nost SATA disku ja vien mātes plate un pats disks neatbalsta HOT SWAP vai kautkā tā tas viss saucās. Savādāk nosvils viss, ka nokūpes vien...

Cik tev liels barošanas bloks? Nav kāds 300W ?
Publicēts: 31.08.07 10:54
 citēt

Nero man pie 100% nokarās, izmet eroru, un nedod vairs disku ārā nekādīgi.. laikam jāpārinstalē moš...

vispār viss sāk iet uz galu, nesen ieliku SATA HDD 250gigas, ik pa laikam neparādās, restarteeju paaris reizes, tad BIOSā varbūt parādās :)

Briedi, man bija tieši tāpat. laikam Segate disks tas bija, pasūdīgi spraudņi. Nopirku vietā Maxtor. Tas gan labs.
Publicēts: 31.08.07 11:01
 citēt
man ar Nēravu nav bijis problēmu. vai tik settingos nevarēja diska vietu un atmiņas daļu novēlēt?
Publicēts: 31.08.07 11:02
 citēt
es atkal savukārt neko sliktu par segate nevaru pateikt!
:roll:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):