forum.gif
Kurai/kuram būs smukākais dibentiņš?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Kurai/kuram būs smukākais dibentiņš?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 31.08.07 03:13
 citēt
Nu aiziet!

smys.sloggi.com...

Pievienojieties mums un palīdziet atrast pasaulē visskaistāko dibentiņu! Piedalīties var ikviens – vajag tikai ievietot sava dibentiņa fotogrāfiju, lai visa pasaule varētu par to tīksmināties, balsot un izvēlēties pašu skaistāko! „Sloggi“ izstrādājumus varat atrast veikalos blakus „Triumph“ apakšveļai, tomēr nav svarīgi, vai Jūs valkājat „sloggi“, vai ne. Vissvarīgākā lieta ir Jūsu piedalīšanās!!!
Publicēts: 31.08.07 10:02
 citēt
:roll:
Publicēts: 31.08.07 10:16
 citēt
:oops:
Publicēts: 31.08.07 12:22
 citēt
Ot 90 sākumā daži zēni rīkoja pasākumu "Miss Bisste" ot tas gan bija varens , šitais taaaa nju nekas parak daudzsolosj. No daudziem daudziem tukstosjiem dupsju ko esmu bildejis 2 gab ir bijuši IZCILI abi vienkārši izdeālas formas pietam ne kadam super skaistulēm bet VIENKĀRŠI skuķiem. Viena bija Dejotāja otra Koklētāja TADA PERFEKTA FORMA kā ideāls abols!
Publicēts: 31.08.07 14:17
 citēt
oho, par dejotāju saprotu, bet koklētāja :D
Publicēts: 31.08.07 14:28
 citēt
Koklētājai arī var būt ideālas formas.... :D
Publicēts: 31.08.07 14:42
 citēt
no sākuma lasot vārdu "koklētāja", man galvā iešāvās ka tā ir sieviete kas cauru dienu cepj kotletes :D
Publicēts: 31.08.07 16:52
 citēt
Koklētāja vispār bij leģendars radijums. Otru tādu cilvēki neesmu sastapis kautkāds ģenētis defeksts vai kas , sievišķis bij itkā salikts no 3 dažādiem cilvēkiem ar isteiktu dalijumu. Galva un lidz vidum bij VIENS adas un uzbūves tips tad kautkur pa vidu mugurai mainijās ādas un muskuļu uzbūve tāds iespaids ka pilnīgi piešuts cits gabals. Viduklis un dupsis un visas sievišķigās konstrukcijas bij vienkrārši perfektas formas no visam pusēm ar citu ādas tipu un kautkur pa vidu gabalu virs ceļiem atkal mainijās uz pilnīgi savādāku ādas un muskuļu uzbūvi. Ļoti forš meituks pats par sevi un agrāk ļoti daudz izmantots tieši dažādām reklāmas vajadzībām Bikses un bikšeles izskatijās vienkārši fantastiski!
Publicēts: 03.09.07 01:55
 citēt
Ot 90 sākumā daži zēni rīkoja pasākumu "Miss Bisste" ot tas gan bija varens , šitais taaaa nju nekas parak daudzsolosj. No daudziem daudziem tukstosjiem dupsju ko esmu bildejis 2 gab ir bijuši IZCILI abi vienkārši izdeālas formas pietam ne kadam super skaistulēm bet VIENKĀRŠI skuķiem. Viena bija Dejotāja otra Koklētāja TADA PERFEKTA FORMA kā ideāls abols!

tad jau meičas uz abolīša reklāmu :) apple būtu prieki
Publicēts: 09.09.07 09:14
 citēt
Tpu tu, aizskatījos...
Publicēts: 15.10.07 16:31
 citēt

Lunis - dalies - parādi kāds ir tāds ideālais dibentiņš!. Darba diena iet uz beigām, laiks apmācies. :) Plz!. :)
Publicēts: 15.10.07 17:30
 citēt
Oi diemžēl nebūs ko parādīt , visas komerc palikušas kanotoros kur esmu stradajis. Nekomerc savukart viena varianta bildeju pec pasja modelja pasutijuma tas VIŅAS:) Otrā atkal kad meitene precējās Otreiz uzdāvināju visjas bildes + negatīvus kā kāzu dāvanu lai meitenes laulenim mierīgs prāts bij visai greissirdīs Jaunāks džēks :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):