Nu jau esmu kādu laiciņu pamocījies ar pusziepīgu aparātu gribas ko mazliet prātīgāku,bet takā foto tik savam priekam,tad neko baisu.Alfa pēc testiem liekas ņemamākā savā klasē. :idea: Sony DSLR-A100K/B+18-70 mm Sony DSLR-A100W Sony DSLR-A100 Pro
Ko nozīmē šie burti beigās,ja ir body pa 700Ls un kit 450Ls double kit pa 600Ls :shock: neko nesaprotu.vai tad aprāts nav viens un tas pats?Varbūt ir vēl kādas modifikācijas :?:
maybē jocīgs,bet tomēr alfu var dabūt lētāk par itkā līdzvērtīgo 400D un canon būs mazāks līdz ar to neērtāks :wink: D80 jau būtu ideāli,bet cena mani piebremzē
jā,bet labāk tomēr to visu sadabūt forumā,lai cilvēkiem ar turpmāk būtu info. es jau šitā izmeklējos,bet visi tik saka raksti pm un beigu beigās jāveido jauns disputs :wink:
Klausi vairak reklamam Izvele PRINCIPA ir tikai starp CANON / NIKON parejiem ir zini ta ka ar Feraris-- Lamborgini "Nee pabraukt jau normali nevar BET toties tadi nav katram otrajam!!!! " un visas no ta izrietosjas sekas , neiturigi+dargi aksesuari+nenostradatas konstrukcijas + neprognozejama attistiba UTT.
es gan nēesmu pieredzējis ar lafu un dzīvē vispār redzējis 3x,bet tomēr tur jau sēž tas pats minolta D5 gars ar stabilizātoru un antidust-sliktāks par pirmsteci viņš nevar būt un ja tā,tad man tīri labi tīkas. un vēl jau visi minoltas objektīvi,ko nevar nosaukt par tik nekvalitatīviem.ne jau man par to kāds maksās naudu,ka knipsēju.
Klausi vairak reklamam Izvele PRINCIPA ir tikai starp CANON / NIKON parejiem ir zini ta ka ar Feraris-- Lamborgini "Nee pabraukt jau normali nevar BET toties tadi nav katram otrajam!!!! " un visas no ta izrietosjas sekas , neiturigi+dargi aksesuari+nenostradatas konstrukcijas + neprognozejama attistiba UTT.
ui ui :twisted:
izvēle, ja objektīvi lūkojas tajā ko saki ir TIKAI nikon.. Vienīgais, kas mani atturēja no tā ir cena un nepārliecība, ka man būs rokas un galva, lai tiktu galā ar d200, piemēram.. /negribējās piedzīvot blogā komentus - bāc - šitādu krepu radīji ar izcilu darbarīku, u.tml./
Puteklu nonemejs ir MARKETINGA TRIKS tas nestrada NEVIENAI KAMERAI!! Pilns nets ar neskaitamiem testiem sai joma un visji 100% apgalvo BLEFS lidzot ~10% gadijumu. Vienigi ko varu teikt par ALFU ta ir neticami izturiga pret TRIECIENIEM mana klatbutne viens frukts vinju pa kramam nomava no kadiem 1,5m ar atvezienu pirti uz delju gridas ka aizripoja blarkskedama I NEKAS STRADAJA! Tad vinja karajas pirts priekstelpa tvaikos un zveriga mitruma I NEKAS beigas vinja vel izgaisa kamer ar saimnieku uz lavas alinjus sucam I NAKAS tik pat mustiski atradas ka pazudusi
ja kamera vajadzīga tikai kā advancēts ziepju trauks vai lietošanai ar 1-2 objektīviem, tad imho pilnīgi vienalga kas par brandu. Bet ja vajag ko vairāk, tad nekas cits neatliek kā canon vai nikon. Un izvēle cano vs nikon nav diez ko viennozīmīga. Ir diezgan daudz pielietojumu, kur kā reizi šobrīd canon ir labāka izvēle. Ja šobrīd vajag ātru kameru ar maz trokšņiem un labu garo optiku ar stabilizāciju pa sakarīgu cenu, tad par nikon var aizmirst, piemēram.
Bet ģimenes bildēm vai mākslai gan jau ka alfa būs gana laba
ui ui :twisted:
izvēle, ja objektīvi lūkojas tajā ko saki ir TIKAI nikon.. Vienīgais, kas mani atturēja no tā ir cena un nepārliecība, ka man būs rokas un galva, lai tiktu galā ar d200, piemēram.. /negribējās piedzīvot blogā komentus - bāc - šitādu krepu radīji ar izcilu darbarīku, u.tml./
MAn ir Alfa. Tas tok, ka pie lieliem ISO trokshnji lieli NAv patiikami, bet viss paareejais super. Patiik visas pogas un vispaar eerts lietoshanaa. Vairaak par 400 ISO labaak nelikt. Un leetaaks arii ir par 400D IEsaku njemt body un tad klaat kaadas sigmas. Kits it kaa skaitaas labs, bet taapat ir kits un nekaa tur laba vinjaa nav.