Nu aptuvenais laiks butu no deviniem rita lidz desmitiem,bet satikshasn vieta varetu but Talsu Centrs-pie rimi veikala,bet ja ir kas brauc no citam pilsetam,tad mierigi varam pat autoosta satikties. Ka jus domajat?
Iespējams, ka tieku. Vēl nezinu. Zinu tikai to, ka jāņos un pēc jāņiem (līdz 27.jūn.) būšu Engurē (kas nav nezcik tālu no Talsiem). Mož arī uz 21. jau tieku no Rīgas prom un doties uz Talsiem, pēc tam uz Enguri. Es nevaru dot 100% jā, bet kaut kas uz 50/50 šķiet, ka jau ir (mož man kā par peļļupirti SL tie procenti augs, tuvojoties pasākumam, un es būšu). Vari rakstīt sarakstā alvils (50%) un alvils draudzene (35%).
blukjis:Es domāju,ka satikties ap nu 8iem, 9iem, un staigāt var kaut visu dienu!
Pēc kādiem 10tiem (pa dienas vidu) ārā ir dedzinošā saule, kurā grūti kaut ko labi nobildēt. Tur Talsos nav kāda stroika vai pamesta māja, vai pilsdrupas (ar jumtu), kur var pa dienas vidu taisīt fotosesijas līdz saule nomierinās un beidz visiem kadriem pusi izdedzināt, pusi pārēnot?
blukjis:Es domāju,ka satikties ap nu 8iem, 9iem, un staigāt var kaut visu dienu!
Pēc kādiem 10tiem (pa dienas vidu) ārā ir dedzinošā saule, kurā grūti kaut ko labi nobildēt. Tur Talsos nav kāda stroika vai pamesta māja, vai pilsdrupas (ar jumtu), kur var pa dienas vidu taisīt fotosesijas līdz saule nomierinās un beidz visiem kadriem pusi izdedzināt, pusi pārēnot?
vot tā ir kā ir ar to sauli. Ir vecais karotīšu cehs, bet tas ir ciet, ar drāti durves aiztaisītas. Ja tdikti grib iekšā tiek! Tālāk ir jāpadomā kur vēl varētu.
vot tā ir kā ir ar to sauli. Ir vecais karotīšu cehs, bet tas ir ciet, ar drāti durves aiztaisītas. Ja tdikti grib iekšā tiek! Tālāk ir jāpadomā kur vēl varētu.
Nu ja tu kaut ko labu piedāvā no rajona tādu, kur nav 25 km jāiet, tad es domāju, ka var arī kaut ko no rajona iekļaut. Bet tad čist tā lai nav nenormāls gabals. P.S. Neviens, Tu nezini vel kādu vietu, kur varētu ieiet tā iekšā, izņemot karotīšu cehu?
Tur jau nav nekāda laušana, bet jāparauj kārtīgi durvis. Bet nu es tur iekšā bijis neesmu taka nemāku teikt kas tur labs vai slikts. Vienam čomam ir bildes, jo tas ielīda kaut kad senāk!
blukjis:Nu ja tu kaut ko labu piedāvā no rajona tādu, kur nav 25 km jāiet, tad es domāju, ka var arī kaut ko no rajona iekļaut. Bet tad čist tā lai nav nenormāls gabals. P.S. Neviens, Tu nezini vel kādu vietu, kur varētu ieiet tā iekšā, izņemot karotīšu cehu?
Vel kadu vietu?Zinu vienu vecu,lidz galam neuzbuvetu maju,ir vel udenstornis,no kuru vara varam panoramas skatu uznemt,sauleskalns estrade ir laba vieta,netalu no slidotavas zinu vecu maju bez logiem,ta ka varesim izversties un apskatit visu,pie jaunieshu majas ta akemniem izlikta iela veca,tur varetu but labs ielu zanrs....VIETAS IR DAHUJA UN VEL MAZLIET ko bildet
Neviens:Bus normalas bildes es domaju,PSRS un karu laika ievirze un visa fiicha varetu labi izskatities.
Iespējams tas ir. Bet! Daudz ko izsaka gaisma. Ne par velti fotogrāfija ieguva savu nosaukumu no vārdu salikuma: gaisma + māksla. Nevar jau arī paredzēt, kādi būs laikapstākļi tai dienā. Mož līs lietus (kā nekā jāņu periods), mož būs mākoņains (tas der!), mož spilga saule (tai cehā mož tas var pat būt efekts, nevis defekts, jo tur pats par sevi droši vien tās patumš, vai ne?).
Jā, laikapstākļi ir jāpavēro daudzmaz laikaziņās. Ja solīs lietu, tad jāpārceļ. Tai cehā ir baigi lielie logi. taka tur, man liekas, nevajag baigo sauli, bet būtu labāk, ja viņa būtu.
Taisniba,tapec japanem stativs buus,lai un zibspuldze katram gadiijumam,taas ekas cik skatijos ir visai labi apgaismotas ta ka nevajadzetu but problemam....Nu tad jau redzes ka tur buus.... Alvil tev ir kada lieka kamera aizkerusies? Manejam NikonD40X akjitis shodien nospraga un man naw naudas,lai iegadatos jaunu ;( Man vajag galvenais spoguleni vai hibrid kameru ar digitalo skatu mekletaju
Neviens:Taisniba,tapec japanem stativs buus,lai un zibspuldze katram gadiijumam,taas ekas cik skatijos ir visai labi apgaismotas ta ka nevajadzetu but problemam....Nu tad jau redzes ka tur buus.... Alvil tev ir kada lieka kamera aizkerusies? Manejam NikonD40X akjitis shodien nospraga un man naw naudas,lai iegadatos jaunu ;( Man vajag galvenais spoguleni vai hibrid kameru ar digitalo skatu mekletaju
Mana otra kamera ir analogais nikon F65. Bija doma to paņemt līdz, lai var kaut ko ar filmām ar pataisīt un iedot draudzenei paspēlēties, ja paliek garlaicīgi. Bet varu jau arī Tev aizdot... A mož izdevīgāk ir no kāda bateriju aizņemties?!
Neviens:Taisniba,tapec japanem stativs buus,lai un zibspuldze katram gadiijumam,taas ekas cik skatijos ir visai labi apgaismotas ta ka nevajadzetu but problemam....Nu tad jau redzes ka tur buus.... Alvil tev ir kada lieka kamera aizkerusies? Manejam NikonD40X akjitis shodien nospraga un man naw naudas,lai iegadatos jaunu ;( Man vajag galvenais spoguleni vai hibrid kameru ar digitalo skatu mekletaju
Mana otra kamera ir analogais nikon F65. Bija doma to paņemt līdz, lai var kaut ko ar filmām ar pataisīt un iedot draudzenei paspēlēties, ja paliek garlaicīgi. Bet varu jau arī Tev aizdot... A mož izdevīgāk ir no kāda bateriju aizņemties?!
Man nav pazinu,kas lietotu Nikon zimolu,visi uzz Canon,Olympus un Pentax uzkapushi Nu ta filmas kameera analogais ari d er,katram negadijumam panem to lidzi,es megjinahsu dabut kadu kameru no choma :/ bled,tieshi istaja bridi nomirst :@
paņemšu. bet... es jau vēl 100% nezinu, vai vispār būšu. man manai kamerai (D200) ir pāris rezerves baterijas, bet ar marchello, kam arī ir D40x jau kaut kad konstatējām, ka D200 un D40x nav vienādas baterijas...
Nop to es zinu,ka naw gan,nu ja tu busi,tad aktram gadijumam panem to filmas kameru. Es atradu savu sony P72 ziepeni ar 3,2Mpix sensoru aprac kauns atdu nemt rokas,bet ja ir izmisuma brizhi japacelj augsha ari vecie,sennelietotie ierochi,bildes jau ari samera normlas sanak,Olympus ziepne man ir un ar plesham Olympus,kur lieto kasetes tikai,bet tadus nevaru dabut. Man bus divas nozelojamas ziepenes papildus :face-surprise:
no 16.06. - 22.06. Talsos notiek WPC Eiropas čempionāts powerliftingā. Ja tur pa dienu kaut kas notiek varētu piekāpt. Un tieši 21. ir kaut kāds spēcīgāko veču šovs.
es aprunājos ar draudzeni. izrādās viņai 21.ir jādejo kaut kādā izlaidumā. bet tas droši vien ir pēcpusdienā. tāka no rīta varētu aizbraukt uz Talsiem, patusēt, pabildēt, un tad uz pēcpusdienu doties prom, atstājot pārējos turpināt bildēt un tusēties. nu jau var teikt, ka ir: alvils 80% alvils draudzene 65%
emmmm.... 21.06. Bet tiem kam es nosuutiiju PM, un kuri man suuta atpakalj kaut ko, atsuutiet veelreiz bez garumziimeem un apostrofiem, jo raadaas ka zinja itkaa ir, bet kad atver, tad paraadaas ''a maila ta nav''.
alvils:varēsi šaut kā kovbojs uzreiz ar diviem stroķiem!
oh,jaaa
Blukji------> 22.06 mes varetu turpinat kko padarit,jo dabushu no viena dzeka kameru,----->(Beidzot ) Ka tu doma? 21.06 man ir izlaidums Kursh naaks dzert?
alvils:varēsi šaut kā kovbojs uzreiz ar diviem stroķiem!
oh,jaaa
Blukji------> 22.06 mes varetu turpinat kko padarit,jo dabushu no viena dzeka kameru,----->(Beidzot ) Ka tu doma? 21.06 man ir izlaidums Kursh naaks dzert?