Esmu ievērojis, ka Talsnieki šeit grozās un nebūt ne ļoti maz, tāpēc nebūtu slikti visiem blogeriem, kas no Talsiem apzināties un varbūt kādreiz uztaisīt kopīgo mini-plenēru pa LV skaistāko pilsētu 8)
Tie, kas ir no Talsiem, vai vismaz pa S un Sv (kā es) pieteikties zemāk... tad jau ko sadomāsim.
Esmu ievērojis, ka Talsnieki šeit grozās un nebūt ne ļoti maz, tāpēc nebūtu slikti visiem blogeriem, kas no Talsiem apzināties un varbūt kādreiz uztaisīt kopīgo mini-plenēru pa LV skaistāko pilsētu 8)
Tie, kas ir no Talsiem, vai vismaz pa S un Sv (kā es) pieteikties zemāk... tad jau ko sadomāsim.
nez vai ir kāds kurš(a) var noorganizēt? Kaut arī Talsos fotodzīve manuprāt ir labā līmenī...pateicoties Talsu fotoklubam! Diemžēl esmu no sliktajiem un nepiedalos aktivitātēs;( vajdzēs laboties...
Esmu no Talsiem un regulari uzturos sheit... Nu vajadzetu kadu dienu svakties tie kas ir vietejie un norunat objektus ko fotografet un atlasit labakas bildes... Nez,ko citi par sho doma
Nu janem bus pireksha diena,kad bus saulains un viss bus skaisti,shaja drumaja diena,kad ir peleks nu apgaismojums un debeis vnk SUCKS... Jaskatas laika zinas,un jaseko lidzi,kad butu piemerotaka diena,jasktas vai vsp kadam bus laiks tajas dienas... Saulainajas dienas smuki izskatas pilskalna sakti ar ezeru un no tas...vilkmuizhas ezers,sirdsezeres,dazi ielas zanri un vel ir daudz iespeju.... Jusu domas?
Nu tie kas garam brauc un iebrauc tik uz kadu laiku pilseta tiem tiesham varbut padot datumus kad,kur,cikos varam satikties,ja ne,tad pashi vietejie nolasisies un sarikos planu,tas jadara no riita puses,kad ir saulains,rasa,migla u.tml skaisti dabas knifi....
Nu piebiedroties jau varētu ar neTalsinieki, ja grib. Es domāju, ka vajag sākt no rīta, un tad tā diezgan ilgi varētu. Katrs jau varbūt zin kādu labu vietiņu un tā. P.S. Es saku, ka to vajadzētu rīkot sestdienā, lai ir brīvdiena.
Bet ir janoskaidro konkreti datumi,kuros varam,lai viss nevilktos garuma... Tie,kas zin,ka bus lai jau tagad kko pashtuko,esmu brivs jebkura laika,ja kkas naw aizrunats,kamer naw darba utt....
Datumu mēs vel varētu arī nedaudz pamainīt. Jāskatās cik daudzi tiek. Man īstenībā labāk patiktu 21. jūnijs, jo tur daudz brīvdienas un tā. Nu jāskatās cik kad tiek. Visār uztaisam balsošanu. Kad labāk 21.06. vai arī 28.06.? P.S. Mēģinam šito topiku noturēt pirmajā lapā.
Nu labi,lai iet 21.06,esmu ar mieru,mana drushk ari fotografe,vina ar naks,kopa ar tevi ir jau triis cilveki. Es zinu Uldi Balgu,talsu fotokluba parstavi,mosh vinu ar varetu uzfiret shurp . Nu triis cilveki esam. Tu blukji varetu man atsuti savu Nr-telefonam pa PM,lai varetu padot zinu,ja kas mainas un ja kko peksni izdomaju... :face-monkey:
ja mes savacamies kadi 5-(vairakiem) cilvekiem,tad ir jegas kko darit,mes ar draugu divata taisijam mazo pleneru par grauztiem latvijaa