nuu gan jau, ka būs vēlēšanās. Nu datums ir 21.06., bet laiks vēl nav īsti zināms... Bet katrā ziņā kaut kad no rīta. Ap 9iem vai 8iem. Tas vēl jāprecizē. Rakstīt tevi sarakstā?
es zinu vēl vienu cilvēku, kurš nevar 21. jo brālim izlaidums. A ko darīt? mošk pārcelt uz nākošo dienu? Ko citi saka? es galīgi nezinu... Es zinu, ka Neviens itkā var arī 22., bet Alvil?
Labs! Nu es mēģināšu kaut kā safīrēt. Cerams, ka Alvils varēs. Ja viņš varēs, tad viņš varēs palikt pat ilgāk nekā 21. jo draudzenei vairs 22. izlaidumā nav jādejo!
nu oukeij... ar mani vēl bez draudzenes mož būs vēl pāris cilvēki (kuri pēc tam jāved uz enguri), bet mož viņi negribēs ar mums kopā klaiņot un klaiņos paši atsevišķi, ta jau manīs... jeb labāk viņiem uzreiz pateikt, lai izdomā, kā citādākā veidā nokļūt engurē?
Židrūnu vienmēr prieks dzirdēt Solaris arī var sidemind +/- emanons arī nemaz tik slikts nav, ja atskaita to, ka dzīvie iesūkā THE BLACK DRUMMER IS A SLAVE - dzirdēti dzīvajā un ja tikai dažas dziesmas, tad var brāli arī varēja dzirdēt savā performancē
Tākā par 3 Ls ļoti pat labi būtu dzirdēt. Bet nu, nevar visu vēlēties.