forum.gif
lensbaby
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / lensbaby
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 31.08.07 13:59
 citēt
Vakar pamanīju kkādu dīvainu uzparikti mdfoto.lv...
cik apskatīju paraugus,kas bildēti ar lensbaby tā ar nesapratu to reālāko pelietojumu šim brīnumam.
kādi komenti?cik redzu tad viņa lauž attēlu un veido kko līdzīgu motion blur. :roll:
Publicēts: 31.08.07 14:02
 citēt
Man viena no zurnaliem bija par sho rakstits. Tik nedomaju, ka tas lauz attelu, vismaz nepieminu. Kaa galvenais pluss bija minets tas, ka tev tiek dota lielaka kontrole paar bildeshanas rakursu, nu var ielist visados caurumos u.t.t.
Publicēts: 31.08.07 14:54
 citēt
Man liekas, ka tas ir TS lēcu lētāks un švakāks aizvietotājs... tobiš var veikt korekcijas bildējot arhitektūru un tamlīdzīgi...
Publicēts: 31.08.07 15:30
 citēt
ev toč,bet koncepts tomēr vienkāršāks,tādēl ar laikam lētāks :wink:
Publicēts: 31.08.07 20:42
 citēt
Man liekas, ka tas ir TS lēcu lētāks un švakāks aizvietotājs... tobiš var veikt korekcijas bildējot arhitektūru un tamlīdzīgi...

jaa arhitektuuru gan tu ar vinju pabildeesi :lol:
Publicēts: 01.09.07 11:49
 citēt
oho arhitektuuru! :) :) :)

tas ir parasts monoklis (objektiivs ar tikai vienu leecu) - monoklis domaats sevishki miiksta atteela ieguushanai - stikls nav vis vienkaarshi neass, bet ass kontrastainaas vietaas ar izpluudushu oreolu ap taam - ljoti nenoturiigs pret pretgaismaam taapeec sho /truukumu/ izmanto, lai panaaktu moinaas bildes (piemeeram bildee slapjus zarus saulee un panaak simtiem izpluudushus sauleszakjus uz asiem zariem u.t.t.)

monoklim raksturiigs, ka asums izteikti vairaak ir kadra centraa - aprunaatajam modelim lokaas korpuss taapeec ir iespeejams nobiidiit optisko asi un paarvietot sho asuma centru taadeejaadi ieguustot jaunas izteiksmes un kadra kompoziicijas iespeejas

monoklim nav nekaada sakara ar tehnisku bildeeshanu un domaats tas tikai radoshiem ljautinjiem - tiem kas dzenaa liiniju paarus pa kadru stuuriem muuzham nesaprast lietas saali

veel dabaa ir taada manta kaa /periskops/ (ne tas ar ko luur no zemuudeneem) - objektiivs ar divaam leecaam - tas ir krietni interesantaaks verkjis, bet arii aarpus pikseljotaaju intereseem.

vienmer laipni
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):