forum.gif
kads pedejo fotokvartalu nejaushi nav nopircis?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / kads pedejo fotokvartalu nejaushi nav nopircis?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 31.08.07 16:01
 citēt
moshka kas interesants, ato redzeju ka ce... pleevee iepakots, nevar pat pashlkirstit :(
Publicēts: 31.08.07 16:03
 citēt
Varbut te kas interesants:
www.fotokvartals.lv
Publicēts: 31.08.07 16:07
 citēt

Maija Rudovska iepazīstina ar fotogrāfes Urzulas Bēmeres (Vācija) rūpīgi veidoto Eiropas valstu govju portretu kolekciju un Tomaša Agata Blonska (Slovākija) ekspresīvajiem vistu un gaiļu portretiem

:shock: :lol: :lol: :lol:
Publicēts: 31.08.07 16:09
 citēt
ir!

Laura Elcere analizē Latvijas fotoportālu estētiku.

Taaaks, ko Laurinj shoreiz busi uzrakstijusi? :) par kashkjigajiem blogeriem ari bus kaads vaardinsh? :))
Publicēts: 31.08.07 16:54
 citēt
Govis ir labās! Vairāk par erfoto un shutter, nekā par fotoblog, jāapbēdina man jūs. :P

:cry: 8)
Publicēts: 02.09.07 02:02
 citēt
eh, es ar mediju jauno fotokvartalu...
ielika manu bildi, kuru iesutiju konkursam, iedeva balvu, bet jauno nummuru tomer nepieskira ;)
Publicēts: 02.09.07 02:37
 citēt
par fotoblog tur bij gan .. par kautkaadu iznjemtu bildi .....
taga nau pie rokas ... metia kautkur nosleepa zhurnaalu ... :D
nevaru taga aatrumaa atrast :D
Publicēts: 02.09.07 10:49
 citēt
Kāds varētu ieskanēt? :roll:
Publicēts: 02.09.07 17:06
 citēt
Rakstu par blogu.
Publicēts: 02.09.07 17:35
 citēt
par pentaxa izņemto bildi?
Publicēts: 02.09.07 17:44
 citēt
Jebko, kas saistits ar sho lapu.
Publicēts: 02.09.07 17:52
 citēt
a forumaa kkur jau bij ieskeneets tas raxts par blogu...
Publicēts: 02.09.07 18:42
 citēt
vecaa uniisha narvesenaa vakar nopirku.
Galerijas centra narvesenaa vakar 21.30 veel bija :):)
Publicēts: 02.09.07 22:34
 citēt
Bjin labi ka atgadinajat , pirms divam dienam nopirku aimirsu no somas izvilkt.
Publicēts: 03.09.07 09:55
 citēt

Publicēts: 03.09.07 09:56
 citēt
pa fikso safoķēju un uz kvalitāti neskatīties.
Publicēts: 03.09.07 10:12
 citēt
He, he, ari Zaulons ir citets :twisted:
Publicēts: 03.09.07 10:19
 citēt
He, he, ari Zaulons ir citets :twisted:

vinju nevar neciteet 8)
Publicēts: 03.09.07 12:33
 citēt
bez komentāriem pagaidām ...
Publicēts: 03.09.07 14:17
 citēt
Palasiju palasiju:) Paravietis Wanags grūž savas ideoloģiskās dogmas "But tā" stilā bet tā jau jautri sevišķi tie "Radošā avangarda" adepti:) Principā jau funktiers skaidrs "Vajag kā visiem" ja visiem ir VIENS stils tad Latvijai nevar būt savādāks . Pietiekami gadu gadiem dzīvojot pa EU esmu istaigājis modernos makslas muejus un galerijas kur rāda tikai Foto. Nju atškiras Latvija un tas ir pats galvenais. Nesaprotu es velēšanos "But kā citiem" kur vis SEN ir savādāk :) Bet apsraksts par Peles knābi izņemšanu gan ir skaists :)
Publicēts: 03.09.07 14:53
 citēt
Tā arī nesapratu - FotoKvartāls Cundura bildēs atrada kaut ko sev radniecisku un sirdij mīļu?
Pats teksts jau tikai tāds interneta komentu savārstījums vien ir.
Publicēts: 03.09.07 15:07
 citēt
Tā arī nesapratu - FotoKvartāls Cundura bildēs atrada kaut ko sev radniecisku un sirdij mīļu?
Pats teksts jau tikai tāds interneta komentu savārstījums vien ir.

mja, par tam bildem isti nevareja saprast- vai sis bildes foto kvartals atzina par labam esam vai tie tomes bija domati ka negativie piemeri... It ka jau velk uz otro, bet nu ar fotokvartalu nekad neko nevar zinat... ;)
Publicēts: 03.09.07 15:49
 citēt
nu tagad atliek tikai iesūdzēt fotokvartālu par nesaskaņoto citāšu un bilžu izmantošanu ;)
meitenes darbus neviens nenovērtēja... :)
Krampe - paldies, žurnāls no pašā pirmā numura nav mainījies, nav vērts tērēt naudu...
Publicēts: 03.09.07 19:07
 citēt
fototirgonis : Par Japāņu mīklām bija labi:):)
Publicēts: 03.09.07 19:41
 citēt
Kāds var vienā teikumā pateikt, kas tur bija rakstīts?
Publicēts: 03.09.07 19:44
 citēt
Nju ir ir vinš mainijies. Taga zinu ar ko rēķināties vismaz atrasta proporcija starp tupu konceptuālismu kurš tipa "Aktuāls" pasaulē 1/3 ir visai intresanti rakstiņi par tām pašām studijām Londonā , par Braunu par Kozļiku par portāliem Principā izlasiju visu PIELIKUMU un 1/2 np paša žurčika kopā 2/3 izdevuma. Tātad man intresants likas 1/3 no satura. Tas priekš Latvijas autoru izdevuma ir neredzēti daudz parasti nevaru piespiest sevi izlasit pat ne 1/3 no izdevuma pietam vērtīgs parsvarā tur nav nekas . Šeit bij diezgan daudzkas intresants un jauns.
Publicēts: 04.09.07 09:37
 citēt
mož kaut ka sarosīties un nedaudz palīdzēt kvartālam? varbūt būs tam lielāka popularitāte un autoritāte? kaut... diez vai Neputnam ir vajadzīgi tādi analītiķi, pašiem jau mākslinieku daudz ;)
Publicēts: 04.09.07 11:25
 citēt
Hameleon : Tev gan patīk pasauli lāpāit:) FotoKvartāls ir privāts projekts ko stutē ģimenīte Meitiņa ar mammīti. Meitiņai kopš laika gala ir viens favorīts un elks mamīte gan tāda patraka bet visai savdabīga un pat intresanta maksliniece kādreiz ir nācies visai regulāri kontaktēties darbā taka tīr labi zinu abu gaumes un prioritātātes. BET spriežot pēc tā ka žurčiks turpina iznākt kautgan cik zinu projekts paredzēja tik sakotnēju finansējumu tad PASĀKUMS ir bijis veiksmīgs un spriežot pēc tā ka puslīzd atrasts balanss starp "Foto debīlismu " "Foto naturālismu" un "Foto mākslu" un "Viņi tur Eiropā pareizi dara tā " tad mani par kautkādiem 2,5 Ls tas škiet pilnīgi pieņemami , pie reizes apskatos arī kautko tādu kas man nekad nebūtu intresējis bet braucot Vilvienā vai Lidojot ļotenē ņemu un uzlasu , lai kārtējo rezi pārliecinātos PILNĪGS SŪDS . Bet tas arī noderīgi jo kā kadreiz stāstiju par Franču istādēm Parīzē "Izgļitotam skatījātjam jāzin arī kā izsktās SŪDS" tik nelaime ka mūsējie regulāri to SŪDU sadaļu sāk uzskatīt par etalonu :):)
Publicēts: 04.09.07 12:07
 citēt
Izgļitotam skatījātjam jāzin arī kā izsktās SŪDS

jaa shito Tu labi pateici - Ljoti noderiigs citaats arii citiem fotomiiljiem!
Publicēts: 04.09.07 14:52
 citēt
Shis ir apsveicams projekts muuszemee, taakaa tas i pagaidaam vieniigais izgliitojoshais laikraksts fotojomaa, kas neapspriezh tehniskaas shtelles, bet liek vairumam entuziastu paanalizeet fotograafiju ari no psihologjiskajaam un filosofiskajaam rakstura puseem! Tas tomeer atver acis daudziem, un dod speerienu un iedvesmu netuseet savaas shaubaas-vai taa var un driikst! Un 2,50Ls nav tas trakaakais cipars reizi 3 meeneshos, lai atbalstiitu to, ari perspektiivee liimenja clshanai!
Publicēts: 04.09.07 15:03
 citēt
Lietderīgāk būtu nepirkt 5 žurnalus un par to pašu naudu nopirkt labu foto grāmatu.
Publicēts: 04.09.07 15:31
 citēt
Un kaada vaina ir marasmaatiskajai maakslai?! Tie ir dveeseles staavoklji! Kaads varbuut aiziet galeejiibaas, bet citi, izdziivo to, un tad paveras daudz kontrastainaaks un dazhaadaaks skatiijums, ari sadziivee! Vai tieshaam ir jaapieturas pie gadu desmitiem pietureetaa un apspeeleetaa etalona?!
Publicēts: 04.09.07 15:50
 citēt
TON : Tads ka vins saka iznakt vins 100% butu nospradzis pec pirmajiem paris numuriem. JO ka jau mineju biju saderejis KAS bus PIRMA numura AUTORS Nr.1 Latvija /Pasaulē tas tiešām bijā mazai mīļais portfelī kakātājs. Taču ka arī Otrajā numurā viņš atkal figurēja biju 1000% parliecināts VĀKS TAM PAPĪRELIM bet uz priekšu viņi diezgan radikāli mainija principu un sāka veidot dažādām grupām ne tikai saviem favorītiem/ gaumei atbilstošus raxsteļus un tas JAU PALIKA intreesanti ne tikai VIENAI ŠAURAI gruppai bet arī vēl cītiem un tad vēl citiem. Taka izaugsme vienmēr iet caur attīstību un mani priecē jabkas kas progressē , es teiksim arī priecājos ka mani konkurenti pēc daudzu gadu pulēm beidzot iemācās STUDIJĀ uz cilvēkiem uzlikt NE REPROGAISMAS no 4 ģenerātor galvām bet normālu intresantu gaismas shēmu kautgan 10 gadus REPRODUCĒJUŠI cilvēkus kā plakanos orģinālus:):)
Publicēts: 04.09.07 15:54
 citēt
Taas i divas dazhaadas lietas: komercija un maaksla! un treshaa-subjektiivais dokumentaalisms! Savukaart, ari komercijaa var atljauties maakslu, ja pasuutiitaajs to veelas!
Publicēts: 04.09.07 17:41
 citēt
nū, un tajā žurnālā 1 baigi foršais džeks pa reizei ko ietulko!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):