Neviens jau nekur ne par ko neparakstisies, kantoris grib sev bildi pie sievas ieramet, kas man no taa? Tak po, kaut vai tualete liek, man ta kas? Kas es kads ahuunais makslinieks ar nto gadu pieredzi, ka man taa butu jauztraucas par savu darbu lietoshanu? :lol:
Es tavā vietā paņemtu failu šopā iestādītu vajadzīgo lielumu (tobiš 2 x 3 metri), dpi uzliktu uz 200, tad caur canvas size (ieliekot cm) apgraizītu līdz A4 formātam (izvēloties vietu, kur vairāk detaļas) un tad nestu uz to pašu šopu, kur taisīsi lielo un izdrukātu šo fragmentiņu, kas būtu gabals no tava šedevra - precīzi tādā pašā kvalitātē kā būs lielais, tikai fragments... Pēc tam skaties, kas ir sanācis, ja daudz maz ok, tad var bliezt visu milzeni, ja sū*s pēdējais sanāk, tad domātu, ko tālāk darīt...
Ja nekas nesanāks, tad izmetīsi 1Ls nevis to 3ciparu skaitli, ko vajadzēs samaksāt par 6 m2 izdrukas...
Starp citu, cik tagad prasa par 1 m2 printa... es pēdējo reizi taisīju uz Stabu un brīvības stūra kodaka, tur kur vēl rāmēšanas salons ir klāt - man tad prasīja 25 Ls par kvadrātu... cik ļoti ir mainījies un uz kuru pusi?