forum.gif
12mpix 2x3m
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / 12mpix 2x3m
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 31.08.07 18:49
 citēt
Nu sveiki tautieši.

Man te palūdza vienu bildi uztaisīt ar kalniem 2m x 3m lielumā. Un es tā padomāju, vai ta no 12mpix vispār ko tādu var izspiest kvalitatīvi? :roll:
Publicēts: 31.08.07 19:05
 citēt
Ar eosu bildēju. Tagad, bildējot ainavas, esmu sācis strādāt ar RAW un protams, statīvu.
Publicēts: 31.08.07 19:18
 citēt
...man te iedeva tādu ZoomProo - tipa demonstrēja cik megakruta palielina bildītes - tipa interpolēt tas laikam saucas.
pa gabalu skatot nevaidzētu lielai šķirbai būt, informācijas takš netop vairāk. tas lai lienot tuvumā, nepaveras pārāk šaušaliga aina, manuprāt.
Publicēts: 31.08.07 19:21
 citēt
Pats neprintēšu, iedošu cd un gatavs.

Būs laikam jāpaskatās par tām palielinošajām programmām.
Publicēts: 31.08.07 20:18
 citēt
Nu sveiki tautieši.

Man te palūdza vienu bildi uztaisīt ar kalniem 2m x 3m lielumā. Un es tā padomāju, vai ta no 12mpix vispār ko tādu var izspiest kvalitatīvi? :roll:

var arii no 2 MPix uztaisiit 2x3 m bildi ja skatiisies no 5 m , - viss atkariigs no kaada attaaluma skatiisies - tu tak pats saproti...
Publicēts: 31.08.07 20:27
 citēt
Saprotu, tāpēc arī rakstīju kvalitatīvu bildi.
Domāts vienam uzņēmumam pie sienas ofisā likt.
Publicēts: 31.08.07 20:27
 citēt
tavaa gadiijumaa vareesi droshi no 2 m skatiities...
Publicēts: 31.08.07 21:22
 citēt
Nav ne jausmas uz kā drukās.
Man palūdza, ja varu, sagataavot bildi attiec;igajā izmērā un viss.
Publicēts: 31.08.07 21:44
 citēt
Lai taisa, ka tik samaksā.
Publicēts: 31.08.07 22:25
 citēt
Lai taisa, ka tik samaksā.

īstā pieeja! :D
Publicēts: 01.09.07 12:07
 citēt
Neviens jau nekur ne par ko neparakstisies, kantoris grib sev bildi pie sievas ieramet, kas man no taa? Tak po, kaut vai tualete liek, man ta kas?
Kas es kads ahuunais makslinieks ar nto gadu pieredzi, ka man taa butu jauztraucas par savu darbu lietoshanu? :lol:

Es uztaisu, vinji samaksa, ko man vel vajag?
Publicēts: 01.09.07 12:40
 citēt
Nu labi, ka vismaz Tev sheit ir aplukojamas labas bildes, maksliniek... :lol:
Publicēts: 01.09.07 13:21
 citēt
Kas es kads ahuunais makslinieks

Nē - Tu esi hujovijs mākslinieks.

mjā, tiešām šeit kāds sevi iedomājas par nezin ko... un vai tad trīsstāvīgie šeit ir atļauti?!?!
Publicēts: 03.09.07 10:41
 citēt
Es tavā vietā paņemtu failu šopā iestādītu vajadzīgo lielumu (tobiš 2 x 3 metri), dpi uzliktu uz 200, tad caur canvas size (ieliekot cm) apgraizītu līdz A4 formātam (izvēloties vietu, kur vairāk detaļas) un tad nestu uz to pašu šopu, kur taisīsi lielo un izdrukātu šo fragmentiņu, kas būtu gabals no tava šedevra - precīzi tādā pašā kvalitātē kā būs lielais, tikai fragments... Pēc tam skaties, kas ir sanācis, ja daudz maz ok, tad var bliezt visu milzeni, ja sū*s pēdējais sanāk, tad domātu, ko tālāk darīt...

Ja nekas nesanāks, tad izmetīsi 1Ls nevis to 3ciparu skaitli, ko vajadzēs samaksāt par 6 m2 izdrukas...
Publicēts: 03.09.07 10:46
 citēt
Paldies, pameginashu!
Publicēts: 03.09.07 10:48
 citēt
Starp citu, cik tagad prasa par 1 m2 printa... es pēdējo reizi taisīju uz Stabu un brīvības stūra kodaka, tur kur vēl rāmēšanas salons ir klāt - man tad prasīja 25 Ls par kvadrātu... cik ļoti ir mainījies un uz kuru pusi?
Publicēts: 03.09.07 10:51
 citēt
To gan nemaceshu atbildet. Printes pats pasutitajs, ja protams, speshu sagadat kvalitativu darbu.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):

Sol