Sakarā ar domu paspēlēties ar gaismām ir vēlme iepirkt (pa 2 gab.) gaismu statīvus (~2-2,5m), lietusargus (min. 80cm) un turētājus, kas pie šiem statīviem māk turēt gan lietussargu, gan parasto zibspuldzi. Pašas zibspuldzes un radio palaidēji nav nepieciešami.
Uz Ebay un MD-Foto nesūtīt, ar viņu piedāvājumu esmu iepazinies un pie vajadzības tas tiks arī izmantots.
ir vēlme iepirkt (pa 2 gab.) gaismu statīvus (~2-2,5m), lietusargus (min. 80cm) un turētājus, kas pie šiem statīviem māk turēt gan lietussargu, gan parasto zibspuldzi.
kautkur uz avotu ielu pārcēlās gaismu nodaļa no maskačkas. tajā statīvs 28 Ls laikam, zumpītis 14, turētāji "Rīgas" pagrabiņā novēroti par ~ 12-14, gan ar karsto kāju, gan āmuriem.
Haralds , tas ir tas pats MD ko kungs jau teicas Ignorejot Nju nezinu man var meginat no koka latam sanaglot kautko un tad bus labi ja gluzji vaig kautko "Ne ka citiem" ja E-bay nedera un MD neder Nav man saprotams ja nav ieprieksejas pieredzes sai jautajuma un nez kapec megina pats kauko salipinat pa daljam. Bez pieredzes parasti nem gatavus risinajumus nevis LIPINA kautko apstrakti nez no kaa un vismaz 2x dargak neka gatavu
es neteicu ka neder, es tikai intereseejos vai kaadam nav interese savu skjuuniiti attiiriit no shaadaam lietaam. varbuut kaads saakumaa paspeeleejies un tagad paargaajis uz studijas gaismaam, utt.
ebaja variants tieshaam nebija diezko daargi - 2i komplekti kopaa ar suutiishanu tipa 2m statiivs + 80cm lietussargs + holderis bija ap 65-70ls, md protams daargaak un piedevaam neatradu zibspuldzu holderus.
Sakarā ar domu paspēlēties ar gaismām ir vēlme iepirkt (pa 2 gab.) gaismu statīvus (~2-2,5m), lietusargus (min. 80cm) un turētājus, kas pie šiem statīviem māk turēt gan lietussargu, gan parasto zibspuldzi. Pašas zibspuldzes un radio palaidēji nav nepieciešami.
Uz Ebay un MD-Foto nesūtīt, ar viņu piedāvājumu esmu iepazinies un pie vajadzības tas tiks arī izmantots.