forum.gif
Aizdot fotoaparātu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] Aizdot fotoaparātu
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.09.07 14:34
 citēt
Esmu cilvēks no Rīgas bez fotoaparāta, bet kaut uz dienu īrēt sanāk dārgi. Tāpēc-> piem rīt 2.09.07 notiek pasākums(sacensības jāšanas sportā),kuru labprāt pafočētu(un kolēģiem bildes izsūtītu), bet nav ar ko. Vai atrastos kāds, kas šad tad aizdotu fotoaparātu?? Apsolu, ka pret zemi nesviedīšu un lombardā nenodošu, pat kā ķīlu- pasi uz to laiku varu iedot.
Tā te nemāku atrast vēstules- labāk rakstīt te, vai vēl labāk uz e-pastu- ccabata@inbox.lv
Publicēts: 01.09.07 14:47
 citēt
tak fotonoma.lv kautvai to canon s3 panem 6ls diena. tas nu galigi nav daargi.
Publicēts: 01.09.07 15:20
 citēt
izklausiijaas apmeeram taa. aizdosi man kameru???? Nu, to.... kas tev kopsummaa izmaksaa vairaak nekaa 1000Ls. Nekas ka mees neesam paziistami. Pietam, briivdienaa, kad pasham gribaas fokjeet.
Man praats laikam gljuko, bet kur veel liidz taadam aizdomaaties taadu paprasiit. :):)
Publicēts: 01.09.07 16:00
 citēt
iepazīsties ar kādu puiku, kam ir fotoaparāts :D
Publicēts: 01.09.07 16:12
 citēt
iepazīsties ar kādu puiku, kam ir fotoaparāts :D

oo jaa fotoblogaa daudzi, kam nav draudzenes :lol: :lol: :lol:
Publicēts: 01.09.07 18:11
 citēt
fototehnika vs. draudzene... :roll:
Publicēts: 01.09.07 18:23
 citēt
so pirmo reizi,ko tadu redzu. :roll: :lol:
Publicēts: 01.09.07 20:32
 citēt
ok- lielais SORRY, ka vispār te uzrakstiju ko tādu!!!!!!!!!!! :cry: Tajā pašā fotonomā- šī strādā tik darba dienās- līdz ar to piem. nevarēju šodien nemaz paņemt nomā un rīt atdot(līdz ar to sanāktu maksāt nemazāk kā divu dienu noma)... bet tas nu tā...

Aizmirstiet ,ko rakstīju, nevis vēl burziet ko virsū...
Publicēts: 01.09.07 21:04
 citēt
ir arii pa 2ls dienaa noma, un 4ls uz brivdienam jau nu ...
Publicēts: 01.09.07 21:56
 citēt
ir arii pa 2ls dienaa noma, un 4ls uz brivdienam jau nu ...

:roll: prieksh kam izteereet 4 Ls, ja varbuut atrodas kaads kursh iedos pa velti...
.. hm.. vai kaa citaadi varbuut bija domaa samaxaat??
:lol:
Publicēts: 01.09.07 22:09
 citēt
arii par tramvajaa biljeti liidz aizdevejam 30 santimi jamaksaa. labi, beidzam sho diskusiju (pec topika autora luuguma)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):