agrāk pirku seagate, bet man nepatika ka viņš baigi skaļš. Vēl + 5 gadi darantija tikai pēc 3 gadi kad beigtos WD garatija tev 320GB liktos smieklīgs.
Pats tagad ņemu tikai WD diskus.
Iesaku :
NOSAUKUMS WD CAVIAR SE 320GB SATA2 7200RPM 8MB KODS WD3200AAJS RAŽOTĀJA KODS WD3200AAJS EAN-KODS RAŽOTĀJS WESTERN DIGITAL PREČU GRUPA CIETIE DISKI PRIMĀRĀ VALSTS Universal KAPACITĀTE (GB) 320 GB RPM 7200 rpm CACHE 8 MB MEKLĒŠANAS ILGUMS 8.9 ms ĀRĒJO DATU PĀRSŪTĪŠANAS INTENSITĀTE 300 MB/s IEKŠĒJO DATU PĀRSŪTĪŠANAS INTENSITĀTE 748 Mbits/s max FORM FACTOR (Hard discs) 3,5" AUGSTUMS 26.1 mm DISKU DAUDZUMS 3 SAVIENOJAMĪBA Serial ATA II INSTRUKCIJA VALSTS VALODĀ NĒ MARĶĒTA PRECE NĒ IZMĒRI ( HxWxD cm) 2.61 x 10.16 x 14.70 SVARS (g) 600 INSTALĀCIJAS VEIDS IEKŠĒJAIS Noliktavā Centr. noliktavā 6 GARANTIJAS LAIKS - GARANTIJAS LAIKS 3 Gads(i) IEPAKOJUMA IZMĒRS 20
Man ir no šis sērijas diski un dadu lasīšanas ātrums ir ap 70mb/s
Razjotaajs----> www.westerndigital.com... Nu, taa seerija ir laba. PAsham nekad nav gljukojis un visiem frendiem esmu salicis un viss rullee un neesmu nemaz dzirdeejis, ka kaads no shiem gljukotu. high performance un viss "kulee". Njem ciet un juuzo
Razjotaajs----> www.westerndigital.com... Nu, taa seerija ir laba. PAsham nekad nav gljukojis un visiem frendiem esmu salicis un viss rullee un neesmu nemaz dzirdeejis, ka kaads no shiem gljukotu. high performance un viss "kulee". Njem ciet un juuzo
obligaati caviar SE un obligaati 16Mb cache. Shis ir labs. draugs straadaa servisaa un varu teikt, ka sho seeriju un vispaar WD ir tikai paaris riezju servisaa redzeejis gada laikaa. Piedevaam, ka paareejos katru dienu vairaakus nes uz garantiju. Dati slepeni skaitaas, bet es neko arii nenoliku. Shis ir labs. Saliku taadus raidaa un win 4 sekundees ielaadeejas
nu nez visi wd kas man bijushi grabeeja, tagad seezhu uz 3x320 in ahci mode seagate kuri tikai klusu shnaac, ja vareetu iztiiriit uzseedinaatu uz raid :twisted: un starp citu ja pareekjina hdd sanaak biku pat leetaak nekaa diskos rakstiit :roll:
mājas gan nav, bet vairāk darbam, lai arī daudz kas savs tur iekšā arī ir. nekādas vainas mājās uzskatu, ka vairāk par portatīvo + wifi rūteri + ārējo cieto, kas pieslēgts kambarī pie tīkla un ir arī firewire 800 pieeja nevajag.
obligaati caviar SE un obligaati 16Mb cache. Shis ir labs. draugs straadaa servisaa un varu teikt, ka sho seeriju un vispaar WD ir tikai paaris riezju servisaa redzeejis gada laikaa. Piedevaam, ka paareejos katru dienu vairaakus nes uz garantiju. Dati slepeni skaitaas, bet es neko arii nenoliku. Shis ir labs. Saliku taadus raidaa un win 4 sekundees ielaadeejas
labs vinjsh ir, bet mannetiik ka biki ruuc... ieprieksh bija kaut kaadi Samsungi - likaas ka firma, kas maak razhiot tikai putekljusuuceejus, bet straadaaja baigi OK un dzirdeet vispaar nevareeja. Tagad atkal briest vajadziiba peec HDD arhiiviem un ir domaa pirkt Samsungu deelj mazaaka trokshnja..
es vispaar neredzu jeegu tureet filmas uz cietaa vai matricaas. Uz cietaa tik bilzjas un visu paareejo drazu, piem, mp3 un viss. Filmas tak var novilkt. Iemet torentaa vai DC search un peec 20 min skaties. Tik izdomaa ko veelies. Tagad jau tas nets ir diezgan labs un uz priekshdienaam buus tikai aatraaks un aatraaks. Un paldies, ka kaads ar labi lielu cietni to visu noshaaree un dala tautai. Njem velc nost un viss. BEt ja gribaas daaljaat tad gan lielu "kleepiiti" vaig
nu, DC stufs jau ir ļoti noiets etaps.. un lai tiktu pie tām pašām labajām filmām, nepieciešams arī normāls nets un arī dažreiz cietais, jo dvdrip kvalitāte vairs neapmierina, tagad tikai 720p vai 1080i,p, ko var tik dažos trakeros dabūt, ar izņēmumiem tepat latvijā.