forum.gif
Kāzu video
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Kāzu video
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 02.09.07 17:32
 citēt
Vajadzīgs video filmētājs kāzās (ar montāžu). Ir kādi kontakti, ieteikumi (izņemot to ka nevajag :)?? kādas ir normālas cenas?
txs jau iepriekš
Publicēts: 02.09.07 20:47
 citēt
izskatas brivia nisha .. ;)
Publicēts: 02.09.07 21:09
 citēt
izskatas brivia nisha .. ;)

pie tam izskatās ka arī vairāk apmaksāta ! :shock:
Publicēts: 02.09.07 21:30
 citēt
cik es zinu, video montazha ir pain in ass un paraks par shopu un vispar montazha 2/3 no filmas :) vaine, Eliks? :twisted:
Publicēts: 02.09.07 21:44
 citēt
cik es zinu, video montazha ir pain in ass un paraks par shopu un vispar montazha 2/3 no filmas :) vaine, Eliks? :twisted:

heh, vienaas kāzās runāju ar filmētāju: nemaz tik vienkārši tas nav, jo ja divas dienas svin kāzas, tad šim cilvēkam tas arii jaapārskatās otru reizi un jāgriež ārā labākie kadri :) tādēļ arī ir ienesīgāks nekā foto, bet grūtāks...
padomā, visu ko nofilmē noskatiities atkaartoti un veel griezt un montēt kopā visus labos momentus... :roll:
Publicēts: 02.09.07 21:45
 citēt
Es savu kazu video taisju pats no kadu 5h materiala. Nu ta bija, ka bija, teikshu atklati...
Publicēts: 02.09.07 21:46
 citēt

heh, vienaas kāzās runāju ar filmētāju: nemaz tik vienkārši tas nav, jo ja divas dienas svin kāzas, tad šim cilvēkam tas arii jaapārskatās otru reizi un jāgriež ārā labākie kadri :) tādēļ arī ir ienesīgāks nekā foto, bet grūtāks...
padomā, visu ko nofilmē noskatiities atkaartoti un veel griezt un montēt kopā visus labos momentus... :roll:

A bildes nav jāparskata un jāsakadrē utt?
Publicēts: 02.09.07 22:09
 citēt
visas bildes jau neviens neapstrada katru atsevishkji :) a video hosh nehosh viss jataisa smuks, jo viens jau tikai ...
Publicēts: 02.09.07 22:17
 citēt
visas bildes jau neviens neapstrada katru atsevishkji :) a video hosh nehosh viss jataisa smuks, jo viens jau tikai ...

Man šķita, ka labs fotogrāfs vismaz 70% noteikti izlaiž cauri šopam ne auto mode. Es kļūdos?
Publicēts: 02.09.07 22:21
 citēt

Man šķita, ka labs fotogrāfs vismaz 70% noteikti izlaiž cauri šopam ne auto mode. Es kļūdos?

unsharps un nelieli curves ir must have manupraat...
Publicēts: 02.09.07 22:29
 citēt
baigi laikietilpīgi video sanāk

nofilmēto 100% jāpārdzen uz kompja = tik cik nofilmētas stundas tik ilgi arī pārdzen, pie tam nevar atstāt uz nakti, jo kasetes arī ir jāpārliek, pie tam pa to laiku kamēr dzenās, neko citu uz kompja darīt nevar, tātad 5h materiāla nofrīzo tavas darbības pie datora uz 5+ h

tālāk tas viss ir vēlreiz jānoskatās, lai izdomāt pēc kāda scenārija visu to padarīšanu montēt - kas ir lieks, kas ir svarīgs, kādā secībā un kā (tas ir ja montē ar domu uztaisīt kaut ko sakarīgāku par homevideo) vēl 3-5h

tālāk pats montēšanas process ar griešanu, efektiem, korekcijām, filtriem u.t.t. sanāk vēlreiz to pašu materiālu noskatīties pie tam vairākkārtīgi. Vēl kādas 5h

Nu un visbeidzot to visu jānorenderē (+2h) jāsakompresē (+1h), jāieraksta diskā, jānoformē un jāizdrukā diska vāciņš (+1h)

Kopā sanāk uz kādām 2 pilnām dienām noņemšanās...
Publicēts: 02.09.07 22:31
 citēt
baigi laikietilpīgi video sanāk

nofilmēto 100% jāpārdzen uz kompja = tik cik nofilmētas stundas tik ilgi arī pārdzen, pie tam nevar atstāt uz nakti, jo kasetes arī ir jāpārliek, pie tam pa to laiku kamēr dzenās, neko citu uz kompja darīt nevar, tātad 5h materiāla nofrīzo tavas darbības pie datora uz 5+ h

tālāk tas viss ir vēlreiz jānoskatās, lai izdomāt pēc kāda scenārija visu to padarīšanu montēt - kas ir lieks, kas ir svarīgs, kādā secībā un kā (tas ir ja montē ar domu uztaisīt kaut ko sakarīgāku par homevideo) vēl 3-5h

tālāk pats montēšanas process ar griešanu, efektiem, korekcijām, filtriem u.t.t. sanāk vēlreiz to pašu materiālu noskatīties pie tam vairākkārtīgi. Vēl kādas 5h

Nu un visbeidzot to visu jānorenderē (+2h) jāsakompresē (+1h), jāieraksta diskā, jānoformē un jāizdrukā diska vāciņš (+1h)

Kopā sanāk uz kādām 2 pilnām dienām noņemšanās...

peec shitaa visa esmu prieciigs, ka fotogrāfs! :D ja grib kvalitatiivi protams sanaak kaadas 3-4 stundinjas pasedeet un pastradaat, bet toemer tas nav divas dienas! uhh :D
Publicēts: 02.09.07 22:31
 citēt
bet par topiku runājot, man ir viens džekiņš zināms, kas nodarbojas ar to lietu nopietni, bet padārgi sanāk, kaut kur virs 300Ls. Ja ir interese, tad varu iedot kontaktus... rīt :)
Publicēts: 02.09.07 22:47
 citēt

viena lieta ir kurves un sharps, otra lieta ir bildi uztaisit lai taa, kaa gribaas :) viss jau atkarigs, cik fotografam samaksaats ... jo kursh gan gribees "video montiera darbu par fotografa algu" :))
Publicēts: 02.09.07 22:54
 citēt
wo tomeer dabuju! ;) Izradaas ka bij man tas nr pieraxtiic..

26829563

Ainars, LNT operators piestradaa kaa kaazu fotografs.

Ir nacies stradat kopa un pec tam redzeet rezultaatu! :) Darbs padariits rupigi un kvalitativi!

Atsaukties uz Billijs!
Publicēts: 03.09.07 02:23
 citēt
šajā brīnumainajā saitā arī kkas promotējas

www.precos.lv...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas