forum.gif
100 Ls Paardodu Fuji FinePix s7000 ideaalaa staavoklii
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / 100 Ls Paardodu Fuji FinePix s7000 ideaalaa staavoklii
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.09.07 15:16
 citēt
lai neesaatu krekla kabataa, taa kaa biki par lielu, bet savukaart lai somaa liktu - smiekliigi izskatiisies.....
.. un ja negribas straadaat, tad ko lai veel dariit ja ne spamot... ?
;)
Publicēts: 10.09.07 15:40
 citēt
bus jasāk domat vispar, ja lidz nakošas nedeļas sakumam neaizies laikam paņemšu.

saac gan, jo liidz katram leemumam ir jaanonaak caur zinaamaam paardomaam...
MNJE BY TVOI PROBLEMI...
:D
Publicēts: 10.09.07 16:12
 citēt
fototirgoni, kas tad nu? 100Ls nevari sakasīt? tev takš tik ļoti labi apmaksāts amats! :)
Publicēts: 10.09.07 17:53
 citēt
Varu sakasīt, bet šonedeļ reķini visi janomaksa kur summa ir daudz lielāka ne ka 100ls, amats ra labu samaksu nenozīmē daudz liekas naudas, un vel divas kameras ir iepirktas un jav aizrunātas pircejiem...

privaatais biznees nav joka lieta :lol:
Publicēts: 11.09.07 08:50
 citēt
Varu sakasīt,

nu tad sakasi, nevis tukši vāries
Publicēts: 11.09.07 09:12
 citēt
palasiiju speceni, imho ideaals aparaats un CENA kaadam skolniekam/studentam lai foto pamatos ielauziitos. vizuaali izskataas ka ar ergonomiku arii vinjam viss ir kaartiibaa.
Publicēts: 11.09.07 09:39
 citēt
fotoaparāts par laba filtra cenu...Tiešām iesācējam labs.
Publicēts: 11.09.07 10:30
 citēt
es jau nerakstīju,ka iesācēja variants...Man viņa nav vajadzīga arī par 20ls,citas prioritātes....
Publicēts: 11.09.07 10:49
 citēt
Zinu javiželes kuras 100% vizuālo joprojām ar šito antīko verķi taisa un BILŽI izsktās LABĀK nekā vairumam konkurentu ar OLYMPUS un CANON lētajām spogulenēm:)!
Publicēts: 11.09.07 10:53
 citēt
daudz kur Fuji studijās/fotoveikalos ja vajag bildi pasei vai kaut kam tam līdzīgi, tieši ar šito fočī. Tā kā jau laikam neslikts(pašam kādreiz bija un druku besīja ka tiek interpolēts no 6->12 MPix , ja grim labākajā JPG kvalitātē, bet tā interpolāvija bik tomēr purgāja pasākumu, kā bija RAW neatminos)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):