forum.gif
Bowens TravelPak
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Bowens TravelPak
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.09.07 00:16
 citēt
www.mdfoto.lv...

vai ir kaads kas ir ieintereseets nopirkt sho mantu. ir doma paardod jo gada laikaa esmu vinu izmantojis kaadas 4 reizes... jautaaju jo moš te nevienam pat nav Bowens Esprit zibenes...

mazs apraksts :
tam ir divi kontakti lai piesleegtu 2 zibenes. koplektaa naaca tikai viens vads lai piesleegtu tikai vienu zibeni, tapee biju spiests veel vienu vadu nopirkt pa 50Ls. varu teikt vads maģisks pasham neuztaisiiit. reaali bildeejot kur nav elektriibas 99% lietoju 1 zibeni. loti reti vajag divas. kur nu veel vairaak. shaads jauns kopmlekts kas maksaa ~450Ls tiek paardots pa 350Ls. (travel paks + laadetaajs + 2 vadi lai pielsegtu 2 zibenes)
Publicēts: 03.09.07 02:31
 citēt
Tiko pardosi tulitas ari pasjam ievaidzesies:) SVIESTMAIZES likums:)
Ja tie kas grib pirkt bet nezin reku instrukcija skaidra krievu valoda ar siku apraxstu BAAIGAA VESCJA jus bez vinjas nekad nebusiet KRUTAIS!!
Tapat ka bez 5.D un 50/1,2!
www.bowens.ru...
Publicēts: 03.09.07 12:10
 citēt
Tie zibeņu uzlādes laiki tomēr varētu spēcīgi kaitināt.... bet nu tomēr labāk ka nekas...
Publicēts: 03.09.07 17:58
 citēt
Tie zibeņu uzlādes laiki tomēr varētu spēcīgi kaitināt.... bet nu tomēr labāk ka nekas...

nu ja piesleedz 2 zibenes un uz pilnu jaudu tad jaa, bet uzliekot uz FAST rezhiima viena pielniigaa cieshami
Publicēts: 03.09.07 23:49
 citēt
vb
nu kaadi veel uzlaades laiki ... cmooon .....
ja tu esi nekurienee ar zibeni, tad esi reeals :)) priecaajies, ka vispaa kaac tev iedeva zibeni :)) iedomaajies ja tu seedi kautkaadaa fuckin purvaa ieliidis ar fochiku rokaa, zipeni blakus un bildeejamais objekc kaukur prieskhaa, tu tur sariktee un daries ... un ar shitmao veschjjjj ~ 500 kadri attiet ...
reaali, gan jau ka neblieziisi uzreiz to daudzumu .... (tas pei nosaciijuma, ja nau uz pilnu klapi ..... ) bet nu anyway ....
manta ok ....
parlaiku priekriitu, reizeem tas ir buutiski, bet nu .... ...... tad jaastiepj liidzi gjengjeris :DDDD
Publicēts: 05.09.07 21:21
 citēt
jau kādu laiku laižu siekalu uz šādu verķi, bet tikai no Quantum
cgi.ebay.co.uk...
un ceņņiks uz 1/2 mazāks
Publicēts: 05.09.07 22:26
 citēt
cgi.ebay.co.uk...
un ceņņiks uz 1/2 mazāks

es tev teikshu ir baigais risks visaadus kreisos pirkt, nevar zinaat vai straadaas ar bowenu. var nestraadaat, a var nodedzinaat zibeni. viens mans koleegis Aurora lampas nodedzinaaja izmantodams benziina generatoru.
Publicēts: 06.09.07 08:07
 citēt
es tev teikshu ir baigais risks visaadus kreisos pirkt, nevar zinaat vai straadaas ar bowenu. var nestraadaat, a var nodedzinaat zibeni. viens mans koleegis Aurora lampas nodedzinaaja izmantodams benziina generatoru.

Es saprotu ka vajag pārdot, bet kopš kuriem laikiem "Quantum" ir kreisais???? :shock:
Publicēts: 06.09.07 10:11
 citēt
cgi.ebay.co.uk...
un ceņņiks uz 1/2 mazāks

es jau nemeklēju bowenam, šitais der jebkurai ārējai zipenei - kā superčārdžers (1s full čhārdžs). Moš par to tavu produktu ne tā sapratu!
Publicēts: 07.09.07 10:48
 citēt
cgi.ebay.co.uk...
un ceņņiks uz 1/2 mazāks

es jau nemeklēju bowenam, šitais der jebkurai ārējai zipenei - kā superčārdžers (1s full čhārdžs). Moš par to tavu produktu ne tā sapratu!

tas Quantum domaats parastaam fochuka zibeneem nevis sutdijas gaismaam
Publicēts: 08.09.07 09:49
 citēt
Bergmanis: Protams ka NE TA SAPRATI:) Tads ka tev tik 5x jaudigaks MD maksa ~120Ls kopa ar blici. Tads kas Andrez jaunu Letak par 400-500Ls bus gruti atrast jo jauda salidzinot 150x lielaka:):)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):