forum.gif
eBay internal shops !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / eBay internal shops !
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.09.07 00:17
 citēt
un taa gribeetu lai kaads kas pircis ko dargaaku par 100Ls (objetkivus vai fočukus) padalījies ar to ieksējo veikala linku un lielaako pirkumu un vai izdevaas bez atmuitoshanas pierunaat paardeveeju.

gribas uzzinaat drošus veikalus kur var leetaak "lielas" foto mantas iegādāties. paldies !
Publicēts: 03.09.07 00:30
 citēt
Nezinu, vai tas derēs, bet nekad nekas nav muitots vedot uz Īriju, normāli noformē kā gift.

No šiem diviem zemāk minētajiem, pirkto preču vērtība bija virs 100 Eiro.
myworld.ebay.ie...
myworld.ebay.ie...
Publicēts: 03.09.07 03:39
 citēt
es pirku no viena, kas nav iekš ebay, bet viņiem arī nebija problemu ar muitām vismaz mans draugs mana vietā ņēma arā no pasta un vis kartiba - preces cena pa 250Ls... Bušu Latvijā varu atakstīties par to vai viņi likuši gift, bet runāts par to nebija.
Publicēts: 03.09.07 07:42
 citēt
Sūtot uz LV ir sarežģītāk nekā uz citurieni... Vienmēr ir problēmas ar muitošanu. Esmu daudz ko sūtījis un dārgu, bet tad caur ASV iekšieni draugiem, kas pēc tam pārsūta nenorādot cenu :)
Pēdējo ko sūtīju bija 200 LVL un sūtītājs norādīja cenu 50 USD. Domāju ka ar viņiem arī ko var sarunāt...
myworld.ebay.com...
Publicēts: 03.09.07 11:33
 citēt
Esmu pircis caur eBay jau 25 reizes. Un esmu apmierināts.
Ja neskaita vienu reizi, kad prece pazuda (naudu saņēmu atpakaļ), viss noteik normāli - ja preces nāk ne no ES, tad iespējams, ka piemēros nodokli - 18% + 5% par fototehnikas ievešanu. Pirkt no Honkongas, kur ir lētākās preces tomēr atmaksājas, jo:
1) ne vienmēr prece aizķeras muitā
2) nodokļi bieži vien ir mazāki, kā vietējais uzcenojums

P.S. Tie jociņi ar "Gift" bieži vien nenostrādā - muitā arī nestrādā pilnīgi idioti ;)
Publicēts: 04.09.07 22:44
 citēt
ja nu ko unikālu ta var but, bet gan drošak, gan bez čakara tepat var gandrīz visu iegadaties, citi teiks ka te dargak, bet uz tehnikas reķina ja ta maksa dažus simtus latu plus mīnus kadi 30ls ir nieks. ka ari letaja gala tieši tas pats.

Pēc nika spriežot švaki vai ieteiksi cilvēkiem pašiem pirkt ārpasaulē, labāk no tevis... :twisted:
Publicēts: 04.09.07 22:57
 citēt
Amerikaanji gandriiz vienmeer noraada preces patieso veertiibu, bet kiinieshi vienmeer raksta gift...
Publicēts: 05.09.07 13:29
 citēt
Regulari perku E-bay bet pamata Francija , Vacija , Austrija . Taka nezinu nav nekas nacies muhljit. Francji loxi tie biezji cakarejas un stiep gumiju ar sutisjanu bet par cik ta tada nacionala iezime tad es ar nestresoju atsutis pec 3 nedeljam tapatas jo nebus varejis 2 nedeljas kasti atrast kur iepakot un nedelju snori ko parsiet. Tur tas normali. Ir nacies 2 menesji gaidit kamer atsuta pietam pirkums no paliela kantora bet tas ar normali , Francjiem 6 nedeljas atvalinajums kad kantori reali aizklape un neviens neliekas ne par ko ne zinis bet ja zin tas specifikas tad nav problemu. Problemas parasti ir ar Italjiem vai Spanjiem tur gadas banali uzmetieni , pasjam gan nav gadijies jo grabazjas ko sjie tur pardod vai ari kautkas mistiski lets mani nesaista BET dazji seviskjas haljavas un liela riska cienitaji kas velas pirkt Harleyu pa 350Eur gan ir iekritusji bet ar paypalu pikji dabut atpakl nebij problemu jo pardevejs bij ne tik kraplis bet ari idiots kreisajiem norekiniem izmantoja PayPal kontu:):) Agrak biezji pirkam BH un Adorama tai skaita ari vinju E-bay piedavajuma nju ar tiem nefiga nevarej sarunat par giftem.

Japiezime ka pedejos paris menesjus par loti labam cenam videji 1/3 no veikala cenas perkam dazkadus gaismas axsesuarus tas sastits ar E-bay sepcifiskajiem noteikumiem lielajiem tirgotajiem ka noteikts procents piedavajuma jasak solit no 1 Eur nevis no kutkadas Vairumcenas.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):