forum.gif
PowerShot S5 IS?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / PowerShot S5 IS?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.09.07 14:23
 citēt
Paziņas izlēmuši ģimenes albūma veidošanai iegādāties šo konkrēto Canon fotoaparātu. Varbūt kāds jau iegādājies, izmanto un zina kaut ko vairāk pateikt kā aprakstos iekš i-neta. Kā jau allaž cilvēkiem bail nopirkt kaut ko sliktu, bet negrib spoguleni, kur jāinvestē objektīvos utt.

Jau iepriekš pateicos!
Publicēts: 03.09.07 14:31
 citēt
Nu, te būs ap 70 (īpašnieku) viedokļu..
www.dpreview.com...
Publicēts: 03.09.07 15:25
 citēt
Laba kamera ar teicamu zoom. ;)

Nopirku māsai, neesu nožēlojis, pašam šad tad patīk paspēlēties. ;)
Publicēts: 03.09.07 19:33
 citēt
+ fototirgonis

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 03.09.07 21:41
 citēt
Visi sūdzas par augsto Noise virs ISO400 - pārāk daudz pikseļu..
Publicēts: 03.09.07 21:56
 citēt
ģimenes albuma bildešanai kaut ko mazaku un vienkaršaku vajag, šamajs jav uz kompaktnieku velk, ka jav visi šīs ļineikas canoni sakot no S2 Is ir teicami bildejamie, bet sev tadu nepirktu, gribu udensisturigu mazu ziepi...Vot ta.

jaa man arii ir doma par Olympus 725-to ....
..iemet dubljos, noskalo peljkjee un bildee taalaak ;)
Publicēts: 04.09.07 12:19
 citēt
...paldies!...
... tos 70it viedokljus jau lasiijushi, bet, kaa saka: atkaartoshana, zinaashanu maate :D... nju tad teiksh' lai peerk veel statiivinju un virs 400iso pat nemeegjina fotografeet... :)
Publicēts: 04.09.07 13:00
 citēt
...paldies!...
... tos 70it viedokljus jau lasiijushi, bet, kaa saka: atkaartoshana, zinaashanu maate :D... nju tad teiksh' lai peerk veel statiivinju un virs 400iso pat nemeegjina fotografeet... :)

ISO nav noziimes - visu izshkjir slaapes ;)
Publicēts: 04.09.07 21:31
 citēt
esmu daudz bildējis ar 3-so...jauka mantiņa, 5-tajam jābūt labākam...super makro režims darbojas ideāli...bet tas pats , kas visiem līdzīgajiem...augsts ISO ir reklāmas triks...trokšni lieli, bet ne lielāki, kā anologiem citu firmu aparātiem...+ ka ir čerti zīmuļiši- baterejas ilgi tur...sonikam divi, nespēj mainīt.
Laba izvēleno superzoom ziepīšiem.
Publicēts: 07.09.07 09:38
 citēt
esmu daudz bildējis ar 3-so...jauka mantiņa, 5-tajam jābūt labākam...super makro režims darbojas ideāli...bet tas pats , kas visiem līdzīgajiem...augsts ISO ir reklāmas triks...trokšni lieli, bet ne lielāki, kā anologiem citu firmu aparātiem...+ ka ir čerti zīmuļiši- baterejas ilgi tur...sonikam divi, nespēj mainīt.
Laba izvēleno superzoom ziepīšiem.

...paldies!...
Publicēts: 07.09.07 19:24
 citēt
Pašam ir S3. Tagad ņemtu G7, tas tomēr ir labāks un ar lielāku matricu. Kaut gan platā gala īsti nav ne vienam ne otram :(

Piemirsu pateikt - nu jau ir arī G9 pieejams 8)
Publicēts: 11.09.07 11:18
 citēt
Pašam ir S3. Tagad ņemtu G7, tas tomēr ir labāks un ar lielāku matricu. Kaut gan platā gala īsti nav ne vienam ne otram :(

Piemirsu pateikt - nu jau ir arī G9 pieejams 8)

...paldies...
Publicēts: 16.09.07 10:43
 citēt
Paziņas izlēmuši ģimenes albūma veidošanai iegādāties šo konkrēto Canon fotoaparātu. Varbūt kāds jau iegādājies, izmanto un zina kaut ko vairāk pateikt kā aprakstos iekš i-neta. Kā jau allaž cilvēkiem bail nopirkt kaut ko sliktu, bet negrib spoguleni, kur jāinvestē objektīvos utt.

Jau iepriekš pateicos!

pērc droši... šitas ir no aptuveni 6-8 m attāluma www.fotoblog.lv...
Publicēts: 20.05.08 14:01
 citēt
sev nopirku sho Canon powershot s5 is....patieshaam labs... ja tikai kaads veel iemaaciitu taa smuki ar to manuaalo pabildeet - shis tas jau sanaak, bet ne perfekti.... un arii super makro man kaut kaa veel nesaprotaas....bet gan jau ar laiku... ;)
Publicēts: 22.05.08 08:23
 citēt
tiklīdz paliek tumšāks tā tas s5 vairs nerulz un arī gaismā sazūmojot kārtīgi troksnis ir manāms
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):