forum.gif
Kur mēs studējam?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Kur mēs studējam?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.09.07 17:46
 citēt
Nju par Datorikjiem--Fizmatiem man nekadu sjaubu nav bijis to vienkarsji UZREIZ JŪT stulbi jau jūs neesat bet APROBEŽOTI kapitāli ,meginājumi racionāli izdomāt un uzkonstruēt iracionālas lietas paradas visos virzienos :):)

fototirgonis : Ot par TO specalistu nevaig esmu pamacijies ,fiziski smags un psihaloģiski pabriesmīgs darbs. Baigākā atbildība un drausmīga publika.

Ja jau fizmati tik aprobežoti un racionāli, ko tad tai bildēšanā tie meklē? Varbūt skatījums un priekšstats uz fizmatiem ir pārāk aprobežots? :(
Publicēts: 06.09.07 17:51
 citēt
Nez kāds tad es būtu ja mācītos DITF'ā (RTU) :D

Nu kamoon, nav tak fizmati tādi nūģi un aprobežotie :)
Publicēts: 06.09.07 17:59
 citēt
REZ, kā reiz šodien gribējās ap pusdienlaiku to baru pie RSEBAA nobildēt..briesmas, gāju iečekot kas un kā notiek - skatos pretī durvīm milzīgs bars un virs bara milzīgs dūmu mākonis no smēķiem..pilnīgi pretīgi! gribējās gandrīz nobildēt.
Publicēts: 06.09.07 18:10
 citēt
REZ, kā reiz šodien gribējās ap pusdienlaiku to baru pie RSEBAA nobildēt..briesmas, gāju iečekot kas un kā notiek - skatos pretī durvīm milzīgs bars un virs bara milzīgs dūmu mākonis no smēķiem..pilnīgi pretīgi! gribējās gandrīz nobildēt.

O jā... kad lietus līst pa tām durvīm ārā tikt nevarēja, jo visi pīpēja durvu arkā! :D :D
Publicēts: 06.09.07 20:22
 citēt
LLU MF STFU :D
Publicēts: 06.09.07 20:40
 citēt
A tā RSEBAA ir Meža ielā, tipa turpat kur RTU Datoriķi? :)
Publicēts: 07.09.07 09:03
 citēt

mhm! paskaties, kādas cacas tur staigā un ar kādiem autiņiem viņi tur atbrauc, uzreiz var saprast kurš ir kurš.
vakar jocīgi pilnīgi bija, bariem staigā tur visādi jauniņie, bezmaz izskatījās, ka atnākuši ekskursijā :D
Publicēts: 07.09.07 09:34
 citēt
Lielāko tiesu tās ir kreiviski runājošas meitenes...
... džekiem, kas meklē sev bagātu drušku, tā skola ir īstā vieta ... :lol:
Publicēts: 07.09.07 10:12
 citēt
liekas, ka no LU pedagogijas fak. esu vienigais. (5kurss)
Publicēts: 07.09.07 15:43
 citēt

mhm! paskaties, kādas cacas tur staigā un ar kādiem autiņiem viņi tur atbrauc, uzreiz var saprast kurš ir kurš.
vakar jocīgi pilnīgi bija, bariem staigā tur visādi jauniņie, bezmaz izskatījās, ka atnākuši ekskursijā :D

bednij student :lol:
Publicēts: 07.09.07 20:12
 citēt
nuusu fakjii ir daudz skastu meitenju, tikai problema taa, ka daudzam no taam ir diagnoze. Diagnoze- toposaas skolotajas. un tas norok it visu.
Publicēts: 07.09.07 20:33
 citēt
nuusu fakjii ir daudz skastu meitenju, tikai problema taa, ka daudzam no taam ir diagnoze. Diagnoze- toposaas skolotajas. un tas norok it visu.

un toposhais skolotaajs, tas nenorok it visu ? :lol:
Publicēts: 07.09.07 21:20
 citēt
MR2 - vadībnieks vai finansists?

briedis - fizmati studentijas vidū ir slaveni kodēji un šī slava aizēno jebkuru citu viņu īpašību. ;)
Publicēts: 07.09.07 21:56
 citēt

teiksu- nee. 3 gadus esu taja trakajaa majaa pastradajis un zinu ka nebusu tads kaa VINJI. tas butu smags regress ja ietu atpakalj stradat skolaa.
Man ir daudz labakas un interesantakas lietas daramas, man ir citas diagnozes :D

bija jabeg no armijas, tapec iekritu taj bedree :D toties iepazinos ari ar daziem sakarigiem cilvekiem.
Publicēts: 07.09.07 22:04
 citēt

teiksu- nee. 3 gadus esu taja trakajaa majaa pastradajis un zinu ka nebusu tads kaa VINJI. tas butu smags regress ja ietu atpakalj stradat skolaa.
Man ir daudz labakas un interesantakas lietas daramas, man ir citas diagnozes :D

bija jabeg no armijas, tapec iekritu taj bedree :D toties iepazinos ari ar daziem sakarigiem cilvekiem.

un kas maaciis muusu beernus? Zanno, ja tr`is iztur`eji, tad 30
taads nieks vien buus :)
Publicēts: 07.09.07 22:43
 citēt
Pie elles vārtiem latvju students un krievu ģimene – vīrs ar sievu. Dežūrējošais velns, tāds pohains, visu nakti jauniņās raganeles audzinājis, noskaņots uz jokiem - atlaidīšot uz paradīzi to, kurš izturēšot bez bļaušanas trīs zvēlienus ar kārtīgu vāli. Pie tam aizsegties esot brīv, ar ko vien gribot, ha-hā.
Krievs nolien aiz liela akmens, velns sit vienreiz – akmens drumslās, otro pa galvu – „bļāāēē’” – ellē iekšā.
Tālāk velns liek izvēlēties aizsegu krievietei, viņa – neko nevajagot, visu mūžu vīrs šo klopējis, ne to vien varot izturēt. Astainais pasmīn, zveļ vienu reizi, otru, trešo – klusums. Nu vells nikns pēc vella – neko tādu nesot pieredzējis, re kur trepes uz paradīzi, lai tinoties fiksi, kamēr nav pārdomājis.
Krieviete lūdzas - viņa tādas latviešu anekdotes labi zinot, tur vienmēr visādi viņu studenti izkuļoties sveikā, lai ļaujot tikai mirkli noskatīties, kā šoreiz gan tas fašistēns ņedagrieztais dabūs trūkties.
Velns piekrīt, prasa studentam, ar ko tad viņš aizsegšoties. Students – protams, ka ar krievieti.
Publicēts: 07.09.07 23:44
 citēt

briedis - fizmati studentijas vidū ir slaveni kodēji un šī slava aizēno jebkuru citu viņu īpašību. ;)

ir redzetas DAUDZ bedigakas ainas par fizmatiem.
diemzhelm, iekshejas .lietas, nedalishos. bet fizmati uz to kodienu fona pec engjelishiem izskatas.

fizmati savu koshanas kulminaciju sasniedz studiju laika.
ir specialitates, labi apmaksatas un prestizhas, kur koshana studiju gados tikai ta pa istam sakas - velak ta ir nepicieshamiba lai nosistu stresu...
Publicēts: 08.09.07 00:00
 citēt

diemzhelm, iekshejas .lietas, nedalishos. bet fizmati uz to kodienu fona pec engjelishiem izskatas.

ir specialitates, labi apmaksatas un prestizhas, kur koshana studiju gados tikai ta pa istam sakas - velak ta ir nepicieshamiba lai nosistu stresu...

nu, ja... vai tie tikai nav dakteriishi... ne velti fizmati jau no seniem laikiem brauc uz medikju kojaam kost, lai gan, kas tur nebrauc :)))
Publicēts: 08.09.07 00:15
 citēt
stings, par dakteriem nezinu, kaut pats medikju kojas Mezhciema dzivoju, man te koshanu riiko tikai citu specialitashu ilveki.

sheit domaju citus :) cilvekus, kas ikdiena skatas uz lielu vairumu no augshas...
Publicēts: 08.09.07 06:07
 citēt

un kas maaciis muusu beernus? Zanno, ja tr`is iztur`eji, tad 30
taads nieks vien buus :)

tik sviestaa sagajis es neesu lai ar pasdestrukciju nodarbotos 30gadus. man ir paredzeta ari kaada privataa dzive.
Publicēts: 08.09.07 06:08
 citēt
..... kaut pats medikju kojas Mezhciema dzivoju,....

sveiciens no MEZCIEMA es tur dzivoju kadaa no majaam :D
Publicēts: 08.09.07 10:13
 citēt

Man ir pat ļoti laba izpratne pr ko Tu runā un ir arī nācies saskarties. Skumīgi un žēl man to cilvēku, bet šobrīd sabiedrībā kaut kā par to nerunā, jo ja dara attiecīgi cilvēki, tad tam tā jābūt.
Fizmati un Zeļļu kojas ir jau gandrīz kā stereotips iesēdies. Un viņi arī piestrādā, lai šo stereotipu uzturētu dzīvu.

Un kaut kā nav nācies dzirdēt par mediķiem šai jomā. Viņiem pārāk daudz jāmācās, lai neizkristu no vietas, vismaz šobrīd.
Publicēts: 08.09.07 10:37
 citēt
LU JF Tiesibu zinatnes (bakalaurs) 1. kurss (PLK). :D
Publicēts: 08.09.07 10:38
 citēt

Ne velti viņiem ir tāds sauklis/moto vai kā to pareizi noformulēt: D&D

esošajiem fizmatiem vajadzētu par tādu zināt :roll:

Publicēts: 08.09.07 11:09
 citēt
O, bilde no Baldones :)

(Fizmatu pasaakums katra semestra saakumaa)

Tur bija kruti, un es neteiktu ka baigi daudzi tur bija aizkodushi jeegu, ka neko nesaprastu un apvemtu visus stuurus, kaut ari pasakums uz 3 dienaam :)
Publicēts: 08.09.07 11:09
 citēt
RTU - Telekomunikācijas 1. kurss :)
un es arī esmu vienīgais :D

jā - RTU - latviešu meitenes ir liels retums...vismaz manā fakultātē

manā fakultaatee ariii ir ar lupu jaameklee, par kursu nerunaajot-nevienas :D
Publicēts: 08.09.07 11:12
 citēt
Manā grupā datoriķos 1.kursaa (kopā programmā ~210 cilvēki), no 110 studentiem 13 meitenes :))) butiba es viņas reti redzu :D
Publicēts: 08.09.07 12:09
 citēt
Tur bija kruti, un es neteiktu ka baigi daudzi tur bija aizkodushi jeegu, ka neko nesaprastu un apvemtu visus stuurus, kaut ari pasakums uz 3 dienaam :)

Tikai viens nolika kādus 4 brūnus klucīšus interesantās vietās :D

Nē, bet ja tiešām, tad nebija tik traki. Var jau būt, ka pēcāk vēlākajos kursos būs baigā dzeršana n stuff, bet cik skatījos uz vecākajiem kursiem Baldonē - nebija tik traki...

Meitenes gan ir problēma - viņas var atrast tikai optometros un matemātikas skolotājos :)
Publicēts: 08.09.07 12:17
 citēt
Runajot par studiju gadiem,

Varbut kads zina, kas ir studentu nacionalais ediens un sakas ar burtu ''K''?
Publicēts: 08.09.07 12:22
 citēt

Tikai viens nolika kādus 4 brūnus klucīšus interesantās vietās :D

Nē, bet ja tiešām, tad nebija tik traki. Var jau būt, ka pēcāk vēlākajos kursos būs baigā dzeršana n stuff, bet cik skatījos uz vecākajiem kursiem Baldonē - nebija tik traki...

Meitenes gan ir problēma - viņas var atrast tikai optometros un matemātikas skolotājos :)

riikojiet draudziibas vakarus ar filologiem :)
bet par to dzershanu- katraa gjimenee jau ir pa kroplim, un dzershana taapat...
pati studeeju jau krietnu laiku atpakalj, naacaas padziivot gan fizmatu kojaas gan Taalivalzha un varu teikt- dzer visaas... kas grib... man tikai shkjita, ka fizmati to dara jautraak ...
Publicēts: 08.09.07 14:15
 citēt
Peeteritis, tas tak Luckans, vienu gadu SSE ari nomacijas, bet izvelejas tomer LU.
sasar - kaste alus :p
Publicēts: 08.09.07 15:22
 citēt
Peeteritis, tas tak Luckans, vienu gadu SSE ari nomacijas, bet izvelejas tomer LU.
sasar - kaste alus :p

Es zinu, kas viņš ir, bet ne jau tas ir svarīgi - viņam ir fizmatu moto maika: D&D :)
Publicēts: 08.09.07 15:33
 citēt
:lol: Pareizi Versatile. Parasti gan visi saka kartupelji...
Publicēts: 08.09.07 16:00
 citēt
rādās, ka man studentu oriģijas gājušas secen... lasu un nesaprotu, par ko iet runa...
Publicēts: 08.09.07 22:13
 citēt
Hehe. Toč Luckāns. Un smaidīgs pie tam :D
Publicēts: 08.09.07 22:26
 citēt
btw, kaut kur netaa kist video, kur shis 0,5l alus idzer 3 sekundees...
Publicēts: 08.09.07 23:13
 citēt
Hehe. Toč Luckāns. Un smaidīgs pie tam :D

Baldonē bija 'ta - kā viš guļ, tā līst lietus, kā klīst apkārt, tā saule spīd :D un tad visi uz rīta rosmi lūdza dievu lai luckāns neguļ :D
Publicēts: 09.09.07 08:16
 citēt
pa ielu iet fizmats. preti nak filologs.. ari piedzeries.
Publicēts: 09.09.07 21:20
 citēt
Nu fizmatiem senas tradicijas kopistiskām pjankām ar filoloģēm :lol: :lol:

man taadaa pjankaa arii gadiijaas pabuut, no fizmatu puses, labi, ka filologiem bija arii paaris puishu, kas veeel armijaa jau bija pabijushi... interesanti bija :)
Publicēts: 09.09.07 22:51
 citēt
eeeehe-he :) :) :)

reeciigs topiks

un faķi ar uuberaakie

/koka dizains/ liideree :) :) :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3