Tad jau man unikāla augstskola (no izmirušiem dinozauriem)- RSCAII (Rīgas Sarkankarogotais Civilās Aviācijas Inženieru Institūts un vēl dižā Ļeņina Komjaunatnes vārdā nosaukts) ...))
vairs ne un var jau gadīties, ka vēl ne. RPI elektronika, tak nepiebeidzu, ne zinātniskajā komunismā eksi noliku, ne kā, tā arī bez izglītības staigāju pa pasauli.
Ha ha! es tur sogad iestaajos pirmajaa kursaa un peec pirmaa menesha aizlaidos uz BSA Datordizainu! Un taa izdariija ~40 veel man liidziigie...
billy tā arī var manīt man interjera grupā ir ap 8 cilv. un blakusgrupā ap 16.liekas jau ka kkas sāk uzlaboties bet tāpatās SPPA uz ;so br;idi ir bardaks un kam;er kkas nenoskaidrojas šo mācību iestādi neiesaku.žēl Balodes kas tur raujas melnās miesās...bet ko nu darīt...
LU Ekonomikas un Vadības fakultāte nu jau pēdējais 5.kurss - specialitāte grāmatvedība. Bet dzīvē iegriežas savādāk, jo kā grāmatvedis ne minūti neesmu šancejis :lol:
psc, vai nu datoriķi, vai datordizaineri kkādi. Ahuujeenoo. A ko fizmati? Pilna Rīga ar viņiem, izskatās arī fotoblogs. Es, es ar fizmatus beidzu, datoriķus tak nē, fiziķus gan. aamen!
psc, vai nu datoriķi, vai datordizaineri kkādi. Ahuujeenoo. A ko fizmati? Pilna Rīga ar viņiem, izskatās arī fotoblogs. Es, es ar fizmatus beidzu, datoriķus tak nē, fiziķus gan. aamen!
ņehilos tekstus skuķis bārsta...fizmatu skola izaudzina tā teikt. vaikā?
da neeeee .... viena taada ljoti parasta - uznjeemejdarbiibas vadiiba un ekonomika, a vot pirmaaa .... )))) parasti gan censhos to neteikt, jo tad man ir kaa dakteriem .... tikai manaa gadiijumaa, visas kjibeles novelj uz mani ((
da neeeee .... viena taada ljoti parasta - uznjeemejdarbiibas vadiiba un ekonomika, a vot pirmaaa .... )))) parasti gan censhos to neteikt, jo tad man ir kaa dakteriem .... tikai manaa gadiijumaa, visas kjibeles novelj uz mani ((