forum.gif
Kur mēs studējam?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Kur mēs studējam?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 03.01.08 18:46
 citēt
nu ja ;-)))) a vai ta kas steidzamaaks daraams?;-))))
Publicēts: 03.01.08 18:47
 citēt
Tātad - Dansiga- šuvēja! :D
Publicēts: 03.01.08 18:52
 citēt
kakis, nuuu ... vai tad nu taa ... kaut gan ... jaaa - arii shuveejas tagad ir reti sastopama profesija (saliidzinoshi). Nee neee - pilniigi ne tajaa vadzinjaa ;-))))
Publicēts: 03.01.08 22:08
 citēt
Dansiga, labāk pasaki kāda adrese bija fakultātei, pateikšu kas par specialitāti :)
Publicēts: 03.01.08 23:49
 citēt
ņehilos tekstus skuķis bārsta...fizmatu skola izaudzina tā teikt. vaikā? :D

Nevajag jau tik sāpīgi visu uztvert :))))
Publicēts: 04.01.08 01:09
 citēt
aigarsa, laikam aazenes 14 ;-)))))
Publicēts: 04.01.08 01:32
 citēt
Visi tik aktīvi k-ko drukā! :D Es gribeju pateikt ka studēju pašmācības ceļā foto un uz jautājuma zīmes karājos 14 vakarenē! (:
Publicēts: 04.01.08 03:46
 citēt
Zenza, kaada nolaidiba ;-ppppp
Publicēts: 04.01.08 07:09
 citēt
aha. tātad, domāju kura bija kura. šķiet, ka 14 bija arhitektu fakultāte, tātad var secināt - arhitekts, būvnieks, inženieris..hmm, kas vēl..grūti pateikt ko tur vēl māca..
Publicēts: 04.01.08 13:11
 citēt
aigarsa, aga - tevis nosauktajos vaardinjos ir arii man piederoshss;-))))) da labi - celjus projekteeju ;-)))
Publicēts: 04.01.08 13:22
 citēt
Nu jā! (: et es centīšos! Tā ir vienkārša videne! traka, un ne īpaši laba... bet vidējā izglītība ir jādabon... :/ Jācenšas vinkārši, jādara vairāk!
Publicēts: 05.01.08 13:41
 citēt
SPPA - Datordizains -
neiesaku !!!!

Ha ha! :D :D es tur sogad iestaajos pirmajaa kursaa un peec pirmaa menesha aizlaidos uz BSA Datordizainu! :D :D Un taa izdariija ~40 veel man liidziigie...

bet kaa vispar ir ar BSA, laba skola?
nez, man viena pazina shogad tur iesaaka maaciities ,bet 1. pusgada beigas, nezina kas ir layeri, darbaa ar veikalu.
es ar kaut ka biju metusi aci uz uz shkolu. :)
Publicēts: 05.01.08 13:46
 citēt
SPPA - Datordizains -
neiesaku !!!!

Ha ha! :D :D es tur sogad iestaajos pirmajaa kursaa un peec pirmaa menesha aizlaidos uz BSA Datordizainu! :D :D Un taa izdariija ~40 veel man liidziigie...

nez, man viena pazina shogad tur iesaaka maaciities ,bet 1. pusgada beigas, nezina kas ir layeri, darbaa ar veikalu.

veikals nav vienīga programma, kas aizņem cietos diskus, bills pats pirms kāda laika škrobējās, ka esot pie kkāda mājasdarba jāčakarējas, jo tas esot bijis jātaisa ne ar veikalu ;)
Publicēts: 05.01.08 13:48
 citēt
SPPA - Datordizains -
neiesaku !!!!

veikals nav vienīga programma, kas aizņem cietos diskus, bills pats pirms kāda laika škrobējās, ka esot pie kkāda mājasdarba jāčakarējas, jo tas esot bijis jātaisa ne ar veikalu ;)

nee nu to es saprotu, bet vinai bij tieshi majasdarbs ar veikalu, nezinu mani tas parsteidza, ka nezin tik primitivas lietas.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas