rtu ditf, bet palicis tikai bakalaurs aizstāvēt, kuru noluņoju un netiku pie aizstāvēšanas pavasarī..
billy, pastāsti kas tajā SPPA ir īsti? man te viens čalis - jānis (immis) tur mācās, bet nesanāk ar viņu sakontaktēt - cits viens domā tur stāties iekšā, bet nezin īsti kas un kā tur ir..ir vērts? kaut ko arī māca?
Studenti, studenti... a es tagad skaitos gan skolnieks, gan students Rigas 85. vsk+ Birutas Mageles stilistu meistarstudija- profesionālās fotogrāfijas skola.
rtu ditf, bet palicis tikai bakalaurs aizstāvēt, kuru noluņoju un netiku pie aizstāvēšanas pavasarī..
billy, pastāsti kas tajā SPPA ir īsti? man te viens čalis - jānis (immis) tur mācās, bet nesanāk ar viņu sakontaktēt - cits viens domā tur stāties iekšā, bet nezin īsti kas un kā tur ir..ir vērts? kaut ko arī māca?
peec gada vareeshu kko konkretaak pateikt! pac veel pirmais kurss esmu!
kaadi te gudrinieki daudz un smagi buus jaamaacaas, vismaz beerni taa staasta
nez vai. principaa, ja 1/2liidz ponja un interese ir, uz lekcijam shad tad staigajot un mazliet galvu pakustinot pirmo sesiju var bez paradiem nokartot ar ~20% lekciju apmeklejumu. par otro nezinu, neticu ka daudz sarezgitak. galvenais, lai galva strada.
nafig avizes lasit, a TV man ari nav . Ta laikam par to grāmātu kautkādu tiko neta atradu kur tas plānprātigais Lato rakstijis
staasts iz dziives- juridiskaa fakultaate, 1.kurss - 1.lekcija. pasniedzeejs staadas priekshaa, saak staastiit par sevi, par savu priekshmetu uttt., kad atskan jautaajums no aizmugureejaam rindaam: Juus Guutupam arii zvaniijaat? :shock:
kaadi te gudrinieki daudz un smagi buus jaamaacaas, vismaz beerni taa staasta
nez vai. principaa, ja 1/2liidz ponja un interese ir, uz lekcijam shad tad staigajot un mazliet galvu pakustinot pirmo sesiju var bez paradiem nokartot ar ~20% lekciju apmeklejumu. par otro nezinu, neticu ka daudz sarezgitak. galvenais, lai galva strada.
nu, ja liidz pareizajiem pasniedzeejiem netiki kur nekas neatliek kaa iet uz lekcijaam, rakstiit kontroldarbus un priecaaties, ja galaa sanaak chetrinieks, nu protams ir gjeeniji, bet tie ir dazhi
nafig avizes lasit, a TV man ari nav . Ta laikam par to grāmātu kautkādu tiko neta atradu kur tas plānprātigais Lato rakstijis
staasts iz dziives- juridiskaa fakultaate, 1.kurss - 1.lekcija. pasniedzeejs staadas priekshaa, saak staastiit par sevi, par savu priekshmetu uttt., kad atskan jautaajums no aizmugureejaam rindaam: Juus Guutupam arii zvaniijaat? :shock:
tas nav godigi, sito es par Gutupu gribeju pateikt, bija labi vakar par so pasmieties lekcija
LU - Juridiska fakultate nepilna laika klatiene 1.kurss
:?:
Bakalaurs
bet staasts jau aizgaajis tautinjaas.... apsveicu Cibinsh, veiksmi studijaas ! darbaa pusdienlaikaa juristi graamatu lasiija skalji- un tad izsaucieni pa vidu- un shitais, kas man lasiija lekcijas un tik skaisti runaaja arii zvaniijis Guutupam !!!!!!
Nju par Datorikjiem--Fizmatiem man nekadu sjaubu nav bijis to vienkarsji UZREIZ JŪT stulbi jau jūs neesat bet APROBEŽOTI kapitāli ,meginājumi racionāli izdomāt un uzkonstruēt iracionālas lietas paradas visos virzienos
fototirgonis : Ot par TO specalistu nevaig esmu pamacijies ,fiziski smags un psihaloģiski pabriesmīgs darbs. Baigākā atbildība un drausmīga publika.