Atkarībā kā to ņem.... tēksim priekš manis 400D ir viena laba fīča kas cik es zinu nav 20D tas ir sensora tīrītājs....ļoti vajadzīga lieta lai nav jānes uz apkopi lai tīra putekļus!
nu bet tad vell nebiju lasiijis staastinju par rolleri
Labi fototirgonis es tevi sapratu es labāk ņemšu rolleri tikai tagad jāpagaida kamēr bračiņš atbrauks no ārzemēm viņam vismaz kartei limits ir pietiekami liels! tad pēc pāris nedēļām būšu kruts[Kamēr man no Nottinghamas atsūtīs viņu...]!
Atkarībā kā to ņem.... tēksim priekš manis 400D ir viena laba fīča kas cik es zinu nav 20D tas ir sensora tīrītājs....ļoti vajadzīga lieta lai nav jānes uz apkopi lai tīra putekļus!
Labrīt! Kārtējais Canon reklāmas trika upuris. Vecīt ja tev būs tur kāds puteklis, tad tapat naksies tev vinu vai nest un tirit vai tirit pasam... Ta tīrišanas sistēma iekš 400D ir liela butoforija, cik lieta tā var būt, ja gribi ņemt 400D klases fotoaparātu labāk ņem 350D - lētāks un vēl par to naudu ko ietaupi vari ieguldījumu stiklā vai zibenī ielikt.
A ja runajam par 20D tas ir daudz spēcīgāks aprāts par 350/400 D, vienīgais faktors, kas varētu atturēt ir tas ka potenciāli iepērkamajam 20D būtu diezgan liels nolietojums, jo tus nu jau kā pusotru gadu neražo, jo to ir aizstājis 30D, kuru tagad jau ir aizstājis 40D... Šaubos vai dabusi kādu ar garantiju, bet var mēģināt.
Jauns nevis lietots! http://cgi.ebay.co.uk/CANON-EOS-20D-SLR-DIGITAL-CAMERA-18-55MM-LENS-4GB-CF_W0QQitemZ180154937618QQihZ008QQcategoryZ31388QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
citēju no ebay:
This product is Canon refurbished to new and 100% working condition, Canon refurbished box.
Tiem, kam angļu nav tik spēcīga tad šis produkts ir atjaunots lidz stadijai kad tas izskatas ka jauns un ir 100% strādājoš, tas būtībā nav jauns, bet ir pataisīts jauns... Tikai šeit ir labs jautajums vai ta pataisišana par jaunu ir domata ari sledža maiņa vai tikai standart - "продажний вид" - notirija puteklus arpuse varbut iekšpuše un nopucēja lai spīd - that's it...
20D ir mez prochem taada lieta kaa sensora tiiriishana, kura protam darbojas tieshi taa pat kaa paareejiem Patiik, pats leitoju, eerts, erganomisks un viena no lietaam kapeec gribeeju bija taa, lai fochiits ir mazliet smagaaks par mobiilo telefonu. Un nu nezinu nezinu vai jaagauzjas par to ka vinjus nerazjo.
20.D ir ficja kas pilna funkcija ir SPOGULA PACELSJANA SLEDZJA ATVERSJANA LAI ATBRIVOTU PIEKLUVI SENSORAM kuru tad ka prot un mak var pats mehaniski notirit vai noskrapet PEC VAJADZIBAS BET butiba jau pilsonim tasniba EFEKTS citam sistemam prasti neskiras no 20.D "Tirīšanas funkcijas"
Ot tur tev piekritisju , man ar 50mm 1,8 ko pa 20Ls te no vena slapstosja atpirku pec ziemjuma patk daaaudz labak par 50mm 1,2 un 1,4 Ko esmu izmeginajies gan no Fotonomas gan no Citiem fruxtiem. BET jaa letajam i asjums ne tik zverigs un aberacija bet BILDE SMUKAKA pastiskak zime un blurro smukak MAN ta ar liekas