konketaja gadijuma, skjiet, cilvekam no digispogulja jegas bus maz. nopietni, mazais sudinjsh ar kjiegjeli apaksha sniegs daudz labakus rezultatus neka lielais ziepis ar spoguli auto rezhima. iztere 200 latus, noperc kaut ko no 35mm filmas - sanak i aparats, i paris fixi, i paris zoomi, i zipene, i soma pat kada vienkarshaka. un imho, pec pirmajam 10 sadirstajam filmam saks paradities velme macities.
Kristapiinoo - sakuma bija bez ipashiem jokiem. bet, ja iemesls spogulenei ir "apnika aparats, gribu jaunu" - tad ar saturigiem padomiem nerekjinies. minetaja cena olimpus bus labakais. vai pentakx K100D - tam deres daudz letu bet labu objektivu. protams, bez autofokusa.
un dir$u es tur, kur pasham patik, ir erti, un ir piemerota vieta - pacenties, tatad, tadu neradit.
versatile beidz vienreiz dirs ( atvainojos ) isteniiba nav smiekliigi...
visas bildes taisu ar manualiem iestatijumiem taka k-kada saprashana man bus...!
Paldies Lunim kad vismaz ieteica k-ko sakarigu!
un vai tad man tagad jaajuutas slikti ja es taisu lielaakoties automaatiskajaa rezhiimaa.... ? :roll: ..ir dalja cilveeku kas chakareejas un ar to lepojas, bet ir otra dalja kas bildee un nechakareejas....
pēc sony man ilgu laiku gribējas spoguli.nu arī jau kādu labu laiciņu esmu to dabujis.ieteiktu vispār meklēt ko lietotu no cilvēka kas saaudzīgi lietojis savu mantu.portretiem iesākumam ir labs 50mm f1.8 fiksētais objektīvs.bik jāskraida pašam būs bet tā ir ok.gaišs zoom maksās krietni vairāk nekā jau minētais fikss. a pārejo jau vēlams piemeklēt dzīves vajadzībam.dabas skatiem kkas platāks par KIT ieteicams, sportam tele(arī velams gaiši un jo īpaši ja vēlies bildēt florbolu, handbolu vai ko citu kas notiek telpās).bet kā zināms gaiši stikli maksā naudu takā ja esi students tad būs kā būs...