forum.gif
Blogeri! nu neejiet garam, padalieties zinashanas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Blogeri! nu neejiet garam, padalieties zinashanas
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.09.07 17:56
 citēt
Biezhi runats, bet ikdiena biezhi skrienam garam viduvejam bildem, kuras autori liek ar domu macities. Tachu rezultata, vinji negust vajadzigo, kaut biezhi pietiktu tikai ar virzienu, kura rakt.

labs piemers - www.fotoblog.lv...
manuprat, topaa ir daudz idejiski un saturiski lidzigu bilzhu, tachu labaka izpildijuma. tatad, nav pilnigs mesls shada bilde. un tomer, tai kaut ka pietrukst.
nekomentesim visadus pseidografikas suu*us ko te megjina iesmeret dazhi makslinieki, bet palidzesim augt tiem, kam patik bildet - that is what fotoblog is all about, right?

paldies, ka uzklausijat.

spam on.
Publicēts: 06.09.07 17:59
 citēt
Pasivitāte augstā līmenī :)

Kad man uznāk, ik pa laikam nokomentēju kādu čupiņu bilžu. Bet pie 5ās jau zb visu laiku vienu un to pašu teikt...

"izdedzis, šķībs horizonts, vieta skatienam, centrējums sucks" bla bla bla
Publicēts: 06.09.07 18:04
 citēt
redzi, nu ir kaudze bezcerigu bilzhu.
bet, ja redz, ka kaut kada nojega ir, nav bildets 45 gradu lenkjii, nu, butiba - ta bilde ir labaka par tam, ko razoju es pirms pieregojos blogaa.
mana priekshrociba taa, ka toreiz komenteja ari tadas bildes, kas tagad vienkarshi pazuud. tikai tapec ari kaut ko vareju iemacities vieglak. un te cilvekam tiesham nav tas sliktakas bildes prieksh bloga jaunpienaceja.
Publicēts: 06.09.07 21:27
 citēt
Vajadzetu komentet visas bildes. Es ar censos ik pa laikam. Bet ko darit, ja tev vispar nekas nepatik un tas ir del tavas gaumes? Neiesi tak potencialu iznicinat!
Publicēts: 06.09.07 21:33
 citēt
oi, tak ne spēka, ne laika nebūtu visu to spamu nokomentēt... ejot cauri bilžu jūrai... ir jābūt bildēm tādām, kuras paķer, kuras tā vien prasa, lai uz viņām uzspiestu. ja es jau thumbnailā ieraugu kaķa seju, saulrietu vai puķīti, nafig man tērēt savu brīvo laiku, lai kaut ko pateiktu, un pēc tam vēl privātajā dabūtu asarainu vēstulīti par ļaunajiem vārdiem... naaaahhhh :roll:
Publicēts: 06.09.07 22:20
 citēt
Nez, neesmu nevienu privāto saņēmis :D bet būtu jauki ^^
Publicēts: 07.09.07 21:48
 citēt
Es ļoti piekrītu Tev, versatile, bet godīgi sakot, pie tā bilžu daudzuma, kas tiek ielādētas ik dienu, es vakarā knapi paspēju thubnailiem iziet cauri un apskatīt piesaistošās bildes.
Publicēts: 09.09.07 21:45
 citēt
Atnāks Haiduks un paziņos ka tas ir konkrētā autora savs personīgais stils :)

TON, man ir divi lamu vārdi...mēslu vagulis un vepris...atļauju tev izvēlēties pašam vienu :oops: ...vienkārši tu esi riebīgs :D ...
...man žēl, ka izlasot tavu teikto palika nelabi...ko tu pats esi veicis, lai palīdzētu blogam un blogeriem??? ja tev ir smadzenes, tad nedaudz padomā pat aiz spoka (Ļeņina) slēpjoties.
Publicēts: 09.09.07 21:55
 citēt
versatile
Par padomiem blogā parasti iešpļauj sejā...savu laiku bija aktīvs analizētājs Vismants, kurš darbus analizēja profesionāli...kā tik viņu neaprēja, ar mēsliem aplēja...arī es parasti dabonu piepīpēt, un augstāk rakstītais no TON ir tikai maza daļiņa...saņemu personīgas vēstules.
Tagad pēdejā laikā pieju tikai pie dažiem, kas ļoti patīk.
Ja kads ir laps fotogrāfs, tas vēl nenozīmē, ka viņš ir audzināts...bieži vien tikai mācīts un dresēts.
Publicēts: 09.09.07 23:21
 citēt
Laba audzinašana ir vis maz 2 gadi kazarmas un ta vel kadi 3gadi karaskolas un vel paris gadu aktivaja komandirskaja dolžnasti , krievijas armija(bijušaja PSRS) Pec tam vis ir pofig, ka saka-Твердость не тупость!!!
Cik žēl ka tagad pat dažus menešus dienesta neizbauda jaunieši, vismaz kurs molodogfo boica, nolikšana tiesibu ar čību šļucot zem gultam, un ta talak, bet ja zaļais jauniesauktais paņema ar tabureti dedam iemeta pa galvu vai prata mordu nabit, bija vis ok, pat no paša sakuma neviens viņu nečmorija un cienija.

nezinu kāpēc šito raksti, bet te rakstītajam es tev piekrītu...armija pataisīja puišeli par vīriet
Publicēts: 10.09.07 01:04
 citēt
/ierēc par to, kā viens topiks maigi un nemanāmi pāriet pilnīgi citā/ :D:D:D:D:D
Publicēts: 10.09.07 07:22
 citēt
ierēc par to, kā viens topiks maigi un nemanāmi pāriet pilnīgi citā

paldies zaulonam...
Publicēts: 10.09.07 14:13
 citēt
Un kāpēc tā upurēties, ja neviens Tev par to nemaksā..

maksa-nemaksa - jautajums sekundars, vismaz man. ar foto naudu nepelnu un to darit neplanoju, un ja gadas brivaks bridis, kapec gan nepamegjinat?

dazhiem kadriem, Janbo, krisis, utt es jau sen NEKO nesaku. meloju. Janbo vel saku :D a te redzams, ka cilveks centies, bildes sanak normalas - tadas, akdam tam jabut, BEZ priekshzinashanam.

Blogs man taas deva, lai tiek ari citiem.
Publicēts: 10.09.07 14:31
 citēt
...un ir cilveki, kam pietiek izlasit 2us teikumus, lai butu ka ar cirvi pa pieri - man ta bija ar f16 likumu tepat blogaa.
Publicēts: 10.09.07 22:49
 citēt
"man ir divi lamu vārdi...mēslu vagulis un vepris...atļauju tev izvēlēties pašam vienu" (c) Haiduks

Skumjš vīriņš. Un viss.

Ja dienā drīkst ielikt tikai vienu bildi, tad arī balsot drīkst tikai vienu reizi. Tas būtu pareizi pret tiem, kas te piedalās ar 5-10 kadriem savā pūrā.

dievs dod tev būt tik skumjam :D vīriņam...es vismaz nezaimoju otru...izlasi uzmanīgi, un tad iesaisties sarunā, un nepievieno citu tekstu, ne pa tēmu mums ar TON.
Publicēts: 18.09.07 20:02
 citēt
man liekas, ka te daži ir tik lecīgi, ka citiem pāriet vēlēšanās kaut ko labu darīt. es te atgriezos pēc pārtraukuma, lai fotoskolas pastudētu. man lielākā daļa no tām likās interesantas un noderīgas. bet komentāros regulāri bija kāds, kas to visu nopēla vai paņirgājās. varbūt arī tāpēc fotoskolu paliek mazāk? arī ar bilžu vērtēšanu ir līdzīgi. saprotu, ka lieliem meistariem ir grūti nolaisties līdz iesācēju līmenim, un es nemaz neceru uz lielu uzmanību. bet, ja nu kāds tomēr ir nolaidies līdz manam līmenim un manu darbu novērtējis, es tomēr gribētu zināt tieši par ko man atzīme samazināta. atzīšos, ka pati vērtēju tikai tās bildes un lieku "555", kuras man liekas ļoti labas, kas ļoti patīk. jo kas gan es par zinātāju un speciālisti, lai liktu citiem sliktas atzīmes, turklāt vēl to pamatotu?
Publicēts: 19.09.07 10:25
 citēt
veel agrak vispar interneta nebija :D
Publicēts: 19.09.07 11:01
 citēt
Es domāju,ja cilvēks grib mācīties,tad viņš zin ko grib iemācīties un var jautāt kā to izdarīt.Nevajadzētu būt tā-ielieku bildi,iemāciet mani pareizi fotogrāfēt...Komentāri ir katra komentētāja viedoklis,kuram ne vienmēr jāsakrīt ar autora viedokli.
Publicēts: 19.09.07 22:38
 citēt
Saja digitalizacijas laikmeta jau nebus iespejams katram kaut cik fotografet gribosam cilvekam ieskaidrot ko un ka pareizi darit... Pats tomer loti daudz skatos bildes bloga un vispar, lai saprastu ko pats varu vispar kadam plasak radit, vismaz uskatu ta, ja pats nespej saprast ko pareizi darit, tad ari 10 labi skolotaji smadzenes vieta neieliks.
Japiekrit ka jau kads rakstija, dazs labs bloga lietotaks ar dazam kaut cik jedzigam bildem no sevis iedomajas baigo profu un ari maca visus ka vien pasam ienak prata utt, sanak atgriezties pie visa ko jau rakstiju, ja nevar bilde taisnu horizontu uztaisit ko tad lieki ko rakstit, izlasi visu pieejamo informaciju fotoblogs.lv, ieskaitot fotoskolas, un domaju, ka domasana bilzu joma bus vismaz tada limeni lai Tev nenoraditu par berniskigam kludam, un bilde ari bus kaut cik baudama, nu vismaz aplukojama:)
Publicēts: 19.09.07 22:41
 citēt
Piemirsu piebilst, bet tas jau vairak uz vertesanu attiecas, ieliek 545, un komentars man nu ta ne visai... jabut jau realam pamatojumam, kas nav pareizi, kas jauzlabo utt... un precizus tehniskus noradijums var iedot kadi 5-10 bloga lietotajiem, parejie daudz maz vienadi fotozinibu apguveji...
Publicēts: 20.09.07 10:08
 citēt
Man parasti pasuuta nafig par kaadu skarbaaku komentaaru :) bet es parasti nepiekaapjos:p
Publicēts: 20.09.07 10:31
 citēt
Man parasti pasuuta nafig par kaadu skarbaaku komentaaru :) bet es parasti nepiekaapjos:p

Ceru, ka entuziasms nepazudīs un cilvēki ar zināšanām liks ne tikai jaukus, bet arī patiesus komentārus :wink:
Galu galā neviens nav perfekts.

Gan jau ka ne :D

Fascinee tie cilveeki, kas te atnaak, taisa uubermaaklsu un pazinjo,ka likumi ir priekš kaķiem :)
Publicēts: 20.09.07 12:07
 citēt
kumi ir priekš kaķiem :)

A es domāju priekš briežiem :roll:
Publicēts: 20.09.07 12:34
 citēt
+pārjēriem zvēriem :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt